sifirdanhayatcokmuzor
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 8 Mayıs 2023
- 613
- 1.676
- 33
- 32
- Konu Sahibi FridaninGunlugu7
-
Öncelikle çocuk yapma. Gerisini boşanmak istemiyorsan evlilik terapisti halleder.Merhaba, eşimin annesi çok politiktir. Oğluyla arası bozulmasın diye oğlunun yanında bana çok iyi davranır, hep kendini çok ince düşünen biri gibi lanse eder. Ama sürekli yanımda eşime aşkım, birtanem der. (Rahatsız oluyorum). Eşim nereye gitse nereye gelse arar naptın nerdesin gittin mi geldin mi?. Ben aileme bu kadar haber etmiyorum ilk başlarda merak ediyordur o yüzden yapıyordur diye düşünüyordum ama eşimin attığı her adımdan haberi olsun istiyor. Sürekli eşimi akşamları arıyor 45 dk-1 saat konuşuyorlar. Benim ailem uzakta, eşimin ailesiyle aynı şehirdeyiz. Bir sağlık probleminden dolayı annem kv’yi arıyor geçmiş olsun demek için, sürekli benim onunla neler yaptığımı anlatıyor nispet yapmak için adeta. Anneme bilerek anlatmıyordum, sonuçta uzaktayız üzülebilir vs. Diye. Kadın 2 senelik herşeyi anlatmış anneme durup dururken. O kadar sinir oldum ki. Eşimle aramız limoniydi bugün konuşalım diye oturduk. Asla içimde tutamıyorum. Son olaya değinmeden kv’nin aşkım demesinden girdim, onların her problemine koşup kendi ailesini 2.plana atmasına kadar(beni-çocuğumuz yok) herşeyi anlattım. Annem bana düşkün olabilir nereye gidip gitmediğimi haber ediyor olmam da bizim aile dinamiğimiz böyle diyor. Ailesine maddi yardımda bulunuyor ama benim haberim yok bir de aynı işte çalışıyoruz sonuçta benimde katkım var o parada. Anca böyle tartışmalarda konusu açılınca söylüyor. Yoruldum artık. Ne yapcam bilmiyorum.
Abi erkekler evlenmeden önce annesiyle boşanmalıMerhaba, eşimin annesi çok politiktir. Oğluyla arası bozulmasın diye oğlunun yanında bana çok iyi davranır, hep kendini çok ince düşünen biri gibi lanse eder. Ama sürekli yanımda eşime aşkım, birtanem der. (Rahatsız oluyorum). Eşim nereye gitse nereye gelse arar naptın nerdesin gittin mi geldin mi?. Ben aileme bu kadar haber etmiyorum ilk başlarda merak ediyordur o yüzden yapıyordur diye düşünüyordum ama eşimin attığı her adımdan haberi olsun istiyor. Sürekli eşimi akşamları arıyor 45 dk-1 saat konuşuyorlar. Benim ailem uzakta, eşimin ailesiyle aynı şehirdeyiz. Bir sağlık probleminden dolayı annem kv’yi arıyor geçmiş olsun demek için, sürekli benim onunla neler yaptığımı anlatıyor nispet yapmak için adeta. Anneme bilerek anlatmıyordum, sonuçta uzaktayız üzülebilir vs. Diye. Kadın 2 senelik herşeyi anlatmış anneme durup dururken. O kadar sinir oldum ki. Eşimle aramız limoniydi bugün konuşalım diye oturduk. Asla içimde tutamıyorum. Son olaya değinmeden kv’nin aşkım demesinden girdim, onların her problemine koşup kendi ailesini 2.plana atmasına kadar(beni-çocuğumuz yok) herşeyi anlattım. Annem bana düşkün olabilir nereye gidip gitmediğimi haber ediyor olmam da bizim aile dinamiğimiz böyle diyor. Ailesine maddi yardımda bulunuyor ama benim haberim yok bir de aynı işte çalışıyoruz sonuçta benimde katkım var o parada. Anca böyle tartışmalarda konusu açılınca söylüyor. Yoruldum artık. Ne yapcam bilmiyorum.
