- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
- Konu Sahibi melek93masal
-
konu sahibinin baktığıyla gördüğü şeyin aynı olmadığını düşünüyorum ..
aslında kendi çapında cevvallik yapmış kadını sıkıştırmış tuvalette.. :))
Bence de erken davranmış, eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmüş...
Ya herkes şu masaya uzanma işini tartışmış da eğer konu sahibinin kocası pavyonda çalışmıyorsa hiçbir çalışan diğerinin masasına uzanamaz, söyleyeyim. Hiç öyle bir iş yeri gördünüz mü hayatınızda, sağınızda solunuzda, iş arkadaşının masasına uzanan elinde viski kadehli Neriman Köksallar gördünüz mü?
Konu sahibi ya abarttı, ya da bir masa bloğunun üzerinden eğilip adamla konuşmasını kastetti.
Kısasa kısas yap sende konuş, gülüş, iş arkadaslarinla nede olsa normal bişey eşine göreBen 9 aylık evliyim.biz eşimle aynı işyerinde çalışıyoruz.kendisinin departmanı ayrı benim ayrı açık ofis olduğu için herkes herkesi görüyor.benim önden konuştuğum bir kadın vardı eşimin depratmaında biz nişanlandıktan sonra eşimin masaya uzanmaya başladı resmen iş anlatıyorum bahanesiyle gülüşmeler konuşmalar havada uçuyor kadın rahat bir tip evli ve bir çocuğu var.ben daha sonra bu durumu kaldıramaz oldum eşimi uyardım evlendikten sonra baktım hala devam ediyor mecburum konuşmak zorundayım aynı departmanız falan diyor.tabii ben artık kriz geçiriyorum.kadınla tuvalette konuştuum.derdimi anlattım.kocanı sıkı tut vs vs dedi.eşim psikologa gitmem gerektiğini soyledi gittik obesesif oldun dendi.ama eşim iş için konuşuyoruz deyip konuşmaya biraz sınır koydu ama her gün kavga etmeye başladık.ben hala bunları yaşıyorum eşimin onunla konuşmak istediğini eskisi gibi rahat olmak istediğini gülüşmek istediğini biliyorum hissediyorum.eşimde tamam karıcım senin için ben mesafe koyarım demeyip üzerime geliyor.ben napacagım ölücem artık.boşanma evresindeyiz.gözüm görüyor konuşuyor gülüyo orda oluyorum.iş içindi diyor.beni uzaklaştuırıyorsun çenenle diyor.çenen yüzünden bitiriyorsun evliliği diyor. bebn onu değil o beni kıskansın istiyorum benim için heyecan duysun sen iste konuşmam desin istiyorum ama konuşuyor.daha dogrusu zorundaymış
Konu sahibinin 2 tane konusu var sadece, biri hamilelikle ilgili. Çift üyelik olabilir mi?konu sahibi kadını takıntı haline getirmiş.. bundan aylar öncede aynı konuyu açmıştı..
zaten teşhiside konmuş ancak sanırım elin kadınına o.. yaftası yapıştırmaktan daha zor geliyor kendine okb teşhisi konduğunu kabullenmek.. kadınla uğraşana kadar tedavisine odaklansa herşey düzelecek..
Ya herkes şu masaya uzanma işini tartışmış da eğer konu sahibinin kocası pavyonda çalışmıyorsa hiçbir çalışan diğerinin masasına uzanamaz, söyleyeyim. Hiç öyle bir iş yeri gördünüz mü hayatınızda, sağınızda solunuzda, iş arkadaşının masasına uzanan elinde viski kadehli Neriman Köksallar gördünüz mü?
Konu sahibi ya abarttı, ya da bir masa bloğunun üzerinden eğilip adamla konuşmasını kastetti.
Konu sahibinin 2 tane konusu var sadece, biri hamilelikle ilgili. Çift üyelik olabilir mi?
Ben gerçekten bu yaklaşımı anlayamıyorum. Konunun başlığı bile ilginç, kocama asılan kadını nasıl uzaklaştırabilirim.
Koca olacak adam ne yapıyor? Koskoca adam kendi sosyal ilişkilerini ayarlayamıyor mu? Başka bir kadının asılması hoşuna mı gidiyor? Hadi kadın diyelim ki fingirdek ki ben cidden şüpheliyim, koca neci, orada?
Neden, X hanımla ilişkisini medeni bir seviyede tutup laubali olmanın önünü kesemiyor.
Benim başıma gelse, ortada ciddi cididi bir flört görsem, kocama derim, hayırdır canım ya sen? diye. Elin kadınına değil.
Kadın diğer kadınlarla birlikte iyi kafa yapıyordur şimdi, konu sahibinin arkasından, deli gibi makaraya sarıyorlardır.
Kesin canım bir sepratörden uzandı, ekrandaki bir şeye güldüler, kadın nerede uzanacak masaya boylu boyunca Allah aşkına, akıl var, mantık var.Ben de jartiyerli kadın hayal etmiştim
Benim eski işyerimde seperatörler vardı masaların arasında, ve bilgisayarlar sırtsırta duruyordu. Yan masadaki bişey gösterecekse ekranı bir miktar çevirse dahi göğüs hizasındakı seperatörün üzerinden bayağı bi uzanmak herekiyordu. Muhtemelen öyle bişey. Kedi videosu falan izlemiş gülmüş olabilirler
Tabii ki kadını suçlaması kendisini ya da kocasını suçlamaktan daha kolay. Konuyu da bir kibleyelim bakalım, çift üyelik mi?hım eski konularına bakmadım ama net hatırlıyorum konuyu çünkü aynı şekilde wc de sıkıştırmış aynı cevabı almıştı..
kesinliklede katılıyorum varsa bir problem eşinle çözersin .. ama bu konudaki eş ortada böyle bir durum olmadığından bence çözüm odaklı yaklaşmıyor olaya .. yani biri bana suçsuz yere böyle bir ithamda bulunsa bende karşımdaki haklıymış gibi halimi tavrımı değiştirmem..
