Yani şimdilik veririm de eşim hastaneden gelecek birazdan o yüzden ..Allahım herkese sağlık versin inşallah...
Neden cevap veremeyeceğiniz konuyyu açtığınızı anlayamadım...
Yaşarsın.
Bu nasıl bir cevap yani şuan bu durumda olan birine en bencilce yazılmış bir yorumYaşarsın.
Tövbe bismillah ölümcül hastalığa yakalandı sandım benim 10 yaşındaki yeğenim oldu anjuo hala hayatta yaw ne saçma insanlar varKızlar bişeyler söyleyin lütfen bu zamana kadar sevdiklerimin acısını Rabbim hiç göstermedi çok şükür .Zaten panik atağım var bu düşünce bile beni mahvediyor!
Eşimin yaklaşık 6 aydır boyun ve başağrısı vardı doktora bugün gitti..
Doktor diyet vermiş stresten uzak dur demiş kas kasılması olmuş ilerlerse damar tıkanıklığına yol açacağını ve anju olması gerektiğini söylemiş.
Eşim bana bunları anlattı ağlamaktan canım çıktı bu dünyada beni anlayıp beni seven tek varlığım ona bişey olursa yaşayamam lütfen bişey deyin kızlar lütfen!!
(Cevap veremezsem kusuruma bakmayın kızlar; ())
Kızlar bişeyler söyleyin lütfen bu zamana kadar sevdiklerimin acısını Rabbim hiç göstermedi çok şükür .Zaten panik atağım var bu düşünce bile beni mahvediyor!
Eşimin yaklaşık 6 aydır boyun ve başağrısı vardı doktora bugün gitti..
Doktor diyet vermiş stresten uzak dur demiş kas kasılması olmuş ilerlerse damar tıkanıklığına yol açacağını ve anju olması gerektiğini söylemiş.
Eşim bana bunları anlattı ağlamaktan canım çıktı bu dünyada beni anlayıp beni seven tek varlığım ona bişey olursa yaşayamam lütfen bişey deyin kızlar lütfen!!
(Cevap veremezsem kusuruma bakmayın kızlar; ())
Randevusu erkendi hazırlanma uzun sürüyor o yüzden gidemedim Allah razı olsun güzel dilekleriniz içinDoktorun tavsiyelerini dinlerse birsey olmaz ayrica sen neden gitmedin esinle doktora ? Doktorun dediklerini kendin de duysaydin bir madem bu kadar endiselisin kocan icin.
Neyse insan oglu basina neler neler geliyor yinede yasamaya devam ediyor oyle buyuk laflar etme bence dermansiz derdi yokmus bu kadar dramatize edilecek sey degil doktor tavsiyelerine uyacak o kadar.
Saçmalık bunun neresinde hiçbir bilgim yoktu ve bilgilenmek istedim hamileyim hormonlar tavan yaptı ve şuan çok endişeliyim çok saçma geldiyse yazmasaydınız
Tövbe bismillah ölümcül hastalığa yakalandı sandım benim 10 yaşındaki yeğenim oldu anjuo hala hayatta yaw ne saçma insanlar var
Haklısınız birkaç mesaj bile rahatlattı inanın Allah sizlerden razı olsunKalbinizi ferah tutun. Doktor değilim ama çok ciddi bir şey değildir diye düşünüyorum. Damar tıkanıklığı çok uç bir durum bence. Olursa da çaresi varmış üzülmeyin. Siz ne kadar sakin olursanız eşinize de bu şekilde yansır. Yoksa adamın yanında 3 günlük ömrü kalmışçasına ağlarsanız onun da morali bozulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?