Ay surada kusma butonu falan yok mu ya.......Merhaba, eşimin annesi çok politiktir. Oğluyla arası bozulmasın diye oğlunun yanında bana çok iyi davranır, hep kendini çok ince düşünen biri gibi lanse eder. Ama sürekli yanımda eşime aşkım, birtanem der. (Rahatsız oluyorum). Eşim nereye gitse nereye gelse arar naptın nerdesin gittin mi geldin mi?. Ben aileme bu kadar haber etmiyorum ilk başlarda merak ediyordur o yüzden yapıyordur diye düşünüyordum ama eşimin attığı her adımdan haberi olsun istiyor. Sürekli eşimi akşamları arıyor 45 dk-1 saat konuşuyorlar. Benim ailem uzakta, eşimin ailesiyle aynı şehirdeyiz. Bir sağlık probleminden dolayı annem kv’yi arıyor geçmiş olsun demek için, sürekli benim onunla neler yaptığımı anlatıyor nispet yapmak için adeta. Anneme bilerek anlatmıyordum, sonuçta uzaktayız üzülebilir vs. Diye. Kadın 2 senelik herşeyi anlatmış anneme durup dururken. O kadar sinir oldum ki. Eşimle aramız limoniydi bugün konuşalım diye oturduk. Asla içimde tutamıyorum. Son olaya değinmeden kv’nin aşkım demesinden girdim, onların her problemine koşup kendi ailesini 2.plana atmasına kadar(beni-çocuğumuz yok) herşeyi anlattım. Annem bana düşkün olabilir nereye gidip gitmediğimi haber ediyor olmam da bizim aile dinamiğimiz böyle diyor. Ailesine maddi yardımda bulunuyor ama benim haberim yok bir de aynı işte çalışıyoruz sonuçta benimde katkım var o parada. Anca böyle tartışmalarda konusu açılınca söylüyor. Yoruldum artık. Ne yapcam bilmiyorum.
Normal bir şekilde söylemiyor o yuzden rahatsız oluyorum bastıra bastıra aşşşkımmm bitanemmm diye sanki gözüme sokmaya çalışır gibi
Bana anormal bir durum gelmediMerhaba, eşimin annesi çok politiktir. Oğluyla arası bozulmasın diye oğlunun yanında bana çok iyi davranır, hep kendini çok ince düşünen biri gibi lanse eder. Ama sürekli yanımda eşime aşkım, birtanem der. (Rahatsız oluyorum). Eşim nereye gitse nereye gelse arar naptın nerdesin gittin mi geldin mi?. Ben aileme bu kadar haber etmiyorum ilk başlarda merak ediyordur o yüzden yapıyordur diye düşünüyordum ama eşimin attığı her adımdan haberi olsun istiyor. Sürekli eşimi akşamları arıyor 45 dk-1 saat konuşuyorlar. Benim ailem uzakta, eşimin ailesiyle aynı şehirdeyiz. Bir sağlık probleminden dolayı annem kv’yi arıyor geçmiş olsun demek için, sürekli benim onunla neler yaptığımı anlatıyor nispet yapmak için adeta. Anneme bilerek anlatmıyordum, sonuçta uzaktayız üzülebilir vs. Diye. Kadın 2 senelik herşeyi anlatmış anneme durup dururken. O kadar sinir oldum ki. Eşimle aramız limoniydi bugün konuşalım diye oturduk. Asla içimde tutamıyorum. Son olaya değinmeden kv’nin aşkım demesinden girdim, onların her problemine koşup kendi ailesini 2.plana atmasına kadar(beni-çocuğumuz yok) herşeyi anlattım. Annem bana düşkün olabilir nereye gidip gitmediğimi haber ediyor olmam da bizim aile dinamiğimiz böyle diyor. Ailesine maddi yardımda bulunuyor ama benim haberim yok bir de aynı işte çalışıyoruz sonuçta benimde katkım var o parada. Anca böyle tartışmalarda konusu açılınca söylüyor. Yoruldum artık. Ne yapcam bilmiyorum.
