- 12 Şubat 2024
- 44
- 24
- 3
- 32
- Konu Sahibi FridaninGunlugu7
-
Normal bir şekilde söylemiyor o yuzden rahatsız oluyorum bastıra bastıra aşşşkımmm bitanemmm diye sanki gözüme sokmaya çalışır gibiBenim acimdan askim bitanem cok önemli olmazdi annesi sonucta ama sanki annesi degil de sizin kumaniz gibi davranması onun ruh sağlığınin sorunlu olduğunu gösterir kendi adima boyle dusunurdum
Gün içinde de görüşürler akşam da telefonda konuşuyorlar ailesiyle olan problemlere ya da gorusmelerine hic karışmadım simdiye kadar ama beraber vakit gecirmemiz zamanda böyle olması beni üzüyorBuradaki tek mesele her akşam 1 saat konuşmaları.
Her akşam bir saat az mı.
Bunun dışında hitap şekline takılmanızı, ve kayınvalidenizin annenizle konuşmalarını abartı buldum.
Ha bir de maddi destek konusunda bilginiz olmalıydı tabi ki. Yardım etmek isteyebilir eyvallah ama size de söylemesi lazım. İki taraf için de geçerli bu durum
Öyle yapmaya çalışıyorum aslında ama çok yorucuSiz de politik davranın öyleyse. Annesine düşkün belli. Yanında annesini kötülemeyin, hakkında olumsuz konuşmayın. Kayınvalidenizin size direkt bir yanlışı hatası yoksa aralarına girmekten kaçının.
Ya bu çok abartı bence.Gün içinde de görüşürler akşam da telefonda konuşuyorlar ailesiyle olan problemlere ya da gorusmelerine hic karışmadım simdiye kadar ama beraber vakit gecirmemiz zamanda böyle olması beni üzüyor
Sen de aynı onun dediği gibi aşşşşşkııımm bitaaanemm de yanlarında. Bence ayıp ya benim görgüme göre hiç hoş bir tavır değil oğluna eşinin yanımda bu şekilde hitabetmesi. Yavrum kuzum dese neyse..Normal bir şekilde söylemiyor o yuzden rahatsız oluyorum bastıra bastıra aşşşkımmm bitanemmm diye sanki gözüme sokmaya çalışır gibi
Evet aslinda mutlu sayılabilecek bir evlilikleri yok, ama beni ilgilendirmiyor eşimin ailesiyle yaşadığı problemlere ya da diğer durumlara da yorum yapmam karışmam pek, son zamanlarda hissel olarak iyi hissetmiyorum o yüzden sizlerden fikir almak istedimAnnesi oglunu kendi kocasi yerin4 koymus. Cocuklara askim diye hitap etmek bosuna uygun görülmüyor. Yetiskin bir birey ebeveynine attigi her adimi söylemek zorunda degil. Annesini kötülemeyin. Allah sabir versin. Böyle anneler mutsuz evliliklerinin faturasini gelinlerine keser
Sevgililik, nişanlılık zamanlarında hiç böyle hitap etmezdi, oğlum der normalde ama son zamanlarda çıktı bu hitap bir de yok sayacağim biçimde değil bana yanlış geliyor.Sen de aynı onun dediği gibi aşşşşşkııımm bitaaanemm de yanlarında. Bence ayıp ya benim görgüme göre hiç hoş bir tavır değil oğluna eşinin yanımda bu şekilde hitabetmesi. Yavrum kuzum dese neyse..
Katılıyorum kazık kadar adam artık çocuk değil karısının yanında abartılı hareketşer yapmasın kaynanalar. Ne gerek var. Bağımlı anne çocuk ilişkisi işte. 1 saat telefonda konusmak da abes ne anlatıyorlar birbirilerine bu kadar ben eşimle 1 saat aralıksız sohbet zor ediyorum aksamları.Sevgililik, nişanlılık zamanlarında hiç böyle hitap etmezdi, oğlum der normalde ama son zamanlarda çıktı bu hitap bir de yok sayacağim biçimde değil bana yanlış geliyor.
Çok güzel fikir dile getirmişsiniz teşekkür ederim bugün pek öyle konuşamadım malesef biraz ağlayarak içimdeki herşeyi döktum ama bundan sonra boyle yapmaya özen göstericemBence ondan ziyade her gün 1 saat konuşmaları daha da garip ayrıca maddi katkıda bulunuyorsa bunu size de söylemeli sonuçta beraber yaşıyorsunuz ve paylaşıyorsunuz her şeyi artık. Bunları oturup kendisine uygun bir dille anlatmaya çalışın anlayacağı şekilde. Direkt annesini eleştirir şekilde konuşmanız olumsuz olabilir bunun yerine kendi aile düzeniniz üzerinden dolaylı olarak dile getirebilirsiniz. Mesela maddi yardımda bulunuyorsun ama artık birincil ailen eşin ve ondan habersiz maddi yardımda bulunman bir evlilikte doğru bir hareket değil aynı şey sana yapılsa ne hissederdin gibi veya her gün 1 saat telefonda konuşuyorsun bunu daha kısa tutabilirsin hoş olmuyor gibi annesinin adını geçirmeden rahatsızlığını dile getirmek daha yapıcı bir konuşma olabilir aksi takdirde konuşma amacından çıkıp kavgaya dönüşebiliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?