eşime bakışları rahatsız ediyor....:(

Konussa inkar edecek elbette ve konu sahibini kiskanclikla suclayacak...bol bol ftg koyun face ici gitmeye devam etsin....;P

T
Kadinlarin altinci hislerine inanirim bende...huzurunuzdan daha önemli olmasin amca oglunuzla görüşmek.. Cok az görüşün bence ..ben olsan bidaha yakaladigimda lafin alasini sokardim

Yavas yavas soğut arayı madem rahatsızsın görüşme çok mu zor yani ..
banane amcaoğlumdan karısı densizse görüşmem yuva kolay kurulmuyo

Ay konuyu okuyunca bır an amcaoğlun eşine kaçamak bakışlar atıyor sandım dedim ne oluyor

Ama görüşme bence bosver hıc basına dert alma neler neler okuyoruz görüyoruz burada olur mu olur

Ben olsam görüşmeyi keserdim bir şekilde eşimi onun olduğu ortamlara götürmezdim sen otur evde derdim

bır dahakı yakalamanda dekı senınde durmadan gözün kalıyor kocamın uzerınde mısafırmı getırcen(gülerek) de bakım

Inanin anlamakta gucluk cekiyorum hic bir nokta virgul yok...hepsi cumlenin devami gibi.dolayisiyla tam anlamayinca yorumda yapamiyorum.

Görüsmeyin derim cok kotu bir durum hele akraba arasnda mide bulandirici...

Valla ben böyle bir durumda hiç çaktırmadan başka bir sebeble kadına kötü davranırdım kadını bıktırmaya çalışırdım gelmek istediklerindede hep bir bahane uydururdum niye böyle davranıyosun derse amca oğlu eşinle kafamız uyuşmuyo derdim mesafemi koyardım ama tabiki kocama bakıyo falan demezdim başka sebeblerle bıktırarak yapardım

gülüncek ne olduğunu anlamayamdım !!! niye çocukça olsun canım insan kocasının yanına oturup elini tutunca çocuk mu oluyor?? bu normal bir davranış.. siz yapmadığınız için size farklı geliyor sadece... size kalmış araya mesafe koyun olsun bitsin ozaman başka türlü kurtuluşunuz yok o bakışlardan saygılarımla...

6. hissiniz madem kuvvetli ve madem kadınlar hisseder, arada dertleşmeyi de rafa kaldırın yaptığınız hiç mantıklı bir hareket değil. Dertleşip ondan sonra aranız limoni olduğunda bakışları artıyorsa, çözümü mesafe koymaktır sonuçta. Şikayet edip görüşmeye devam etmek değil.

Gorusme dicem amcaoglunlada gorusemezsin ozaman..
Boyle biseyde acikca soylenmez !!
Cok zor bir durum

Farklı bi yaklaşım, olabilir

Bir kadın anlar zaten canım, doğru anlamışsındır ondan şüphem yokta, aile içinde olunca görüşmemek amcaoğlu arada olduğu için biraz sıkıntı..Araya epeyce bir mesafe koymayı deneyin o halde, direkt konuşmamak değilde, sıklık derecesi düşsün görüşmelerin baya bir..

teşekkürler canım bende öyle yapmaya çalışıyorum başka semte taşındım hiç arkadaşım olmadığı için mecburen görüşmek zorunda kalıyorum evde çok sıkılıyorum bunalıma girdim bizimkide hiç konuşmayan biri işte amcaoğlumla biraraya gelince çok güzel zaman geçiriyoruz espriler falan kafam dağılıyo onun içinde arada da görüşüyoruz ama herzaman yapmıyo bunu arada da çok sık yapıyo anlamadım eşiyle iyi oluncamı yapmıyo artık bilemedim zaten sıkıntılı bir hayatım var yeterince evden dışarı hiç çıkmıyorum depresyona giriyorum böyle oluncada akşama kadar bebekle eşimde zaten hiç konuşmaz çok bunaldım çoook...

Sen amcaoglunu işle. Kadindan hoslanmadigini belirt kibarca. Sohbete bile katilmiyor gözü bi yere sabitleniyor öylece duruyo bence bizden hoşlanmıyor getirme falan de. En kisa zamanda onu verip yenisini alsin. Senin de böyle bi derdin olmasin. Seni sevdigine göre saydigini da düşünüyorum. Ancak aklima ister istemez tam tersi de soz konusu olabilir gibi geldi. Yani bu kadin seni kuzeninden kıskanıyor olabilir mi? Cok sık gorusmelerinizden falan rahatsiz olabilir mi?

yok kıskanmaz abla der çünkü bana kuzenim kıskanıyosada sadece iletişimdeki uyumu kıskanıyodur sanırım ...

Orkide, kızın cidden eşini çok beğendiğinden böyle gözünü dikip baktığından emin miyiz?

Bak bir şey anlatayım sana...

Kuzenimin bir eşi var (kadın) bir araya geldiğimizde ben yanında oturuyor bile olsam kadın gözünü dikip bana bakıyor oluyor. Karşı karşıya oturuyoruz yine aynı şey ve nasıl rahatsız olduğumu anlatamam. Yani kadın böyle dalıpppp gidiyor bazen, kaş göz yapıyorum laf sokuyorum ancak kendine geliyor. Hatun hiç bir mevuzya dahil olamayan, dahil olduğu konulardada sağlam saçmalayan boş kafalı bir hatun. Acaba sizinki de böyle bir şey olabilir mi? Yoksa cidden art niyet mi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…