Anne oğluna aşkım birtanem diyebilir. Bir insanla evlenmeniz onun tapusuna sahip olduğunuz anlamına gelmiyor. Aynı şekilde iki yetişkin insanın telefon konuşmasına takılmanız da tuhaf. Sadece maddi yardım konusunda haklısınız. Onda da ev giderlerini bölüşürsünüz, herkes kendine kalan parayla istediğini yapar.Merhaba, eşimin annesi çok politiktir. Oğluyla arası bozulmasın diye oğlunun yanında bana çok iyi davranır, hep kendini çok ince düşünen biri gibi lanse eder. Ama sürekli yanımda eşime aşkım, birtanem der. (Rahatsız oluyorum). Eşim nereye gitse nereye gelse arar naptın nerdesin gittin mi geldin mi?. Ben aileme bu kadar haber etmiyorum ilk başlarda merak ediyordur o yüzden yapıyordur diye düşünüyordum ama eşimin attığı her adımdan haberi olsun istiyor. Sürekli eşimi akşamları arıyor 45 dk-1 saat konuşuyorlar. Benim ailem uzakta, eşimin ailesiyle aynı şehirdeyiz. Bir sağlık probleminden dolayı annem kv’yi arıyor geçmiş olsun demek için, sürekli benim onunla neler yaptığımı anlatıyor nispet yapmak için adeta. Anneme bilerek anlatmıyordum, sonuçta uzaktayız üzülebilir vs. Diye. Kadın 2 senelik herşeyi anlatmış anneme durup dururken. O kadar sinir oldum ki. Eşimle aramız limoniydi bugün konuşalım diye oturduk. Asla içimde tutamıyorum. Son olaya değinmeden kv’nin aşkım demesinden girdim, onların her problemine koşup kendi ailesini 2.plana atmasına kadar(beni-çocuğumuz yok) herşeyi anlattım. Annem bana düşkün olabilir nereye gidip gitmediğimi haber ediyor olmam da bizim aile dinamiğimiz böyle diyor. Ailesine maddi yardımda bulunuyor ama benim haberim yok bir de aynı işte çalışıyoruz sonuçta benimde katkım var o parada. Anca böyle tartışmalarda konusu açılınca söylüyor. Yoruldum artık. Ne yapcam bilmiyorum.
Evet.Peki babasi kizina askim diye hitap etse bunu da dogal karsilar miydi bunu normal bulan kisiler?
Bazi annelerin, yas aldikca, kendi kizlarini bile kocalarindan kiskandiklarini okumustum.
EvetPeki babasi kizina askim diye hitap etse bunu da dogal karsilar miydi bunu normal bulan kisiler?
Evet gayet normal diyebilir.Peki babasi kizina askim diye hitap etse bunu da dogal karsilar miydi bunu normal bulan kisiler?
ben sizi çok haksız bulmadım ya, kv siz tanıdığınız için annenize nispet yapıp yapmadığını bilirsiniz sanki, içinizdeki o annenizin kırılır mı acaba hissini anlıyorum.Beni kötü gelin ilan edenler olmuştabiki herkesle ortak paydada buluşmak zorunda değiliz kayınvalidemi kıskanmıyorum eşimle zırt pırt görüşebilirde beni ilgilendirmiyor benim alanıma müdahale etmediği sürece, şimdiye kadar da hitap şekli beni rahatsız etmedi son zamanlara kadar. Durup dururken problem çıkaran bir insan da değilim 6 senedir evliyiz çıkarsaydım şimdiye kadar çıkarırdım görümcemin laf sokmalarını görmezden geldim hep. Eşimde şahit. Kayınvalidemin tatlı tatlı düzenime karışmasını da güzellikle hallettim hep. Görümcem abisini cüzdan gibi görür 10 mesajından 6sında link göndermiştir bana şunu al diye. Üniversitede okuyor başka şehirde yurtta kalamıyor diye ev tuttular ev dizdiler dün ki tartışmada öğreniyorum ki eşyaları eşim almış babası taksit taksit geri ödeyecekmiş. Kayınpederim araba modelini yükseltmek istiyordu. Eşim destek çıkacakmış. Finansal olarak o kadar yukarı çıkamayız diyince de kayınpederim bana söz vermiştin diyip küsmüş. Eşimde o aldığı eşyaları hibe etmiş geri ödeme diye. Hadi bana sormadın da keşke bir haberim olsaydı dedim. İşi kurarken eşime kefil olmuşlar 7 sene önce ondan kendini borçlu hissediyor hala. Benimde bir söz payımın olduğunu düşünmüyor bunda. Evet o işi kurarken ben yoktum haklı, ama esas mesleğimi bırakıp eşim ve yuvam için 2 senedir ona destek oluyorum çalışıyorum.
Ben üstte "Bazi annelerin, yas aldikca, kendi kizlarini bile kocalarindan kiskandiklarini okumustum." diye belirtmistim. Bu kafalarin hicbirini ben anlamiyorum. Kim kimin arasina giriyor ki?Evet gayet normal diyebilir.
Anne de oğluna diyebilir.
Nasıl kafalarınız var anlamıyorum. Anne baba ve çocuk arasına evlenince giremezsiniz arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?