Eşime bişey olursa yaşayamam

Juvaderm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2016
2.589
2.346
83
33
Kızlar bişeyler söyleyin lütfen bu zamana kadar sevdiklerimin acısını Rabbim hiç göstermedi çok şükür .Zaten panik atağım var bu düşünce bile beni mahvediyor!
Eşimin yaklaşık 6 aydır boyun ve başağrısı vardı doktora bugün gitti..
Doktor diyet vermiş stresten uzak dur demiş kas kasılması olmuş ilerlerse damar tıkanıklığına yol açacağını ve anju olması gerektiğini söylemiş.
Eşim bana bunları anlattı ağlamaktan canım çıktı bu dünyada beni anlayıp beni seven tek varlığım ona bişey olursa yaşayamam lütfen bişey deyin kızlar lütfen!!
(Cevap veremezsem kusuruma bakmayın kızlar; ())

Canım üzülme inan bana bu zamanda hepimiz o kadar stres dolu bir dünyada yaşıyoruz ki bu hepimizde olan normal bir durum.
Benim de eşimin boynu sürekli ağrıyor akşamları ona hep masaj yapıyorum rahatlasın diye. Merak etme doktorun dediği gibi stresini azaltmaya ve doğru beslenmeye özen gösterirse hiç birşey olmaz.
Allah eşine sağlıklı uzun bir ömür versin sıkma canını. .

Allahım herkese sağlık versin inşallah...
Neden cevap veremeyeceğiniz konuyyu açtığınızı anlayamadım...
Yani şimdilik veririm de eşim hastaneden gelecek birazdan o yüzden ..
Çok sağolun bişey olacak diye aklım çıkıyo

rabbıme dua et o herseyın en guzelıni bilir. allah herkesın yuvasına saglık hzuur versin.

Doktorun tavsiyelerini dinlerse birsey olmaz ayrica sen neden gitmedin esinle doktora ? Doktorun dediklerini kendin de duysaydin bir madem bu kadar endiselisin kocan icin.
Neyse insan oglu basina neler neler geliyor yinede yasamaya devam ediyor oyle buyuk laflar etme bence dermansiz derdi yokmus bu kadar dramatize edilecek sey degil doktor tavsiyelerine uyacak o kadar.

Ya kızlar aklım çıkacak neredeyse ona bişey olursa kahrolorum tamm söyledikleriniz de doğru ama şuan bunları kaldıracak durumda değilim

Tövbe bismillah ölümcül hastalığa yakalandı sandım benim 10 yaşındaki yeğenim oldu anjuo hala hayatta yaw ne saçma insanlar var

Kalbinizi ferah tutun. Doktor değilim ama çok ciddi bir şey değildir diye düşünüyorum. Damar tıkanıklığı çok uç bir durum bence. Olursa da çaresi varmış üzülmeyin. Siz ne kadar sakin olursanız eşinize de bu şekilde yansır. Yoksa adamın yanında 3 günlük ömrü kalmışçasına ağlarsanız onun da morali bozulur.

Randevusu erkendi hazırlanma uzun sürüyor o yüzden gidemedim Allah razı olsun güzel dilekleriniz için

Tövbe bismillah ölümcül hastalığa yakalandı sandım benim 10 yaşındaki yeğenim oldu anjuo hala hayatta yaw ne saçma insanlar var
Saçmalık bunun neresinde hiçbir bilgim yoktu ve bilgilenmek istedim hamileyim hormonlar tavan yaptı ve şuan çok endişeliyim çok saçma geldiyse yazmasaydınız

Haklısınız birkaç mesaj bile rahatlattı inanın Allah sizlerden razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…