- 24 Mart 2016
- 27
- 26
- 3
- 32
- Konu Sahibi melek93masal
-
çok teşekkürler çok iyisinizSen böyle yaparsan ooo daha çok çıldırırsın canım.
İlk Önce yapman gereken ne kadar yaklaşırsalar yaklaşsınlar sakın tepkini sinirini belli etme çok zor biliyorum ama tepkisiz kalırsan artık yaptıklarından tat almayacaklardır. Eşini işte de evde de umursama konuş felan ama artık telefonunu kurcalıyorsan yapma mesaj atıyorsan atma hergün yaptığın baskılar rutinler neyse hepsini bıçak gibi kes.
İkincisi Bakımlı ol. Muhteşem bi değişime gir. Birinci söylediğimle beraber uygularsan eşinin tüm dikkatlerini üstüne çekersin alarmları çalar..
Üçüncüsü kıskandırmak değil de kendini karşı cinsten çok geri çekiyorsan çekme gülünceklere gül sosyal muhabbetlerini yap basitleşmeden samimiyet kur bunu sırf ona inat diye de yapma olması gerekende bu aslında..Eminim eşin senbi uyarmalara gidecektir ona misinleme yapmadan aşkım biz yetişkin insanlarız sınırımızı biliyoruz en azından kafa dağıtıyorum muhabbet ederek gibi kelimeler kullan.
Biz kadınlar erkeklerin avucuna sokuyoruz kendimizi yok ben böyle yaparken eşim rahat davrandı diyoruz. Ya lütfen kişiliğinizi vermeyin adamın eline.. Sonra bak gör hep kaybetme korkusuyla yaşıyor olacaklar..
tmm o yaptığı da yanlış ama kocası da pek masum değil bence halüsülasyon mu görüyo yani bu kadınaramasın mı?
psikoloğa gitmiş doktor demiş zaten.. ama inanası gelmemiş belli ki..
kadını tuvalette sıkıştırıp kendinizi neden küçük düşürdüğünüzü anlamadım.. kadın resmen sizinle dalga geçmiş..
sıkı tut falan diye..
anladımya bilmiyorum kocan kadınlarla vıcık vıcık muhabbetlere girmeye devam edecek sen sadece ken kendini yiyecekmişsin gibi geliyo hep bi ama var cümlelerinde
teşekkürler deteğiniz için ...
lütfen artık gerçekten deliricemtmm o yaptığı da yanlış ama kocası da pek masum değil bence halüsülasyon mu görüyo yani bu kadın
anlamadımlütfen artık gerçekten deliricem
tmm o yaptığı da yanlış ama kocası da pek masum değil bence halüsülasyon mu görüyo yani bu kadın
ben de bilmiyorum tam olarak belki devam ediyodur aynı durum yani bana pek hoş arkadaşça gibi gelmedi konu sahibinin yazdıklarına göre pireye kızıp yorgan yakılmaz ama bence böyle de olmaz biraz ciddiyet lazım bence o ikisine deobsesif bozukluk tam olarak ne bilmiyorum ama .. abarttığını düşünüyorum ben zira bu konu aylar öncede açılmıştı..
normal iş arkadaşı olarak konuşuyor olabilirler ..
Ya sizin demek istediginizi de anliyorum ben ama belli bir seviye olmali saygi seviyesi
Kadinla alakasi yok ki kocasina her asilan kadini dovecek olsa ohooo, asil burda seviyeyi koruyacak olan uslubuna dikkat edecek olan kocasi. Adam ciddi dursa mesafesini korusa kadin oyle davranamaz is ortaminda adam izin veriyor belliki bu davranisina kadinin. Kocasi kafayi degistirecek oncelikle, bugun bu kadin olur yarin baskasi elalemin kadinlarina adabi muhaseret dersi verecek halide yok.
bu durumda kadın demek istemiş ki; gereksiz yere kıskanıyorsun,böyle yapmaya devam edersen kayberdersin onu..ben kocanı ayartırım sıkı tutu gibi bir anlam yok yanii..bilirsin seninle bir arkadaşlığımız vardı hıoşuma gitmiyor eşime yakın davranman dedim sadece yok öyle birşey bö
le sıkarsan onu kaybedersin sıkı tut onu dedi.bana biri gelse böyle suçlasa sen ne diyorsun ben evliyim bnm çocugum var derim hiçbişey demedi
Sen böyle yaparsan ooo daha çok çıldırırsın canım.
İlk Önce yapman gereken ne kadar yaklaşırsalar yaklaşsınlar sakın tepkini sinirini belli etme çok zor biliyorum ama tepkisiz kalırsan artık yaptıklarından tat almayacaklardır. Eşini işte de evde de umursama konuş felan ama artık telefonunu kurcalıyorsan yapma mesaj atıyorsan atma hergün yaptığın baskılar rutinler neyse hepsini bıçak gibi kes.
İkincisi Bakımlı ol. Muhteşem bi değişime gir. Birinci söylediğimle beraber uygularsan eşinin tüm dikkatlerini üstüne çekersin alarmları çalar..
Üçüncüsü kıskandırmak değil de kendini karşı cinsten çok geri çekiyorsan çekme gülünceklere gül sosyal muhabbetlerini yap basitleşmeden samimiyet kur bunu sırf ona inat diye de yapma olması gerekende bu aslında..Eminim eşin senbi uyarmalara gidecektir ona misinleme yapmadan aşkım biz yetişkin insanlarız sınırımızı biliyoruz en azından kafa dağıtıyorum muhabbet ederek gibi kelimeler kullan.
Biz kadınlar erkeklerin avucuna sokuyoruz kendimizi yok ben böyle yaparken eşim rahat davrandı diyoruz. Ya lütfen kişiliğinizi vermeyin adamın eline.. Sonra bak gör hep kaybetme korkusuyla yaşıyor olacaklar..
kıskandırmaktan kastım buydu işteTerapilere devam edin. Olmazsa baska bir doktor deneyin.
Ama ilk basta onları umursamamaya baslayın, yanlarına gitmeyin. Esinize mesaj atmayın. "Ulan benim bi karım vardı nerde o??" Diye bi arayışa baslasın esiniz. Ve etek giyin mesela, saclarınızı yapın güzel güzel makyajınızı. Kendi bölümünüzden arkadaslarla muhabbetlere baslayın. Eşinizi umursamadıgınızı gösterin.
Ama terapiyi bırakmayın.
Nasıl bir hukuk bürosunda çalışıyorsunuz sevkiyat birimi var. Ben de avukatım da böyle bir birim ilk defa duyuyorum.hı onu mu sordunuz evet ama ben öyle yırtık biri değilim
ben de bilmiyorum tam olarak belki devam ediyodur aynı durum yani bana pek hoş arkadaşça gibi gelmedi konu sahibinin yazdıklarına göre pireye kızıp yorgan yakılmaz ama bence böyle de olmaz biraz ciddiyet lazım bence o ikisine de
kıskandırmaktan kastım buydu işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?