EŞİME ASILAN KADINI NASIL UZAKLAŞTIRABİLİRİM:((((

hmm ben daha az ummuştum ama gelişme var sende yazdıklarına göre tecrübe konuşuyor benimde kıskançlığım seninkinden halliceydi
duzelttim canim kendimi cunku huzurumuz kacinca nerde hata yapiyorum diye kendine donuyorsun Allah var esim sadik biri ama hicbi kizla konusmasin selam versin istemiyorum oda olmazki duzelecek dahada insallah

duzelttim canim kendimi cunku huzurumuz kacinca nerde hata yapiyorum diye kendine donuyorsun Allah var esim sadik biri ama hicbi kizla konusmasin selam versin istemiyorum oda olmazki duzelecek dahada insallah
düzelir şu yazdıklarınla bile gayet net anlaşılıyo çözüm odaklı düşünüyosun napim ben böyleyim diyip sıyrılmaya çalışmıyosun mesela çok var örneği

Boşvermiş davran. Karşı tarafa en büyük ceza emin ol.

Başlarda eşin seni bu duruma getirmiş ama zamanla kendin kendini çıkmaza sokmuş takıntı haline getirmişsin kıskançlığı.
Bence kayıtsız olmaya çalış gördüğünde görmemezlikten gelip öyle ortam olduğunda çaktırmadan uzaklaş bu hem seni üzmez görmezsin hem de eşini rahatlatır zamanla eşin senin kıskanmandan zevk alamaz hale gelecektir tabi bu bir kerede olmaz umursama bu kadar kendine zarar eşine eğlence ortamı yaratmışsın bunu düzeltmek de senin elinde kendine güven arkadaşım dünya eşinin etrafında dönmüyor merkez eşin değil ciddi bi durum ol

Başlarda eşin seni bu duruma getirmiş ama zamanla kendin kendini çıkmaza sokmuş takıntı haline getirmişsin kıskançlığı.
Bence kayıtsız olmaya çalış gördüğünde görmemezlikten gelip öyle ortam olduğunda çaktırmadan uzaklaş bu hem seni üzmez görmezsin hem de eşini rahatlatır zamanla eşin senin kıskanmandan zevk alamaz hale gelecektir tabi bu bir kerede olmaz umursama bu kadar kendine zarar eşine eğlence ortamı yaratmışsın bunu düzeltmek de senin elinde kendine güven arkadaşım dünya eşinin etrafında dönmüyor merkez eşin değil

Masaya uzanmanın kaç farklı tarzı olur goha :)

Ben fesat olabilirim de uzanmak diyince gözümde canlanan şey bana masum gelmiyor

bizde masa separatörleri var,
ben onun üzerinden uzanmak olarak algıladım.
senin dediğin kadar olsa konu sahibinin eşi de, ne var iş için demezdi diye düşündüm.

her şekilde konu sahibinin eşi bu konuda hem fikir değil, bu da evliliğe zarar veriyor.
daha sakin bir şekilde konuşsa ve derdini daha güzel ifade etse belki eşini kendi tarafına çekebilir.
şu an zarar gören kendi evliliği.

Konu sahibi aklı selim değil zaten orda henfikirim

Herkesin herkesi gördüğü açık bir
ofiste kim kimin masasına uzanabilir ki.

İş bahanesiyle dediğine göre masaya eğilip
ekrana bakıyorlar muhtemelen.
Hani bazı caps ler vardır ya,
Gördüğü ve aslında olan.. şeklinde.
Durumun böyle olduğunu düşünüyorum.

Kadınla konuşmanız, mesaj atmanız da tam bir fiyasko.

İş yerleri sadece iş yapılıp, kimsenin kimseyle diyaloğa
girmediği ve katiyen girmemesi gereken alanlar mı.
Yahu ailemizden, eşimizden, çocugumuzdan
daha çok görüyoruz iş arkadaslarımızı.
Yüz yüze bakıyoruz.

Tabi ki gülüyoruz da, sohbette ediyoruz,
Hatta takılıyoruz birbirimize. (Takılmak=şaka)

Eşinin tarafından bakmayı dene biraz da.
Sürekli sorun çıkaran, iş arkadasıyla konusuyor diye
kendimi öldürücem, öldürürüm, bak ölüyorum diyen bir
kadın olmuşsun sen.
Üstelik o uyardığın kadın emin ol orada ki tüm kadınlara
yaptıgın şeyden bahsetti.
Kimbilir nasıl sarıp sarıp gülüyorlardır.

