- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
- Konu Sahibi melek93masal
-
temmuzda dort bitecekne kadarlık evlisin
hmm ben daha az ummuştum ama gelişme var sende yazdıklarına göre tecrübe konuşuyor benimde kıskançlığım seninkinden halliceyditemmuzda dort bitecek
duzelttim canim kendimi cunku huzurumuz kacinca nerde hata yapiyorum diye kendine donuyorsun Allah var esim sadik biri ama hicbi kizla konusmasin selam versin istemiyorum oda olmazki duzelecek dahada insallahhmm ben daha az ummuştum ama gelişme var sende yazdıklarına göre tecrübe konuşuyor benimde kıskançlığım seninkinden halliceydi
düzelir şu yazdıklarınla bile gayet net anlaşılıyo çözüm odaklı düşünüyosun napim ben böyleyim diyip sıyrılmaya çalışmıyosun mesela çok var örneğiduzelttim canim kendimi cunku huzurumuz kacinca nerde hata yapiyorum diye kendine donuyorsun Allah var esim sadik biri ama hicbi kizla konusmasin selam versin istemiyorum oda olmazki duzelecek dahada insallah
Boşvermiş davran. Karşı tarafa en büyük ceza emin ol.Ben 9 aylık evliyim.biz eşimle aynı işyerinde çalışıyoruz.kendisinin departmanı ayrı benim ayrı açık ofis olduğu için herkes herkesi görüyor.benim önden konuştuğum bir kadın vardı eşimin depratmaında biz nişanlandıktan sonra eşimin masaya uzanmaya başladı resmen iş anlatıyorum bahanesiyle gülüşmeler konuşmalar havada uçuyor kadın rahat bir tip evli ve bir çocuğu var.ben daha sonra bu durumu kaldıramaz oldum eşimi uyardım evlendikten sonra baktım hala devam ediyor mecburum konuşmak zorundayım aynı departmanız falan diyor.tabii ben artık kriz geçiriyorum.kadınla tuvalette konuştuum.derdimi anlattım.kocanı sıkı tut vs vs dedi.eşim psikologa gitmem gerektiğini soyledi gittik obesesif oldun dendi.ama eşim iş için konuşuyoruz deyip konuşmaya biraz sınır koydu ama her gün kavga etmeye başladık.ben hala bunları yaşıyorum eşimin onunla konuşmak istediğini eskisi gibi rahat olmak istediğini gülüşmek istediğini biliyorum hissediyorum.eşimde tamam karıcım senin için ben mesafe koyarım demeyip üzerime geliyor.ben napacagım ölücem artık.boşanma evresindeyiz.gözüm görüyor konuşuyor gülüyo orda oluyorum.iş içindi diyor.beni uzaklaştuırıyorsun çenenle diyor.çenen yüzünden bitiriyorsun evliliği diyor. bebn onu değil o beni kıskansın istiyorum benim için heyecan duysun sen iste konuşmam desin istiyorum ama konuşuyor.daha dogrusu zorundaymış
Ben 9 aylık evliyim.biz eşimle aynı işyerinde çalışıyoruz.kendisinin departmanı ayrı benim ayrı açık ofis olduğu için herkes herkesi görüyor.benim önden konuştuğum bir kadın vardı eşimin depratmaında biz nişanlandıktan sonra eşimin masaya uzanmaya başladı resmen iş anlatıyorum bahanesiyle gülüşmeler konuşmalar havada uçuyor kadın rahat bir tip evli ve bir çocuğu var.ben daha sonra bu durumu kaldıramaz oldum eşimi uyardım evlendikten sonra baktım hala devam ediyor mecburum konuşmak zorundayım aynı departmanız falan diyor.tabii ben artık kriz geçiriyorum.kadınla tuvalette konuştuum.derdimi anlattım.kocanı sıkı tut vs vs dedi.eşim psikologa gitmem gerektiğini soyledi gittik obesesif oldun dendi.ama eşim iş için konuşuyoruz deyip konuşmaya biraz sınır koydu ama her gün kavga etmeye başladık.ben hala bunları yaşıyorum eşimin onunla konuşmak istediğini eskisi gibi rahat olmak istediğini gülüşmek istediğini biliyorum hissediyorum.eşimde tamam karıcım senin için ben mesafe koyarım demeyip üzerime geliyor.ben napacagım ölücem artık.boşanma evresindeyiz.gözüm görüyor konuşuyor gülüyo orda oluyorum.iş içindi diyor.beni uzaklaştuırıyorsun çenenle diyor.çenen yüzünden bitiriyorsun evliliği diyor. bebn onu değil o beni kıskansın istiyorum benim için heyecan duysun sen iste konuşmam desin istiyorum ama konuşuyor.daha dogrusu zorundaymış
Masaya uzanmanın kaç farklı tarzı olur goha :)
Ben fesat olabilirim de uzanmak diyince gözümde canlanan şey bana masum gelmiyor
bizde masa separatörleri var,
ben onun üzerinden uzanmak olarak algıladım.
senin dediğin kadar olsa konu sahibinin eşi de, ne var iş için demezdi diye düşündüm.
her şekilde konu sahibinin eşi bu konuda hem fikir değil, bu da evliliğe zarar veriyor.
daha sakin bir şekilde konuşsa ve derdini daha güzel ifade etse belki eşini kendi tarafına çekebilir.
şu an zarar gören kendi evliliği.
evlendigimiz ilk zamanlarda daha kotuydum kavga cikariyordum bu iyi olmus halim asama asama kendimi duzeltiyorum.daha yolum var
madem eşinle boşanma aşamasına kadar geldin, koyver gitsin. boşver yani. eşine özgür olduğunu söyle, kadına da kocanı tepe tepe kullanmasını. çıkar yüzüğünü eşine iş arkadaşın gibi davran. inceldiği yerden kopsun. elin kadını karısından kıymetliyse at gitsin öyle kocayı çöpe.galiba iddalı değilim .özgüven eksişkliği
bi tek ben mi takıldım buna diyodum bende konu sahibi avukat profiline uyumuyo gibi
yok daha çok konu sahibinin kendisiyle alakalı düşündüm ne biliyim avukat diyince benim kafam da tuttuğunu koparan cevval bi kişi canlanıyo bilmiyorum ne kadar doğru ama öyle işteonu bende farkettim ama ille hukuk bürosunda avukatlık yapılmıyor ki..
yok daha çok konu sahibinin kendisiyle alakalı düşündüm ne biliyim avukat diyince benim kafam da tuttuğunu koparan cevval bi kişi canlanıyo bilmiyorum ne kadar doğru ama öyle işte
konu sahibinin baktığıyla gördüğü şeyin aynı olmadığını düşünüyorum ..
aslında kendi çapında cevvallik yapmış kadını sıkıştırmış tuvalette.. :))
yok daha çok konu sahibinin kendisiyle alakalı düşündüm ne biliyim avukat diyince benim kafam da tuttuğunu koparan cevval bi kişi canlanıyo bilmiyorum ne kadar doğru ama öyle işte
hmm günümüz adaletini inşaa edenler de böyle hakimler o zamanah usagi ah,
bence de (filmlerden kaynaklı herhalde) avukat hakim savcı dediğin acaip bişiy olur.
ama yakın zamanda bir hakimle tanıştım, sınavla atanmış ve stajyerlik dönemi boyunca ezilmiş.
kendi hayatına ait kararları almaktan bile aciz bir kızcağız, düşün bu kız bir insanın hayatını değiştirecek konularda karar verici olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?