• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esime birsey hissetmiyorum

Böyle bir korkunuz varsa başkasına ilgi kaymıştır demektir. Durduk yere böyle bir hise kapılmak zor bana göre. Yani en ufak bir flört,bakışma gibi birşey olmuştur ki bu korkuyu yaşıyorsunuzdur.

Eşinizle açık açık konuşun durum düzelebilir.

Şunu hiç anlamıyorum, adamlar karılarını aldattıklarında bile affet gibi yorumlar geliyor ama kadınlar sırf birşey hissetmiyorum korkuyorum deyince hemen boşan deniyor.

Önce başka tavsiyeler olmalı olmazsa boşanılmalı. Biraz zaman verin, evliliği kurtarmaya çalışın, konuşun, tatile çıkın, eskileri hatırlayın. Olmuyor mu o zaman boşanın.

Böyle bir korkunuz varsa başkasına ilgi kaymıştır demektir. Durduk yere böyle bir hise kapılmak zor bana göre. Yani en ufak bir flört,bakışma gibi birşey olmuştur ki bu korkuyu yaşıyorsunuzdur.

Eşinizle açık açık konuşun durum düzelebilir.
Hayir yok olsa derim ama kendimi biliyorum sevgisiz mutsuz oluyorum

Eskiden eşinize karşı bir şey hissediyor muydunuz? Zaten hicbirsey hissetmeden ...iyi bir insandır herhalde, isi gücü var,memleketler de aynı.... diyerek evlenen o kadar çok kişi var ki:işsiz:
Cok keyifli zaman geciriyorduk onu gorunce mutlu oluyordum bana deger veriyordu zamanla ilgi yok alaka yok

Görücü usuluylemi yoksa severek mi evlendin? Karşı taraf ne kadar kötü olursa olsun severek olan evlilkte insan zor soguyo ya da uzun süre sonra tüm gemileri yakiyo siz hemen pes etmisiniz aklıma çokta severek yapmadiginiz bi evlilikmis gibi geldi bna

Hayir yok olsa derim ama kendimi biliyorum sevgisiz mutsuz oluyorum

Eşinle konuş bu konuyu ve burada yazdığın her duyguyu da anlat. Başkasına kayma olasılığını bile.
Erkekler için nasıl normalse kadınlar için gayet normal bir durum. Evlisin diye duyguların yok olmadı sonuçta. Eş ilgilenmiyorsa muhakkak başka tarafa kayabilir ilgini çekebilir başkaları. Akıllı bir adamsa ters köşe yapıp ilgiyi üzerinde yoğunlaştırır ve sen de eski haline dönersin. Zaten senin şu çırpınışların eşini tamamen sevmediğinden kaynaklanmıyor tam tersine bir yardım çığlığı gibi görüyorum. Yani eşin seninle ilgilense bütün kaygıların bitecek.
Bana göre yani haksız mıyım bilmiyorum.

Görücü usuluylemi yoksa severek mi evlendin? Karşı taraf ne kadar kötü olursa olsun severek olan evlilkte insan zor soguyo ya da uzun süre sonra tüm gemileri yakiyo siz hemen pes etmisiniz aklıma çokta severek yapmadiginiz bi evlilikmis gibi geldi bna
Hayir gorucu degil ama 3 aylikkken evlilik teklifi etti o bana tapan adam kayboldu

Hayir gorucu degil ama 3 aylikkken evlilik teklifi etti o bana tapan adam kayboldu
Esinizden kaynakli bi durum konusmayi denedinizmi hiç üç aylikken evlilik teklifidde çok erkenmiss daha tanimadan etmeden alismadan baglanmadan bence siz onun ilgisine sevgisine inanmisiniz o şekilde bi sevgi olmuş yürekten bi sevgi olmamis anladığım kadarıyla bi kere sogudumu dahada içiniz atmaz ama yine esinizle bu durumu konusmalisiniz kendisi duzelirse sizede faydası olabilir

