• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşime anan ölsün dedim!

Hani kucukken salak denince anandir diye cevap verilirdi ya, bu cevap biraz ona benzemis ama istediginiz cok bir sey degil.
İki kelam sohbet etme istegine kahir etme öl diyen bir esi dusunmek istemiyorm bile.

Verdiginiz cevaptan cok esinizin tavirlari cok dikkat cekici ve hatta sogutucu.

Konulariniza bir daha bakmaya usendim ama eger hatirladigim uye sizseniz esiniz sizi seviyor gibi davranmiyor ama buna sebep sizin tavirlariniz mi yoksa esiniz mi cok kaba bilemiyorum.

olası bir boşanma durumunda karısına kalmasın diye hiç bir şeyi kendi üzerine yapmayan bir koca , kavga esnasında kocasına kıyamayıp anan ölsün diyen bir kadın.. konu çarşamba pazarı gibi neresini tutsan elinde kalıyor..

bu arada konu sahibi, mutsuzluğunuzun nedeni birbirinize ettiğiniz beddualar olabilir.. sakız gibi etmişsiniz bu ne ya..

neyse tavsiyemi de verdim, çok bulaşmayayım ben Just beni de bekle :KK53:

ilk paragrafı bendeniz için yazdınız sanırım :KK70:

ben bir de işin içinde görümce, kayın, yenge vs aile bireyleri geçince anlamıyorum o onun nesiydi bu bunun nesiydi derken sıkılıp bırakıyorum of :confused:

Valla ikinizde anormalsiniz ! Sizin iliskide saygi maygi hicbisey kalmamis. Insan sevdigine ol dermi? Sizin derdiniz kocanila anasini neden karistiriyorsunuz? O sizin ananiza laf etse kiyamet kopar. Sizinki anaysa onunkide ana. Kaynananizi sevmiye bilirsiniz ama bukadari terbiyesizlik.

kusura bakmayın ama, olayın neresinden tutsanız elinizde kalır.siz evliliğe hazır olarak evlendiğinize emin misinizi?ne eşiniz ne de siz evlilik insanı değilsiniz.bu durumda umarım çocuğunuz yoktur.ve ailesi ilgili değil de kocanızın hareketlerine odaklanın.ya biran önce eşinizle beraber evliliğinizi kurtarma yolunda çalışmaya başlayın ya da ayrılın.aksi takdirde ikinizede yazık olur.
ayrıca mal,mülk konusu güvene dayalı bir mevzu.biz evlendikten sonra ilk evimizi aldığımızda,eşim kendi üstüne aldı.o zmanlar biraz üzülmüştüm.şimdiki aklım olsaydı birgün bile düşünmezdim.ikinci evimizi 3 sene önce aldık.eşim senin üstüne alalım dediğinde,gerek yok,oğlanın üstüne alalım dedim.oğlum o zaman 28 yaşındaydı.ve bekardı.herkes birsürü şey söyledi.ama kulak asmadım.nihayetinde bizim ailemizde senin,benim davası yok.şimdi oğlum nişanlı ama biz ,tapusu onun üstüne olan evde oturuyoruz.ve evlenince de biz taşınmayacağız.onlar ya diğer evde yada kirasını alarak başka bri evde oturacaklar.

Eşinizin dediği kabul edilemez tabi ki ama siz de anneyi katmasaydınız keşke...Amacınız eşinizin canını yakmaktı sanırım ama kötü olmuş bu. Ben o durumda "Sen öl " bile diyemezdim,ağır laflar bunlar.

olası bir boşanma durumunda karısına kalmasın diye hiç bir şeyi kendi üzerine yapmayan bir koca , kavga esnasında kocasına kıyamayıp anan ölsün diyen bir kadın.. konu çarşamba pazarı gibi neresini tutsan elinde kalıyor..

bu arada konu sahibi, mutsuzluğunuzun nedeni birbirinize ettiğiniz beddualar olabilir.. sakız gibi etmişsiniz bu ne ya..

neyse tavsiyemi de verdim, çok bulaşmayayım ben Just beni de bekle :KK53:
Mükemmel tam soylemek istedigim seyler. 'Kocasina kiyamayan'
Kocasindan surekli sikayet ettigi halde birakip gidemeyen kadinlarin sozlerini asla samimi bulmuyorum. (Imkansizliklardan dolayi gidemeyen müstesna)
Zira eger gitmiyorsa muhakkak onu baglayan sebepler vardir.
Surekli hakarete ugruyordur, ama kocasi uber yakışıklıdir.
Surekli dayak yiyiyordur, ama kocasi her dayaktan sonra hediyelerle geliyordur.
Surekli aldatiliyordur, ama kocasi mevki-makam sahibidir.
Bu böyle uzar gider.
Ya kimseye sizlanmayacaksin oturup cekeceksin. Ya da sizlandigin an cantani alip gideceksin.
Sabahtan aksama kadar kocasinin pintiliginden bahsedip, ağlayan,depresyona giren kadin bir bakıyorum hamile. Adama dondurma istiyo canim diyor. Adam "senin de canin her b.ku istiyor" diyor.
E bacim sen daha kocam bana ceviz almiyor diye cok aglarsin..

Back
X