Bire bir şahit olduğum olaylar var bu aralar tabi ki bu olay tek başına olmaz
kadınlar asılıyor erkeklerde karşılık veriyor suç yüzde elli elli
kocana güveniyorsan kadının asılmasıyla bir şey olmaz
Ozaman geçmiş olsun canım . Ya çok arsız. Yada saflığından bakıyor. Şahsen kocam bakmadığı sürece benim için sorun olmaz. Ama akraba oluşu rahatsız edici. Birkeresinde eşimle tatildeyiz denizden dönerken baktık Kızılay . Eşimde rutin kan verir. Gittik neyse. Bir hemşire aynen o şekilde eşime bakıyordu. Yani bildiğimiz hemşire ilgisi değil. Bir eşime bir bana bakıyor. Sanki ahhh ahhh diyordu. Bu arada anlatmamdan gözünüzde öyle çok yakışıklı bir adam canlanmasın. Ama ona öyke geldi herhalde. Bende giderken bu benim gibilerden bir girdim koluna. Kızcağız nasıl baktı biz gözden kaybolana kadar anlatamam. :).inanmicaksın ama böyle örneklerde verdim çok...:)
Ozaman geçmiş olsun canım . Ya çok arsız. Yada saflığından bakıyor. Şahsen kocam bakmadığı sürece benim için sorun olmaz. Ama akraba oluşu rahatsız edici. Birkeresinde eşimle tatildeyiz denizden dönerken baktık Kızılay . Eşimde rutin kan verir. Gittik neyse. Bir hemşire aynen o şekilde eşime bakıyordu. Yani bildiğimiz hemşire ilgisi değil. Bir eşime bir bana bakıyor. Sanki ahhh ahhh diyordu. Bu arada anlatmamdan gözünüzde öyle çok yakışıklı bir adam canlanmasın. Ama ona öyke geldi herhalde. Bende giderken bu benim gibilerden bir girdim koluna. Kızcağız nasıl baktı biz gözden kaybolana kadar anlatamam. :).
Imadan anlamiosa direk soyle o zaman gerci kadinin karakterini bilmiyorum ortaliga cikip bana iftira atiyo demesindeya bazen diyorumki bu kadar imaya taş olsa anlardı acaba gerçekten salaklığındanmı bakıyo sonra bakışlarındaki o sinsiliği gördüğümde yok diyorum baya ilgisi var yani..
Imadan anlamiosa direk soyle o zaman gerci kadinin karakterini bilmiyorum ortaliga cikip bana iftira atiyo demesinde
son çareniz ozaman araya yavaş yavaş mesafe koyacaksınız başka türlü olcak iş değil yoksa.. yok koyamam diyorsanız ve laftan anlamıyorsa cidden arsız ozaman arkadaşların dediği gibi kocanızın yanına oturun başka yere oturmayın sonra o baktıkça elini tut ya da koluna gir sende kızın gözünün içine bak başka aklıma birşey gelmiyor malesf
araya mesafe koymak ve gorusmeleri seyreklestirmekten baska ne onerilebilir ki?yaptım onu defalarca kızdığımı belli ettim laf çarpıttım yok yine aynı....
araya mesafe koymak ve gorusmeleri seyreklestirmekten baska ne onerilebilir ki?
esine de bsy deme bence..evt onu yapmaya çalışıyorum bende tşk ederim
Ya canim bunu sen anliyorsun da , kuzenin hic mi anlamiyor? Bosasin gitsin, ciksin hepinizin hayatindan.ya bazen diyorumki bu kadar imaya taş olsa anlardı acaba gerçekten salaklığındanmı bakıyo sonra bakışlarındaki o sinsiliği gördüğümde yok diyorum baya ilgisi var yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?