EŞİME ASILAN KADINI NASIL UZAKLAŞTIRABİLİRİM:((((

sizin burada yapmanız gereken tek şey o kadından çok eşinizi muhattap almak daha doğru olurdu. Belli ki kadının bu rahatlığı eşinizin ona verdiği tavizden kaynaklanıyor.Eşiniz araya mesafe koymuş olsaydı bak bakalım bir daha o kadın yanaşabiliyor muydu?
O yüzden kadınla boşuna uğraşmayın.

Eşinizi seviyorsunuz ama bu yapısını değiştirme şansınız biraz zor.ya eşinizi değiştirmekle uğraşmayıp öyle kabul ediceksiniz , kendi yaşantınızla ilgilenceksiniz ya da ''ne yaptı? ne konuştu? görüşüyorlar mı ?...'' paranoyaklık ile ömür geçireceksiniz...

Bu örneği kk da 3.yazışım sanırım, çalıştığım dönem aynı odayı paylaştığım 2 erkekten biriyle aram iyiydi yemekle arası iyiydi bana tarif verirdi ne biliyim fıkra falan anlatırdı ülke gündemini konuşurduk vs, kimse kimsenin masasına uzanmazdı masalarımızdan da soru sormak fikir almak mümkündü yani, hasılı bu arkadaş evde de benden bahsetmiş olacak ki eşi 10 yaşındaki kızlarını bildiğiniz hafiyeliğe yollamış işyerine, çocuk bana evli olup olmadıgımı babasını yakışıklı bulup bulmadığımı falan soruyordu annesine de rapor veriyordu,annesi tembih etmedi demek ki gizli ara diye,gel zaman git zaman benim oğlum oldu ücretsiz izne ayrıldım, bir gün bu arkadaşı AVM de gördüm eşim de yanimdaydı,onun eşi de yanındaydı, konuştuk ettik bunun eşinin surat sirke satıyor,benim eşim sohbete katılırken kadın bana fare leşine bakar gibi bakıyor, iyi akşamlar diyip ayrıldık

3 ay kadar sonra gene ben gördüm bu arkadaşı ve eşini, ama karısının tavrı ortada daha üstüne gitmeye gerek var mı, başımla selam verdim geçtim, 1 senelik is arkadaşım yani ille görüşürüm inadı yapmaya gerek var mı

29 senelik arkadaş örneği o yüzden durumu karşılamıyor, benim de köklü erkek arkadaşlarım var,onların es ya da sevgilileri bana bu tavırla gelse ben de tepki gösteririm mesafe falan koymam ama mesafe koymamış halimde larla değildir zaten

konuyu o kadın açsa benim yorumum da boşver, onlar karı-koca halletsinler problemlerini, sen biraz mesafe koy diye öneririm.
ama konuyu açan arkadaşın verdiği örnekler bir kadına kocama asılıyor demek için hiç yeterli değil, bunu da konu sahibine söylemeyi doğru buluyorum.
gerçi kendisi hiç açmadı konuyu, yani muhabbetin içeriğinden ya da o masaya uzanmanın tam olarak ne tarz bir uzanmak olduğundan bahsetmedi.
eşi ile kadının sohbet sıklığından veya diğer ofis çalışanlarının bu muhabbetteki yerinden de bahsetmedi.

belki konuyu açsa daha anlaşılabilir, ben mi yanlış anlıyorum acaba.

Masaya uzanmanın kaç farklı tarzı olur goha :)

Ben fesat olabilirim de uzanmak diyince gözümde canlanan şey bana masum gelmiyor

Aslında demek istediğim şu, benim örneğimde kadın bana direk birsey söylemeden ben anladım hoşlanmadığını, burda konu sahibi açıkça söylemiş daha hala gülüşmek vs doğru mu,inadına yapmak bu, herkes iş arkadaşıyla bu kadar samimi olmak zorunda mı, benim yüzüme bakmadı kadınla konuştu direk demiş bi yorumda, belli ki bu durum o kadının egosunu okşuyo

sevkiyatta çalışıyorum etek giydirmiyor orada diyorsun
sonra da bir yorumda avukatım ama cazgır olamıyorum diyorsun ???????????????

Bizde calisiyoruz. Hemde cok genc tayfasi olan bir kurum. Selamlasmadigimiz sakalasmadigimiz karsi cins yok. Asosyal degiliz insaniz sonucta dertlesiriz akil aliriz vs vs vs

Ama kimsenin masasina uzanan bayan gormedim ne kadarda muhabbet guncel siyaset gulusmeler desekte is mesafesi mahrem mesafesi denen bir mesafe var bu bu mahrem mesafesi en brokrat kurumlarda dahi kuraldir. Bunun egitimi bile var calisanlar bilir.

