- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.429
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayir yok ama ya olursabirine bisey hissetmeyi nerden cikardin, yoksa öyle bisey mi var? ya da ilgini ceken birileri??
Hayir yok olsa derim ama kendimi biliyorum sevgisiz mutsuz oluyorumBöyle bir korkunuz varsa başkasına ilgi kaymıştır demektir. Durduk yere böyle bir hise kapılmak zor bana göre. Yani en ufak bir flört,bakışma gibi birşey olmuştur ki bu korkuyu yaşıyorsunuzdur.
Eşinizle açık açık konuşun durum düzelebilir.
Cok keyifli zaman geciriyorduk onu gorunce mutlu oluyordum bana deger veriyordu zamanla ilgi yok alaka yokEskiden eşinize karşı bir şey hissediyor muydunuz? Zaten hicbirsey hissetmeden ...iyi bir insandır herhalde, isi gücü var,memleketler de aynı.... diyerek evlenen o kadar çok kişi var ki![]()
Asik degildim ama evet onu gorunce mutlu oluyordum beni mutlu etmek icin herseyi yapiyordu suan hersey cok siradanseverek mi evlendiniz ?
Hayir yok olsa derim ama kendimi biliyorum sevgisiz mutsuz oluyorum
Hayir gorucu degil ama 3 aylikkken evlilik teklifi etti o bana tapan adam kaybolduGörücü usuluylemi yoksa severek mi evlendin? Karşı taraf ne kadar kötü olursa olsun severek olan evlilkte insan zor soguyo ya da uzun süre sonra tüm gemileri yakiyo siz hemen pes etmisiniz aklıma çokta severek yapmadiginiz bi evlilikmis gibi geldi bna
Esinizden kaynakli bi durum konusmayi denedinizmi hiç üç aylikken evlilik teklifidde çok erkenmiss daha tanimadan etmeden alismadan baglanmadan bence siz onun ilgisine sevgisine inanmisiniz o şekilde bi sevgi olmuş yürekten bi sevgi olmamis anladığım kadarıyla bi kere sogudumu dahada içiniz atmaz ama yine esinizle bu durumu konusmalisiniz kendisi duzelirse sizede faydası olabilirHayir gorucu degil ama 3 aylikkken evlilik teklifi etti o bana tapan adam kayboldu
Siz sevdiğiniz kişi ile değil,sevildiginizi düşündüğünüz ,size ilgi gösteren kişi ile cok kisa sure taniyarak evlenmissiniz.Esinizin bu ilgisi bitince de elle tutulacak bir şey kalmamışHayir gorucu degil ama 3 aylikkken evlilik teklifi etti o bana tapan adam kayboldu
Şimdi herkes beni taşlayacak ama siz sıkıldıniz diye evlilik bitirilmez sevginiz bitti diye de bitirilmez şu durumda sorumluluğunu üstlendiği niz bi çocuğunuz var siz sıkıldıniz diye babasını kısıtlı göreceği bi hayata sokamazsiniz onu biraz çaba göstermek de mi gelmiyor içinizden evliliği monotonluktan kurtarmak kadının görevi diye düşünüyorum ben çünkü kadın değişimi sever. Erkekler tüm gün tamam olur hayırla gün geçirebilir ken kadınlar günde bilmem kaç kez cümle kurarlarmis öyle bir şey vardı. Beni de kimi zaman böyle darlanmalar sarar ama biraz uyku sevdiğim bi yemek özledigim bi arkadaşımla muhabbet bana kendimi iyi hissettirir ve sonrasında toparlarim genellikle başarılı da olurum3.5 yillik evliyim.kendime bile itiraf edemesemde esime karsi artik hicbirsey hissetmiyorum.bazi seyler artik bana mecburiyet gibi geliyor.2 yasinda kizim var.hersey cok siradan geliyor.artik birsey hissetmiyorum.durumum bu kizlar .tek korkum bu boslukta baska birine ilgi duymak.
Siz hiç bir zaman eşinizi sevmemissiniz ki, sadece size gösterdiği ilgiyi sevmissiniz. Size değer vermesi , sizi özel hissettirmesi hoşunuza gitmiş, seviyorum sanmissiniz. Şimdi o eski ilgiyi göremeyince, başka biri ilgi gösterirse yine ilgi gösterene kayarim diye korkuyorsunuz. Keşke sevdiğiniz biriyle evlenseydiniz zamanında. Bir de niye bu ilgi isteği? Siz eşinize yaklaşın biraz da, sevmeyi deneyin. O size bir adım gelmiyorsa siz ona on adım gidin, beraber bir şeyler yapın.Asik degildim ama evet onu gorunce mutlu oluyordum beni mutlu etmek icin herseyi yapiyordu suan hersey cok siradan