- 8 Kasım 2016
- 1.304
- 866
- 43
- 28
Evlilerin başka birine ilgi duyması diye birsey yok. Sevmiyorsan istemiyorsan boşan Bosanmak çok kolay. Ama aldatmak kadar da aciz olma. Hiç kimse aldatılmayı haketmez. Bosan öyle yap yapıcaksan.3.5 yillik evliyim.kendime bile itiraf edemesemde esime karsi artik hicbirsey hissetmiyorum.bazi seyler artik bana mecburiyet gibi geliyor.2 yasinda kizim var.hersey cok siradan geliyor.artik birsey hissetmiyorum.durumum bu kizlar .tek korkum bu boslukta baska birine ilgi duymak.
Erkekler kusursuz diyosun yani, tek sorun kadinda:)Evlenene kadar kıçınızı yırtarsınız evlendikten sonrada "kocama ilgi duymuyorum.." diye ağlarsınız çünkü evlenince kadın olmaktan çıkıp evin erkeği gbi olıyorsunuz erkekte size dokunmaktan korkar olıyor tabiki.. yabancı dil öğrenimi gibi bir süre çalışma unutur sun.. evliliklerden tiksinen bir bayan olarak tüm hataların çogunun hemcinslerimde buluyorum.. burada ayıp olmasa başka şeylerde yazıcamda susuyorum.. kısaca erkek kadın oluyor kadın erkek oluyor tutku kalmıyor sonra aldatnalar başlıyor en kotusude cocuk için ayrılmayalım zırvalarıyla uzatılan ve sürekli kaçak et kesilen igrenc evlilikler.. valla evde kaldı denmesimi iyi evli ama dokunulmayan olarak mı kalmak daha iyi seçmek lazım:)
Ne de güzel kınıyorsun, dikkat ette başına gelmesinYa bana anlatmayın bu duygu olayını. Çok cevap var ama yeri değil. Ben evlendikten sonraki duygu değişimini kabul edemiyorum etmiyorum da. Size göre normal olabilir. Bana göre şımarıklık. Yolunda giden bir evlilikte biri böyle diyorsa diğer kişiyi yarı yolda bırakmış oluyor demektir. Tek korkusu bu boşlukta başka birine ilgi duymakmış. Bunu eşine de söylesin bakalım. Ayıp ayıp. Son cümle her şeyi açıklıyor. Son cümle olmasa yorumum başka olurdu. Bu da benim düşüncem. Buraya sadece öneride bulunmak için yorum yapılmıyor ayrıca. Herkes öneride mi bulunmuş burada.
bak cnm iki gün ayrı kalın nasıl oluyor. sevmiyonus sırdan gibi oluyo ama adlında öyle degl3.5 yillik evliyim.kendime bile itiraf edemesemde esime karsi artik hicbirsey hissetmiyorum.bazi seyler artik bana mecburiyet gibi geliyor.2 yasinda kizim var.hersey cok siradan geliyor.artik birsey hissetmiyorum.durumum bu kizlar .tek korkum bu boslukta baska birine ilgi duymak.
Cok iyi yorumKonu sahibi bundan endişe duydu diye sanki yasak aşka dalmiş gibi yafta yapistirmak tamda bizim toplumun nadide özelligi. maşallah! Bir anlayin dinleyin bakalim. Konu sahibemiz bundan endişe ettigine göre çokte istedigi bir durum degil yani duygusal ihanet! Kendisine eşine ilgiyi tazeletecek önerilerde bulunmak yerine dışlayip attiniz! Ben bu konuyu açmiş olsam bir daha bu başliga yazasim gelmezdi,neden? çünkü burasi bir yardim paylaşim yeri degil bilakis KINAMA RECM GİYOTIN MAHKEME özelliginden ibaret bir yere dönüstügünden.
Konu sahibi arkadaşim eşinize ilginizi tazelemek isterseniz buna yardim etmeye çalişalim? umarim dişarida var zannedilen o piriltili aşk hayatlarina akişiniz gerceklesmeden ve o hataya düşmeden eşinize sevginiz canlanir..Bu noktada söyleyebilecegim en iyi şey şu; zannedildigi gibi masum temiz aşklar yok dişarida ve eger cok kötü bir evlilik degilse,yine en iyi aşk senin kocandir canim..disaridakilerin tek derdi uçkur cünki..net.
Erkekler kusursuz diyosun yani, tek sorun kadinda:)
Bide erkeklesmek ne demek?
Uwwww diyelimki turkcem cok kit: (Türkçen sınıfta kalmış cevap vermiyorum :) netarafından anladıysan anla:)
düşmanım da hemen like yapmış :)
Gelmez şükürNe de güzel kınıyorsun, dikkat ette başına gelmesin
Ha bide büyük konuş iyice emin olalım :)Gelmez şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?