Esime birsey hissetmiyorum

Evlilikte sıradanlaşma olduğu düşünülüyorsa bence bu tek taraflı kaynaklı değildir..evliliği dinamik tutmak sadece erkeğin göreviymiş gibi algılanmamalı..bunu pekala siz de yapabilirsiniz yeter ki niyet olsun..hele ki bir çocuk varsa kesinlikle bu niyet olmalı ve ilişkinizi elbirliği ile canlandırmalısınız..zira bir yuva kolay kurulmuyor ki kolay yıkılsın..

Eşinizle bunu konuşun açıkça

Nasıl hissetmiyorsun ya nasıl hissetmiyorsun evlenmişsin çocuğunun babası olmuş ne istiyorsun daha?

Bir sey hissetmiyor diye bir de dövün isterseniz konu sahibini tövbe... Ne bicim bi yorum o öyle.

Hem her sey evlenip çocuk dogurunca bitiyor mu? Cocuk oldu diye duygularını mı aldırsın kadın. Daha ne istiyorsun derken belki de yeniden sevmek, sevildiğini hissetmek, değer görmek istiyordur olamaz mı? Anlamıyorum bir kadın evlenip anne oldu diye "kadın" ve en önemlisi "insan" olmayı birakmıyor ki. Ha konu sahibine öneride bulunursun ayrı ama hisleri yüzünden kimseyi eleştirmek kimsenin haddi değil.

Hayatınızı gözden gecirmenizi tavisye ediyorum
Çevrenizdeki insanlara bakın kimlerin ne derdi var az çok karşılaştırın
Ne güzel rabbim güzel bi evlat vermiş olmayanları düşünün
Güzel hayatınızın kıymetini bilin
Yuvanıza simsiki sarılın

Ya bana anlatmayın bu duygu olayını. Çok cevap var ama yeri değil. Ben evlendikten sonraki duygu değişimini kabul edemiyorum etmiyorum da. Size göre normal olabilir. Bana göre şımarıklık. Yolunda giden bir evlilikte biri böyle diyorsa diğer kişiyi yarı yolda bırakmış oluyor demektir. Tek korkusu bu boşlukta başka birine ilgi duymakmış. Bunu eşine de söylesin bakalım. Ayıp ayıp. Son cümle her şeyi açıklıyor. Son cümle olmasa yorumum başka olurdu. Bu da benim düşüncem. Buraya sadece öneride bulunmak için yorum yapılmıyor ayrıca. Herkes öneride mi bulunmuş burada.

Muhtemelen hoşlanma olayını girmişsiniz ki ihtimal dahilinde kimse evliliğinde çoşmuyor ortak arkadaşlar bulup eğlenceli aktiviteler işe yarayabilir

Hepimiz insanız ve duygularımız var, evlendi diye kimse robot olmak zorunda değil. Her sey iyi gidiyor gibi gözüküyordu ama konu sahibi yalnızdır ve belki bu evliliği tek başına yürütüyormus gibi hissediyordur. Bir ilişkide bile yalniz hissetmek yeteri kadar kotuyken aynı evde yapayalnız kalmak cok daha kötüdür. Eh bence yalniz kalan, duygusal olarak boşlukta kalan birinin başkalarından etkilenmesi de normaldir hatta insan olduğu için doğaldır kadın olsun erkek olsun. Tabi aldatsin demiyorum kimse. Ama bu böyle. Konu sahibi ya evliliğini ve hislerini toplamaya çalışacak, ya durumu kabul edip beklentisiz sadece çocuğuna odaklanip bu evliliği sürdürecek ya da bakti6dayanamiyor bosanacak. Siz de kimseyi kınamayın yarın başınıza ne gelecegi belli olmaz.

Evlilik bir niyet meselesidir. Sürdürme niyetinde olanlar sürdürür. Siz hangi niyettesiniz önce onu netleştirin. Uzaktan davulun sesi hoş gelir ama o hoşlandığını düşünülen Kişiler de evlenip 3 sene geçse belki aynı kıvama gelecekler. Hayat bu kadar basit değil. Çaba sarfetmeden elde edilen mutluluk da yoktur. Eşinizi karşınıza alıp hiç konuştunuz mu? Belki de sizdeki sıkıntının farkında değil. Her insanın iyi kötü dönemleri olabiliyor. Bence niyetinizin ne olduğuna karar verin sonra da dürüst bir şekilde boşanacaksanız boşanın.