Alys Nooption marilyn monroe dnden beri aklımda ama konu çok ciddi diye dağıtmayayım dedim. Şimdi anlatayım biraz gülün.
Geçen sene eşimin şirketten aradılar aniden, mülakat için davet ettiler. Ben de haber vermedim, mülakattan sonra sürpriz yaparım dedim. Şirkette sürpriz yapmak imkansız, içeri habersiz giremiyorum. Şimdi girmişken ofiste basayım dedim. Mülakat bitti ofise gittim benimki yok. Kızlar dediler bahçeye indi kahve içecek. Neyse indim aşağı ben de.
Ara tara çardakta buldum bunu. Yanında yeni bir stajyer, 19-20 yaşında minnak sevimli bişey. Kıkır kıkır bir hatun. Gittim yanlarına surat beş karış "utanmıyormusun sen evli barklı adamla kıkırdamaya, nasıl iş ahlakı bu. Yarın öbür gün işe başlayacaksın böyle mi davranacaksın. Şimdi şikayet ediyorum seni burdaki iş hayallerine son verebilirsin" falan diye saydırmaya başladım. Kız kilitlendi kıpkırmızı oldu, gık çıkmıyor. Ağladı ağlayacak. Bi bana bakıyor bi eşime. Eşim anladı tabi salak salak sırıtıyor. Ona bakınca ben de dayanamadım. Gülmeye başladık. Çok eğlenmiştik sıpayla. Şaka yaptım deyince gülmeye başladı o da ama zoraki. Hala titriyor dudakları. Geçen şubatta da sözleşmeli olarak işe başlattı bu kızımızı. Ama öyle cevval bişey ki çok sürmez geçer kadroya. Hala beni görünce bir titriyor zavallım.
Alys Nooption marilyn monroe dnden beri aklımda ama konu çok ciddi diye dağıtmayayım dedim. Şimdi anlatayım biraz gülün.
Geçen sene eşimin şirketten aradılar aniden, mülakat için davet ettiler. Ben de haber vermedim, mülakattan sonra sürpriz yaparım dedim. Şirkette sürpriz yapmak imkansız, içeri habersiz giremiyorum. Şimdi girmişken ofiste basayım dedim. Mülakat bitti ofise gittim benimki yok. Kızlar dediler bahçeye indi kahve içecek. Neyse indim aşağı ben de.
Ara tara çardakta buldum bunu. Yanında yeni bir stajyer, 19-20 yaşında minnak sevimli bişey. Kıkır kıkır bir hatun. Gittim yanlarına surat beş karış "utanmıyormusun sen evli barklı adamla kıkırdamaya, nasıl iş ahlakı bu. Yarın öbür gün işe başlayacaksın böyle mi davranacaksın. Şimdi şikayet ediyorum seni burdaki iş hayallerine son verebilirsin" falan diye saydırmaya başladım. Kız kilitlendi kıpkırmızı oldu, gık çıkmıyor. Ağladı ağlayacak. Bi bana bakıyor bi eşime. Eşim anladı tabi salak salak sırıtıyor. Ona bakınca ben de dayanamadım. Gülmeye başladık. Çok eğlenmiştik sıpayla. Şaka yaptım deyince gülmeye başladı o da ama zoraki. Hala titriyor dudakları. Geçen şubatta da sözleşmeli olarak işe başlattı bu kızımızı. Ama öyle cevval bişey ki çok sürmez geçer kadroya. Hala beni görünce bir titriyor zavallım.
Offf Sep ya aklın hep muzırlığa çalışıyorAlys Nooption marilyn monroe dnden beri aklımda ama konu çok ciddi diye dağıtmayayım dedim. Şimdi anlatayım biraz gülün.
Bacım az yanaş ağzını öpücemHahaha kadın sonunda yuva yıkan kadın yaftası da yemiş. :)))
İşte bunlar hep işsizlikten, boş kalmaktan.
Efenim insanın hayatında karısı-kocası dışında da bir sosyal hayatı olmalıdır. Normal bir insanın olur en azından. Ama sokağındaki esnaf, ama iş yerindeki iş arkadaşları. Nedir bu herifleri bu kadar hayatın odak noktası yapıp, hayatta başka meşgalenin olamaması anlamıyorum. Bir kadın ve bir erkek fanfinifinfon dışında bir şey yapamaz mı? Hani aklınızda cidden aldatmak, asılmak vs pisliklerden başka bir şey gelmiyor mu? Ne kadar garip. Burada sorun görmeyenlere geniş geniş diyip duranlar, siz fazla dar olmayasınız?
ah kıyamam yazık kızcağıza
ben de eşimin ofisinde kadın çalışmasından çok memnunum, eşim de diyor, ortamda kadın olmayınca ofis dingonun ahırına dönüyor, kadın olunca seviye yükseliyor diye.
Anam bacım kız kızım senden korkulurOfff Sep ya aklın hep muzırlığa çalışıyor
ahahha yazık kıza yahu neye uğradığını şaşırmıştır:))
acemiyimiş ama kk ya takılsa şok olmaz normal bile karşılayabilirdi durumu
yalnız kız deseydi, sen kocanı sağlam tut, kaçırma sakın diye, görürdükin vino veritas nın konu açısını da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?