Esime birsey hissetmiyorum

Evlilerin başka birine ilgi duyması diye birsey yok. Sevmiyorsan istemiyorsan boşan Bosanmak çok kolay. Ama aldatmak kadar da aciz olma. Hiç kimse aldatılmayı haketmez. Bosan öyle yap yapıcaksan.

Erkekler kusursuz diyosun yani, tek sorun kadinda:)

Bide erkeklesmek ne demek?

Siz adamı sevmemişsiniz ki onun size olan ilgisini sevmişsiniz, o da nereye kadar tek taraflı usanmiştır. Biraz egoistlik gibi geldi bu bana kusura bakmayin o zaman başindan aşik olmadiginiz biriyle evlenmeyecektiniz.

Sevgi yoksa ve bundan eminseniz bence boşanmayı düşünün. Hem onu da kandırmamış olursunuz. Evliliklerde sevgi bitmicek ömür boyu sürecek diye bi garanti yok, kendinizi kötü hissetmeyin bence. Karşı taraf içinde aynı şey geçerli. Bu tarafları kötü yapmaz ama hiç bir anlamda aldatma hakkını da vermez.

Başkasna ilgi duymaktan korkuyorsanız, ki biri ilgi gösterse bence bu gerçek olabilir, buna olanak vermeden yolunuzu çizin.

Ne de güzel kınıyorsun, dikkat ette başına gelmesin

Bence zaman zaman her evli cift yasiyor bu duyguyu,cocuktan sonra ister istemez degisiyor ama onemli olan kurtarmak icin ugrasmak.ben boyle durumlarda acik acik konusuyorum esimle,eskisi gibi hissetmek istiyorum birbirimiz icin birseyler yapalim bana cicek al falan diyor :)) evet zorlanama bir davranis ama boyle boyle duzeliyor ise yariyor deneyin.cocugunuzu 2 saat bi yakininiza verin ve basbasa biryere gidin kalabalik olmayan guzel bir yere,bunlar ask tazeletir tekrardan sevebilirsiniz esinizi.evliliginizi bir cirpida gozden cikarmayin,bosan diyene aldirmayin insaniz,ihtiyaclarimiz var lutfen zorlayin kendinizi bence duzelecek

Konu sahibi bundan endişe duydu diye sanki yasak aşka dalmiş gibi yafta yapistirmak tamda bizim toplumun nadide özelligi. maşallah! Bir anlayin dinleyin bakalim. Konu sahibemiz bundan endişe ettigine göre çokte istedigi bir durum degil yani duygusal ihanet! Kendisine eşine ilgiyi tazeletecek önerilerde bulunmak yerine dışlayip attiniz! Ben bu konuyu açmiş olsam bir daha bu başliga yazasim gelmezdi,neden? çünkü burasi bir yardim paylaşim yeri degil bilakis KINAMA RECM GİYOTIN MAHKEME özelliginden ibaret bir yere dönüstügünden.
Konu sahibi arkadaşim eşinize ilginizi tazelemek isterseniz buna yardim etmeye çalişalim? umarim dişarida var zannedilen o piriltili aşk hayatlarina akişiniz gerceklesmeden ve o hataya düşmeden eşinize sevginiz canlanir..Bu noktada söyleyebilecegim en iyi şey şu; zannedildigi gibi masum temiz aşklar yok dişarida ve eger cok kötü bir evlilik degilse,yine en iyi aşk senin kocandir canim..disaridakilerin tek derdi uçkur cünki..net.

bak cnm iki gün ayrı kalın nasıl oluyor. sevmiyonus sırdan gibi oluyo ama adlında öyle degl

Cok iyi yorum

Sevmediğinizden emin olun. Bazen olur insan sürekli göre göre sıkılır aman olmasada olur sevmiyorum demek hissine kapılır birkaç hafta ayrı kalma şansınız varsa ona bişey demeden ayrı kalın özlüyormusunuz aklınıza geliyor mu tartın ondan sonra karar verin. Hala sevmiyorum diyorsanız ayrılın insan sevmediği biriyle bir evde yaşayıp ona yarenlik yapamaz

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz gibime geldi
Ilgi duyablcegn birilermi var etrafnda

Evet belki rahat batmasi gibi goruyorsunuz anliyorumda hepinizi bende boyle birisi konu acsa ayni tepkileri verirdim.ama kimse beni anlamiyor.evet siddet yok kufur yok ama en son 3 ay once tartisttik tartisma bile yok.esime durumu acikladim.psikoloktan randevu almis .bu durum beni dahada hirpaliyor.ona ayri kendime ayri uzuluyorum.oyle birisi olsa cikar derim benim aklimi karistiran var diye.ama bir insan sevgisiz asksiz ne kadar yasayabilirki.konuyu aileme acsam aldattimi siddetmi var senin derdin ne derler.her evlilik te bunlar oldumumu biter.esim asla bosanmam der gibi konustu .biliyorum ayrilmazda

Neden buraya sürekli boşan boşan boşan yazan insanlar var anlamıyorum...

2.5 yaşındaki kızcağızı da mı düşünmüyorsunuz?

Anne baba sürekli kavga etse, şiddet aldatma vs olsa tamam çocuk için daha riskli olur evli kalmaları ben de boşan derdim ama eşin anladığım seni seviyor, kötü huyu yok, e severek de evlendiysen neden bu kadar kolay boşanasın? O yavruya neden bu eziyeti yapasın, anne olarak önce onu düşünmelisin canım benim

Eşinden sıkılmış olabilirsin. Gayet doğal... tüm evliliklerde oluyor. Burda sana boşan boşan yazanlar sanki hepsi eşine karşı ilk günkü heyecanı duyuyor ha... çoğu evli bile değildir,

Eşinden boşanma. Çok pişman olursun sonra.. evliliğin monotonluktan kurtulması için yöntemler var onları bi araştır gerekirse yardım al yeniden ilişkinizi canlandjrmaya çalış yavruna ve yuvana sahip çık

Sevgiler

Bu aralar aynı ben bu ilgisizlik beni meyil edecek korkuyorum aldatanlar haklılar mı acaba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…