Buradaki bi cok kadinin tek gayesi cocuklugundan beri evlenmek oldugu icin... evlenip hele bi de cocuk dogurunca hayatin bitiyo. Baska bi hayal kalmiyo ..dunyadaki gorevin tamamlanmis oluyo ya.. o yuzden demek ki iste...
Konu sahibiin hisleri belku bi cok kadinda olan seyler ama hic kimse bunh ayan beyan soylemez bence. Evet biz gelgitler yasariz ve duygusal olarak bosluga dusebiliriz ve hadi bi baskasi ilgimi cekerse o zaman ne olacak diye de telaslanabiliriz illa birinin su an ilgimizi cekiyor olmasi gerekmez. Duygusal boslukta oldugunu biliyorsa..ask kipirtilari yasamak isteyen bi kalbi varsa bi de.. insan ihtimallerden korkabilir. Hemen bosanmak da sacma hemen boyle bi dusunce olustu diye. Ortada bisey yok. Evliligi tekduzelikten kurtarmak icin caba gosterilmemjs falan. Niye bosansin kadin yahu hemen... belki kocasiyla vakit gecirse belki ekonomik hayatlari duzene girse cocuklari buyuse belki bi nefes alsa zaten duzelecekler..

Bosanin birşey hissetmiyorsaniz başkasına ilgi duymadan. Eşinizi de kandırmayın kendinizi de.

Ben evli değilim ama bir süre sonra evliliklerde aşk hissiyat bitip alışkanlıga dönüstüğünü hepimiz biliyoruz ama sana itici ya da çekilmez geliyorsa o zaman durum farklı. Ama bahsettiğin monotonluk durumuysa normal bence çoğu evliliğin öyle oldugunu düşünüyorum.

Ben evli bir insanın boşlukta olup başkasına karşı bir şey hissetmesini veya hissedecek durumda olmasını kabul etmiyorum tamam. Bunu başka yerlere çekmeyin . Duygu o bu başka bir şey. Ben son cümlesinden bahsediyorum. Size göre o cümle normalse bişey diyemem yazık

Kesinlikle katılıyorum. Evlilik oldu mu kadınların hayat amaçları tamamlanıyor. Sinek kadar kocam olsun başında dursun deniliyor. Belli ki konu sahibi hislerin sen korkuyor, tanımlayamıyor ve buraya yazıyor ki kesinlikle herkes cesaret edip de yazmazdi konu sahibi gibi.

Bir de bu evlenen kadının robot gibi olmasıyla alakalı olarak bence kadınların evlendikten sonra sevgililikteki gibi olmaması, anında evlilik kurumuyla beraber ciddi, katı birine dönüşmesi belki de evliliklerin monotolasmasinin en önemli nedeni olabilir. Biraz konuyla alakasız kaçsa da ben kadın evlendi, evine yerleşti, her sey tamam zihniyetini sevmiyorum. İki taraf da ilişkiyi her daim canlı tutmak için çaba göstermeli kesinlikle.

Son olarak konu sahibine yapılan bazı yorumlar çok uc geldi bana. Yalnızlıktan kafasının ve kalbinin karışabileceğinden korkuyor sadece bence de son kez çaba göstermeli birşeyleri değiştirmek için. Olmazsa olmuyordur zaten en azından denemedim demez

Yazik olacak bir sey yok bence. Konu sahibi kimseye ilgi duymadığını belirtmiş, eşine karşı uygunsuz bir harekette de bulunmamış. Ben sadece onun hissettiklerinin normal olabileceğini söylüyorum. Yoksa oh süper aldat eşini vs demiyorum.

Evli bir insanın kafasında böyle bişeyin dolaşması bile yanlış. O yüzden yazık.

Evli bir insanın kafasında böyle bişeyin dolaşması bile yanlış. O yüzden yazık.

Evet haklısınız yani hoş bir durum değil, eminim kolay bir durum da değildir ancak olan olmuş. O yüzden kınamak yerine çözüm önerisi sunsak konu sahibine daha çok yardımcı oluruz.

Aman bu ihtimal varsa boşanin lütfen kimseye sebep olmayin

Evlenene kadar kıçınızı yırtarsınız evlendikten sonrada "kocama ilgi duymuyorum.." diye ağlarsınız çünkü evlenince kadın olmaktan çıkıp evin erkeği gbi olıyorsunuz erkekte size dokunmaktan korkar olıyor tabiki.. yabancı dil öğrenimi gibi bir süre çalışma unutur sun.. evliliklerden tiksinen bir bayan olarak tüm hataların çogunun hemcinslerimde buluyorum.. burada ayıp olmasa başka şeylerde yazıcamda susuyorum.. kısaca erkek kadın oluyor kadın erkek oluyor tutku kalmıyor sonra aldatnalar başlıyor en kotusude cocuk için ayrılmayalım zırvalarıyla uzatılan ve sürekli kaçak et kesilen igrenc evlilikler.. valla evde kaldı denmesimi iyi evli ama dokunulmayan olarak mı kalmak daha iyi seçmek lazım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…