Cogu arkadasimiz evli hele hele esli calisanlar var inanin batan.olarak daha cok dikkat ediyoruz esleriyle konusurken

Otle.masalara uzanmak yanina sokulmak el kol sakalri yapmak falan varsa hemde ayni ofis icinde burada ki hicbir kadin rahat olamaz net. Simdi kimse ne olacak.canim olsun diyemez diyenin sevgisinden suphe ederim ben.

Ama mesafeli muhabbete arkadasliga her zaman anlayis gostermek lazim diyenlerdenim olacak olan kotuluk insanin icinde varsa olur rahat olun kendinize odaklanin

Fogatkende yalnizdik olurkende oyle.olacak uzmeyin kendinizi sizde gulun eglenin

çalışma hayatım olmadı,merakımdan soruyorum sadece..sırf iş arkadaşı diye elin adamlarıyla samimi olmak zorundamıdır insan..
ablamın ofisi var,ortağı ve çalışanları..o kadar gittim,hiçbirini masalara uzanacak kadar laubali görmedim bu güne kadar.
konu sahibi arkadaşım benimde böyle bir komşum vardı..benden korkmasa benim evimde otururdu yani eşimin kucağına,o derece..sonra baktım bizimkide peşinden ayrılmaz oldu..eşimin hep bir bahanesi vardı bana sunacağı..apt.mütehitliğini yapmıştı da tesisatt şuydu buydu...bitmezdi yani bahaneler..
birgün yine komşum geldi yine aynı samimiyet,yine aynı basit haller..(eşimde de ama sadece kadın diyemem) ne güzel anlaşıyosunuz ,bensiz daha güzelsiniz siz deyip çıktım evden..eşim bin defa özür diledi..yinede beni durduramadı..10 gün sonra malesef döndüm..1ay içindede evi taşıdık..ama hala içimden çıkmış değil .aklıma geldikçe keşke dönmeseydim derim hep..düşünsenize komşumdu gözümün önündeydi,ya göremediklerim...

Kocanızla muhabbet eden her kadını tehdit olarak görmekten vazgeçseniz....
iste nil ben oyle bi insanim esim bazen kiziyor bana.benim esimde dogal rahat sevecen bi insan.magazadaki kizlarla konustugu zaman bile delleniyom kotu kotu bakiyom kizada esimede elimde degil gecende yine boyle bisey yasadik uyardi beni sen boyle yaparsan birdaha seninle bi topluma cikmayiz diye.halbuki guvenilir bir adam ama elimde degil..

konu almış başını gitmiş konu sahibi bi uğrasa da sonuç ne oldu bilsek

konuşma var konuşma var nasıl bi konuşmaydı merak ettim

benim anlamadığım OKB tanısını size bir uzman mı koydu???

eğer durum böyleyse bence siz önce kendi rahatsızlığınızla ilgilenin. zira sizin burda bize anlattığınız herşey sizin gözünüze daha farklı görünüyordur. mesela kadının masaya yaklaşmasını OKB nedeniyle siz masaya uzanıyor hatta daha fazlası şeklinde bile görebilirsiniz. kadının size tuvalette söylediklerinin bile saptırmış olabilirsiniz. bunu sizi suçlamak için demiyorum ama içinde bulunduğunuzun durumun sizin zihninize bir oyunu maalesef bu.

bu kadın o işyerinde ne zamandır var? sizin nişanlamanızla başladığını söylemişsiniz tuhaf hareketlerinin. belli ki eşe güvenle ilgili ciddi kaygılarınız da var. geçmişte anne-babanızın aldatılması veya sizin buna benzer bi olay yaşaması gibi bir durum bunu tetiklemiş olabilir.

konuşma var konuşma var nasıl bi konuşmaydı merak ettim
magaza olayi esim az gobekli sanki olacakmis gibi dar gomlek giymis gobek cikmis kiz guldu buna esim de kendine guldu bende kenardayim olay bundan ibaret..gecendede bi mevlut yemegi vardi davete gittik gulerek gelen kizin biri hosgeldiniz dedi masaya goturdu bizi oturduk.gene senin surat dustu bende o kiz kim hemen diye sordum tanimiyorum ilk defa gordum dedi..iste ben boyle kiskanc biriyim.gecende sen bana yanlis bisey yapssn seni oldururum diyorum..elimde degil ama guveniyorumda ona..

Normal değilsin. Böyle yaparak hayatı eşine de kendine de zindan edersin, yapma.

bunlar törpülenebilir şeyler aslında olmasa ben yapamazdım sonradan düşündüğünde yaptığının aslında ne kadar saçma olduğunu görüyo insan bence sende görüyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…