EŞİME ASILAN KADINI NASIL UZAKLAŞTIRABİLİRİM:((((

çok teşekkürler çok iyisiniz

tmm o yaptığı da yanlış ama kocası da pek masum değil bence halüsülasyon mu görüyo yani bu kadın

teşekkürler deteğiniz için ...

destek arıyorsanız doktorunuza devam edin.. normal davranışlar sergilemiyorsunuz.. kadına mesaj atmalar falan.. ki ben sizin bu konuyu bundan aylar öncede açtığınızı hatırlıyorum.. sizin mantığınıza göre şimdiye kadınla kocanızın birlikte olması gerekiyordu..
bu davranış şekliniz ancak eşinizi kendinizden uzaklaşıtırır..

Terapilere devam edin. Olmazsa baska bir doktor deneyin.

Ama ilk basta onları umursamamaya baslayın, yanlarına gitmeyin. Esinize mesaj atmayın. "Ulan benim bi karım vardı nerde o??" Diye bi arayışa baslasın esiniz. Ve etek giyin mesela, saclarınızı yapın güzel güzel makyajınızı. Kendi bölümünüzden arkadaslarla muhabbetlere baslayın. Eşinizi umursamadıgınızı gösterin.

Ama terapiyi bırakmayın.

obsesif bozukluk tam olarak ne bilmiyorum ama .. abarttığını düşünüyorum ben zira bu konu aylar öncede açılmıştı..
normal iş arkadaşı olarak konuşuyor olabilirler ..
ben de bilmiyorum tam olarak belki devam ediyodur aynı durum yani bana pek hoş arkadaşça gibi gelmedi konu sahibinin yazdıklarına göre pireye kızıp yorgan yakılmaz ama bence böyle de olmaz biraz ciddiyet lazım bence o ikisine de

Herkes kendi gibi görüyor insanları, yaşadıklarıyla bağlantı kurup yorum yapıyor.

Eşimin iş yerinden herhangi bir kadına kur yaptığını sezsem kadınla değil eşimle çözerim mevzuyu. Olay çözülmüyor, ilerliyorsa kapıya koyarım o adamı.

Ama benzer şeyler benimde başıma geldi zaman zaman.. Okulda işte samimi olduğum adamların sevgilileri/eşleri çok kapıma dayandı ortada bişey olmamasına rağmen. Hastalık derecesinde kıskançlık çok yaygın bizim ülkemizde. Konu sahibinin de bu dertten muzdarip olduğunu düşünüyorum.

bu durumda kadın demek istemiş ki; gereksiz yere kıskanıyorsun,böyle yapmaya devam edersen kayberdersin onu..ben kocanı ayartırım sıkı tutu gibi bir anlam yok yanii..
ayrıca buna sinir oluyorum,bir erkeğe hem de evli olanına asılmıyor olmam kendi evşliliğimden ötürü değildir ki.ya da anneliğimden ötürü.ben senin kocana asılmıyorum demek yeterli..yoksa anneyim evliyim falan açıklamalar abes.evli olmasam da asılmam kocana demek bu yani..

kesinlikle bu yoruma katıliyorum. Bi dene bak adam nasıl avuclarinda , bana da ofis arkadaşlığı gibi geldi tabi sınırları olmak zorunda haklisin.

kıskandırmaktan kastım buydu işte

İnsanlar bir insanın btün psikolojisini nasıl bozduklarını hiç düşünmüyolar cidden kötüler sizin yerinizde olsam sanırım aklımı kaybetmiştim
Bunları engellemekten çok bu olanları nasıl unuturum diye çözüm yolu bulmaya bakın bence yoksa çok kötü

konu sahibesinin yazdıkları kendi gördükleri işte onu demek istiyorum.. abartılı bir görüş durumu var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…