Ciddi ciddi bakiyor mu yani
Denk gelmis bakislar olmasin?
olmuyor işte sürekli bizdelerdi daha önce taşındım başka semte ama yinede görüşmek zorunda kalıyoruz amcaoğluma ne derimki ve burda tek akrabam o...Gorusme!
nasıl konuşurum ortalık karışır amcamlar amcaoğlu falan yeterince belli ediyorum zaten yolunda gitmeyen bir evlilikleri var...Güzelce konuş. Konuşmak insana verilmis en büyük nimet. Neden kullanmıyoruz anlamiyorum. .
nebilim sürekli tartışıyolar boşanıcak oluyolar kız yalvarıyo filan barışıyolar....kocasını sevmıyor mu araları nasıl ki
nasıl konuşurum ortalık karışır amcamlar amcaoğlu falan yeterince belli ediyorum zaten yolunda gitmeyen bir evlilikleri var...
nebilim sürekli tartışıyolar boşanıcak oluyolar kız yalvarıyo filan barışıyolar....
:) onları yapıyorum ama nerde nato kafa nato mermer yada işine geliyo bilmiyorum....Öyle bi durumda " uuuuu ayseeeee cok derine daldin kizzzz, vallah bak bogulursun cikamazsin mazallah" deyin... Sonra hicbisey olmamis gibi gülüs cümbüs amcaogluyla muhabbete devam... He bide her hafta bulusmayin, ne mecburiyetiniz var, yavas yavas araya mesafe koyun, müsait degiliz, baska planimiz var, misafirlige gidiyoz falan fistan...
belli ediyorum zaten çok dobra birisiyimdir o kadar açık belli ediyorumki....ne tuhaf sız bellı edın kızgınlıgınızı bakıs ya da ımalı sozlerle kımseye guven olmuyor zaten can sıkıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?