- 5 Aralık 2012
- 612
- 718
- 73
- Konu Sahibi melek93masal
-
ben konularına bakmadım ama aynı cümleleri bir kez daha okumuştum....ben bulamadım eski konuları ya.
2 konusu var konu sahibini sadece.
Bu örneği kk da 3.yazışım sanırım, çalıştığım dönem aynı odayı paylaştığım 2 erkekten biriyle aram iyiydi yemekle arası iyiydi bana tarif verirdi ne biliyim fıkra falan anlatırdı ülke gündemini konuşurduk vs, kimse kimsenin masasına uzanmazdı masalarımızdan da soru sormak fikir almak mümkündü yani, hasılı bu arkadaş evde de benden bahsetmiş olacak ki eşi 10 yaşındaki kızlarını bildiğiniz hafiyeliğe yollamış işyerine, çocuk bana evli olup olmadıgımı babasını yakışıklı bulup bulmadığımı falan soruyordu annesine de rapor veriyordu,annesi tembih etmedi demek ki gizli ara diye,gel zaman git zaman benim oğlum oldu ücretsiz izne ayrıldım, bir gün bu arkadaşı AVM de gördüm eşim de yanimdaydı,onun eşi de yanındaydı, konuştuk ettik bunun eşinin surat sirke satıyor,benim eşim sohbete katılırken kadın bana fare leşine bakar gibi bakıyor, iyi akşamlar diyip ayrıldık
3 ay kadar sonra gene ben gördüm bu arkadaşı ve eşini, ama karısının tavrı ortada daha üstüne gitmeye gerek var mı, başımla selam verdim geçtim, 1 senelik is arkadaşım yani ille görüşürüm inadı yapmaya gerek var mı
29 senelik arkadaş örneği o yüzden durumu karşılamıyor, benim de köklü erkek arkadaşlarım var,onların es ya da sevgilileri bana bu tavırla gelse ben de tepki gösteririm mesafe falan koymam ama mesafe koymamış halimde larla değildir zaten
konuyu o kadın açsa benim yorumum da boşver, onlar karı-koca halletsinler problemlerini, sen biraz mesafe koy diye öneririm.
ama konuyu açan arkadaşın verdiği örnekler bir kadına kocama asılıyor demek için hiç yeterli değil, bunu da konu sahibine söylemeyi doğru buluyorum.
gerçi kendisi hiç açmadı konuyu, yani muhabbetin içeriğinden ya da o masaya uzanmanın tam olarak ne tarz bir uzanmak olduğundan bahsetmedi.
eşi ile kadının sohbet sıklığından veya diğer ofis çalışanlarının bu muhabbetteki yerinden de bahsetmedi.
belki konuyu açsa daha anlaşılabilir, ben mi yanlış anlıyorum acaba.
konuyu o kadın açsa benim yorumum da boşver, onlar karı-koca halletsinler problemlerini, sen biraz mesafe koy diye öneririm.
ama konuyu açan arkadaşın verdiği örnekler bir kadına kocama asılıyor demek için hiç yeterli değil, bunu da konu sahibine söylemeyi doğru buluyorum.
gerçi kendisi hiç açmadı konuyu, yani muhabbetin içeriğinden ya da o masaya uzanmanın tam olarak ne tarz bir uzanmak olduğundan bahsetmedi.
eşi ile kadının sohbet sıklığından veya diğer ofis çalışanlarının bu muhabbetteki yerinden de bahsetmedi.
belki konuyu açsa daha anlaşılabilir, ben mi yanlış anlıyorum acaba.
bi tek ben mi takıldım buna diyodum bende konu sahibi avukat profiline uyumuyo gibisevkiyatta çalışıyorum etek giydirmiyor orada diyorsun
sonra da bir yorumda avukatım ama cazgır olamıyorum diyorsun ???????????????
iste nil ben oyle bi insanim esim bazen kiziyor bana.benim esimde dogal rahat sevecen bi insan.magazadaki kizlarla konustugu zaman bile delleniyom kotu kotu bakiyom kizada esimede elimde degil gecende yine boyle bisey yasadik uyardi beni sen boyle yaparsan birdaha seninle bi topluma cikmayiz diye.halbuki guvenilir bir adam ama elimde degil..Kocanızla muhabbet eden her kadını tehdit olarak görmekten vazgeçseniz....
konuşma var konuşma var nasıl bi konuşmaydı merak ettimiste nil ben oyle bi insanim esim bazen kiziyor bana.benim esimde dogal rahat sevecen bi insan.magazadaki kizlarla konustugu zaman bile delleniyom kotu kotu bakiyom kizada esimede elimde degil gecende yine boyle bisey yasadik uyardi beni sen boyle yaparsan birdaha seninle bi topluma cikmayiz diye.halbuki guvenilir bir adam ama elimde degil..
magaza olayi esim az gobekli sanki olacakmis gibi dar gomlek giymis gobek cikmis kiz guldu buna esim de kendine guldu bende kenardayim olay bundan ibaret..gecendede bi mevlut yemegi vardi davete gittik gulerek gelen kizin biri hosgeldiniz dedi masaya goturdu bizi oturduk.gene senin surat dustu bende o kiz kim hemen diye sordum tanimiyorum ilk defa gordum dedi..iste ben boyle kiskanc biriyim.gecende sen bana yanlis bisey yapssn seni oldururum diyorum..elimde degil ama guveniyorumda ona..konuşma var konuşma var nasıl bi konuşmaydı merak ettim
Normal değilsin. Böyle yaparak hayatı eşine de kendine de zindan edersin, yapma.magaza olayi esim az gobekli sanki olacakmis gibi dar gomlek giymis gobek cikmis kiz guldu buna esim de kendine guldu bende kenardayim olay bundan ibaret..gecendede bi mevlut yemegi vardi davete gittik gulerek gelen kizin biri hosgeldiniz dedi masaya goturdu bizi oturduk.gene senin surat dustu bende o kiz kim hemen diye sordum tanimiyorum ilk defa gordum dedi..iste ben boyle kiskanc biriyim.gecende sen bana yanlis bisey yapssn seni oldururum diyorum..elimde degil ama guveniyorumda ona..
evlendigimiz ilk zamanlarda daha kotuydum kavga cikariyordum bu iyi olmus halim asama asama kendimi duzeltiyorum.daha yolum varNormal değilsin. Böyle yaparak hayatı eşine de kendine de zindan edersin, yapma.
bunlar törpülenebilir şeyler aslında olmasa ben yapamazdım sonradan düşündüğünde yaptığının aslında ne kadar saçma olduğunu görüyo insan bence sende görüyosunmagaza olayi esim az gobekli sanki olacakmis gibi dar gomlek giymis gobek cikmis kiz guldu buna esim de kendine guldu bende kenardayim olay bundan ibaret..gecendede bi mevlut yemegi vardi davete gittik gulerek gelen kizin biri hosgeldiniz dedi masaya goturdu bizi oturduk.gene senin surat dustu bende o kiz kim hemen diye sordum tanimiyorum ilk defa gordum dedi..iste ben boyle kiskanc biriyim.gecende sen bana yanlis bisey yapssn seni oldururum diyorum..elimde degil ama guveniyorumda ona..
ne kadarlık evlisinevlendigimiz ilk zamanlarda daha kotuydum kavga cikariyordum bu iyi olmus halim asama asama kendimi duzeltiyorum.daha yolum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?