Artık geri çek kendini.
Konulan tanıyı ciddiye al. Üzerine git. İlaçsa ilaç,
Terapiyse terapi.
Eşinin geri adım atmama sebebi de
tamamen yanlış birşey yapmadığına olan inancı.
Yanlış olan sensin diyor.

evlendigimiz ilk zamanlarda daha kotuydum kavga cikariyordum bu iyi olmus halim asama asama kendimi duzeltiyorum.daha yolum var

ay en azından farkındasınız .. kendini düzeltmeye çalışmayanlarda var..
gülümsemek gülümseyerek konuşmak insani bir eylemdir.. bu şekilde bakmaya çalışın..

galiba iddalı değilim .özgüven eksişkliği
madem eşinle boşanma aşamasına kadar geldin, koyver gitsin. boşver yani. eşine özgür olduğunu söyle, kadına da kocanı tepe tepe kullanmasını. çıkar yüzüğünü eşine iş arkadaşın gibi davran. inceldiği yerden kopsun. elin kadını karısından kıymetliyse at gitsin öyle kocayı çöpe.

bir de şu var herkes kendi iş hayatına göre yorumluyor.

bazı mesleklerde hakikaten bireysel çalışma gerekir, bu durumda aynı masada iki kişiyi gördüğünde hayrola dersin.
ben proje personeliyim ve proje ekibimle dirsek dirseğe çalışırım.
yeri gelir ofiste uyuyan bile olur, yeri gelir, aynı bilgisayar başında saatlerce oturulur.
buradan farklı fikirler çıkaran kişiye de ne denir ki.

benim bu konuda en çok takıldığım ve üzüldüğüm konu, işte o kadın evli bir de çocuğu var tarzı cümleler.

şimdi konudan ve aradaki laubalilikten emin olsak saydıralım kadına,
ama OKB tanısı konmuş birinin çok da üstünkörü anlattığı olaylarla bir kadın hakkında bu şekilde incitici konuşmak yakışmıyor.

benim görüşüm budur.

onu bende farkettim ama ille hukuk bürosunda avukatlık yapılmıyor ki..
yok daha çok konu sahibinin kendisiyle alakalı düşündüm ne biliyim avukat diyince benim kafam da tuttuğunu koparan cevval bi kişi canlanıyo bilmiyorum ne kadar doğru ama öyle işte

yok daha çok konu sahibinin kendisiyle alakalı düşündüm ne biliyim avukat diyince benim kafam da tuttuğunu koparan cevval bi kişi canlanıyo bilmiyorum ne kadar doğru ama öyle işte

konu sahibinin baktığıyla gördüğü şeyin aynı olmadığını düşünüyorum ..
aslında kendi çapında cevvallik yapmış kadını sıkıştırmış tuvalette.. :))

ah usagi ah,
bence de (filmlerden kaynaklı herhalde) avukat hakim savcı dediğin acaip bişiy olur.

ama yakın zamanda bir hakimle tanıştım, sınavla atanmış ve stajyerlik dönemi boyunca ezilmiş.
kendi hayatına ait kararları almaktan bile aciz bir kızcağız, düşün bu kız bir insanın hayatını değiştirecek konularda karar verici olacak...

hmm günümüz adaletini inşaa edenler de böyle hakimler o zaman

Herkes kendi değerleriyle yorum yapıyor çünkü herkesin sınırları farklı. Kimi eşinin iş arkadaşlarına sarilmasini önemsemez kimi gulusmeyi bile hoş karşılamaz. Ben bunun hastalıklı bir durum olduğunu düşünmüyorum. Kişisel sınırlarla alakalı. Konu sahibi belli eşin senin sınırlarını aşıyor ama bunu halledecegin kişi o kadın değil eşin. Evet konuşmanın içeriğini bilmiyorum, gözümle de görmedim ne derece samimiler. O yüzden haklısın ya da haksizsin da diyemiyorum. Sadece esinle halletmelisin bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…