• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esime birsey hissetmiyorum

Ne oldu da hissizleştin? Baştan da böyle miydi herşey, severek mi evlendin? Eşin sana karşı nasıl

Bir süreliğine tatil adı altında biraz uzaklaşabilirseniz, bu ayrılık duygularınızı düşüncelerinizi netleştirmenize yardımcı olabilir

böyle bir durumda endişen evliliğim ne olacak?? olmalıydı
ya başkasına aklım kayarsa değil..
eger gerçekten hiçbirşey hissetmiyorsan eşinle konuş
bir numaralı kadın savunucularındanımdır ama şu durumda adama yazık
rol kesmeyin kimse bunu haketmez

Eşinizi karşınıza alıp tatlı bir dille hislerinizi anlatın. Yapıcı bir tavırda olun. Ondan yardım isteyin bir şeyleri düzeltmek için. Evlilik meşakkatli bir yol. Bazen yoruluyoruz yürürken. Birbirimize destek çıkarak yola devam etmeliyiz. Zorluklarda yoldan dönerek değil.

benimde hissetmediğim zamanlar oldu. ama inan bana geçiyor. ayrıca dışarıda o kadar güvenilmez erkekler var ki cesaret edemem artık. benden geçti gibi hissettim hep. tekrar birini tanı güven uğraş öf. iş yani. monotonluktan için bayılmış olabilir seni anlıyorum.

3.5 yillik evliyim.kendime bile itiraf edemesemde esime karsi artik hicbirsey hissetmiyorum.bazi seyler artik bana mecburiyet gibi geliyor.2 yasinda kizim var.hersey cok siradan geliyor.artik birsey hissetmiyorum.durumum bu kizlar .tek korkum bu boslukta baska birine ilgi duymak.
Peki buna sebep ne arkadasım. Yani eşinden kaynaklı sebepler mi yoksa eşin çok iyi evine bağlı sana eş çocuğuna iyi bi baba da sen mi soğudun kaynağını araştırmak lazım

böyle bir durumda endişen evliliğim ne olacak?? olmalıydı
ya başkasına aklım kayarsa değil..
eger gerçekten hiçbirşey hissetmiyorsan eşinle konuş
bir numaralı kadın savunucularındanımdır ama şu durumda adama yazık
rol kesmeyin kimse bunu haketmez
Suan kolay kolay kimse bu hissetiklerimi itiraf edemez ne hissetidiyorsam dogrudan anlattim.yalanla kendimi kandirmak istemiyorum

Baska birinin aklınıza gelmesi düşüncesi varsa bu iş bitmiştir geçmiş olsun..

İki ihtimal var. Ya bunalıma girdiniz geçici bir şey ya da gercekten eşinizden soğudunuz. Bunu anlamak için beraber bi vakit geçirin baktınız olmuyor bosanin.

Sebebini bilmiyorum hersey cok siradanlasti
Eşinizin önceki davranışında bi değişiklik Yok yani anladığım kadarıyla. Siz sıradanlıktan dolayı bi bunalıma girdiniz bence insanoğlu olarak hep olumsuz durumları düşünür durur kafaya takıntı haline getiririz eşiniZle geçirdiğiniz hiç mi güzel şey Yok ki onları düşünün herşeyi karşıdan beklemek yerine siz yapın ben şurayı araştırdım buraya gidelim mi buraya yeni bi yer açılmış gidelim mi yürüyüş yapalım mı mesela birlikte vakit geçirmeyi istediğini eşine hissettir emin ol geri çevirmez erkekler biz gibi düşünmüyor olabilir ama arada bizim de bi atak yapmamızı gerektiren durumlar olabiliyor eşinizle vakit geçirmeye çalışın elinizden geleni yapın duruma bakın.yuvayı kurmak Zordur yıkmak ise 2 cümleye bakar iyi düşün arkadasım umarım hakkınızda hayırlısı olur

tek korkum bu boslukta baska birine ilgi duymak.
Boşanmaya ne dersin ?
Belki esin seni seviyordur ,böyle bir hataya düşmeden önce onu kendinden kurtarmalisin. Ayrıca çocuğuna da böyle bir utancı yaşatma .

Otur eşinle konuş bu düşüncelerini .bir süre kendini sorgula gerçekten eşimi sevmiyor muyum diye ,cevap evetse uzatıp adama da çocuğa da yazık etme .

Başkasına kayıyorsa o akıl değildir zaten. Akıl dediğin mantık çerçevesinde hareket eder.
Hiç kimseye birşeycik olmazda o akıl dediğin herneyse bi kayarsa senin hayatın kayar.
İnsanın kendine ettiğini kimse kimseye etmiyor.

Nasıl hissetmiyorsun ya nasıl hissetmiyorsun evlenmişsin çocuğunun babası olmuş ne istiyorsun daha?

Boşlukta başka birine ilgi duyulmamalı . Ya eşini yeniden sevmeye çalış , ya da olmuyorsa boşan .
Eşinin nikahı altında onun soy ismini taşıyorken sakın onur zedeleyici bir şey yapma .

Back
X