- 28 Kasım 2016
- 138
- 184
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet..Sanırım yanlızsın ve günlerin düşünerek, hayal kurarak geçiyor...
Evet..
Peki buna sebep ne arkadasım. Yani eşinden kaynaklı sebepler mi yoksa eşin çok iyi evine bağlı sana eş çocuğuna iyi bi baba da sen mi soğudun kaynağını araştırmak lazım3.5 yillik evliyim.kendime bile itiraf edemesemde esime karsi artik hicbirsey hissetmiyorum.bazi seyler artik bana mecburiyet gibi geliyor.2 yasinda kizim var.hersey cok siradan geliyor.artik birsey hissetmiyorum.durumum bu kizlar .tek korkum bu boslukta baska birine ilgi duymak.
Sebebini bilmiyorum hersey cok siradanlastiPeki buna sebep ne arkadasım. Yani eşinden kaynaklı sebepler mi yoksa eşin çok iyi evine bağlı sana eş çocuğuna iyi bi baba da sen mi soğudun kaynağını araştırmak lazım
Suan kolay kolay kimse bu hissetiklerimi itiraf edemez ne hissetidiyorsam dogrudan anlattim.yalanla kendimi kandirmak istemiyorumböyle bir durumda endişen evliliğim ne olacak?? olmalıydı
ya başkasına aklım kayarsa değil..
eger gerçekten hiçbirşey hissetmiyorsan eşinle konuş
bir numaralı kadın savunucularındanımdır ama şu durumda adama yazık
rol kesmeyin kimse bunu haketmez
Suan kolay kolay kimse bu hissetiklerimi itiraf edemez ne hissetidiyorsam dogrudan anlattim.yalanla kendimi kandirmak istemiyorum
Eşinizin önceki davranışında bi değişiklik Yok yani anladığım kadarıyla. Siz sıradanlıktan dolayı bi bunalıma girdiniz bence insanoğlu olarak hep olumsuz durumları düşünür durur kafaya takıntı haline getiririz eşiniZle geçirdiğiniz hiç mi güzel şey Yok ki onları düşünün herşeyi karşıdan beklemek yerine siz yapın ben şurayı araştırdım buraya gidelim mi buraya yeni bi yer açılmış gidelim mi yürüyüş yapalım mı mesela birlikte vakit geçirmeyi istediğini eşine hissettir emin ol geri çevirmez erkekler biz gibi düşünmüyor olabilir ama arada bizim de bi atak yapmamızı gerektiren durumlar olabiliyor eşinizle vakit geçirmeye çalışın elinizden geleni yapın duruma bakın.yuvayı kurmak Zordur yıkmak ise 2 cümleye bakar iyi düşün arkadasım umarım hakkınızda hayırlısı olurSebebini bilmiyorum hersey cok siradanlasti
Boşanmaya ne dersin ?tek korkum bu boslukta baska birine ilgi duymak.