Siz sevdiğiniz kişi ile değil,sevildiginizi düşündüğünüz ,size ilgi gösteren kişi ile cok kisa sure taniyarak evlenmissiniz.Esinizin bu ilgisi bitince de elle tutulacak bir şey kalmamış

Boşanın diyenlere öyle bir şaşırıyorum ki..
Lütfen boşanmayın. Her evlilikte olabilecek durum bu. Her şey monotonlaştı, boşancam zihniyetini anlamış değilim. Her insan duygu değişimi geçirebilir. Evliliğinize renk katmaya gayret edin. Çocuğunuzu annenize,kv'nize bırakıp başbaşa yemeğe gidin, tatil yapın, birlikte zaman geçirmeye çalışın, süslenin püslenin, olumlu düşünmeye çalışın lütfen.

Biraz uzaklasip izle ilk once sonra eminsen yollari ayir aklin heran karisabilir su durumda.Cocugunuz var ama kavgalar baslar bu sekilde sonra mutsuz buyuyen cocuktansa akli basinda mantikli dusunen bir ailesi olmasi daha iyi.

3.5 yillik evliyim.kendime bile itiraf edemesemde esime karsi artik hicbirsey hissetmiyorum.bazi seyler artik bana mecburiyet gibi geliyor.2 yasinda kizim var.hersey cok siradan geliyor.artik birsey hissetmiyorum.durumum bu kizlar .tek korkum bu boslukta baska birine ilgi duymak.
Şimdi herkes beni taşlayacak ama siz sıkıldıniz diye evlilik bitirilmez sevginiz bitti diye de bitirilmez şu durumda sorumluluğunu üstlendiği niz bi çocuğunuz var siz sıkıldıniz diye babasını kısıtlı göreceği bi hayata sokamazsiniz onu biraz çaba göstermek de mi gelmiyor içinizden evliliği monotonluktan kurtarmak kadının görevi diye düşünüyorum ben çünkü kadın değişimi sever. Erkekler tüm gün tamam olur hayırla gün geçirebilir ken kadınlar günde bilmem kaç kez cümle kurarlarmis öyle bir şey vardı. Beni de kimi zaman böyle darlanmalar sarar ama biraz uyku sevdiğim bi yemek özledigim bi arkadaşımla muhabbet bana kendimi iyi hissettirir ve sonrasında toparlarim genellikle başarılı da olurum

Asik degildim ama evet onu gorunce mutlu oluyordum beni mutlu etmek icin herseyi yapiyordu suan hersey cok siradan
Siz hiç bir zaman eşinizi sevmemissiniz ki, sadece size gösterdiği ilgiyi sevmissiniz. Size değer vermesi , sizi özel hissettirmesi hoşunuza gitmiş, seviyorum sanmissiniz. Şimdi o eski ilgiyi göremeyince, başka biri ilgi gösterirse yine ilgi gösterene kayarim diye korkuyorsunuz. Keşke sevdiğiniz biriyle evlenseydiniz zamanında. Bir de niye bu ilgi isteği? Siz eşinize yaklaşın biraz da, sevmeyi deneyin. O size bir adım gelmiyorsa siz ona on adım gidin, beraber bir şeyler yapın.

Bence sorun esinizin size karsi ilgisizlestigi. Yani aslinda oda size bastaki gibi davransa sizde tekrar isinirsiniz sanirim. Ama evlilik her zamam emek isidir. Iki tarafinda caba göstermesi lazim. Bence esinizle ilk evliliginizi tazeleyin. Cocugun da büypk etkisi var böyle durumlarda

Boşanın ne istiyorsanız yapın çocuğunuzu düşünün hatta önce çocuğunuzla empati kurun

Onun sana olan sevgisi de bitmiş demekki, sende sevgi ilgi göremeyince soğumuşsun. Bunlar önemli mevzular, iki medeni insan olarak konuşmanız lazım. Evliliğinizi kurtarmak için birlikte bi şeyler yapın, tek başınıza olmaz.

Back
X