Eşime bişey olursa yaşayamam

Allah der ki: "Kimi benden çok Seversen, onu senden alırım." ve ekler:
"Onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım."
Ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur...
Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya...
Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur...
Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın.
En garibi de budur ya... Öldüm der durur, yine de yaşarsın...

Sizde obsesif kompulsif bozukluk mu var? Sevdiklerinize zarar gelmesinden aşırı derecede korkuyorsunuz bunun dönem dönem olması normal ama sürekli ona bi şey olursa yaşayamam düşüncesine kapılmayın. Allahın dediği olur dua ederseniz özellikle geceleri yatmadan evvel, çok faydasını görürsünüz.

Allah başka sıkıntı, dermansız dert vermesin canınızı sıkmayın

anneme kanser dendiğinde ve çok ağırlaştığında,
onsuz yaşayamam ölürüm diye durmaksızın ağlardım.
yaşanıyor maalesef.
kardeşime küçük anne olup birlikte büyüdük.
sonra evlendim..
yokluğunu hep hissetmeme rağmen yaşanıyor.
kendini bu denli yıpratma.

Ne büyük konuşmuşsunuz.
Panik atağınıza sığınmayın
Eşinizin hayati bir hastalığı yok çok şükür

İyi de eşinizin önemli bir şeyi yokmuş ki sadece daha kötü olmaması için uyarmış. Allah beterinden saklasın. Geçmiş olsun​

yaşayamam deme Allahın zoruna gider.
Kötü düşünme ve dua ett.. Tedavisi olmayacak bir şey değil ki..
Allah korusun insanlar bir kazada tüm ailesini kaybediyor.. Rabbim sevdiklerimize sağlık versin acısını göstermesin.. sende eşine ölmüş gibi ağlayıp durma adamın olan psikolojisini bozma..
Bir hastalığı ne kadar önemsemez ve kurtulacağını düşünürsen o kadar kolay geçer..

çok geçmiş olsun öncelikle..
hayatta herşey biz insanlar için. Rabbim sevdiklerimizle imtihan etmesin inş.
ama o olmazsa bu olmazsa şuna şu olursa yaşayamam gibi büyük laflar etmeyin bence. zira yaşamak zorunda olunca yaşarsınız.
yapacağınız en güzel şey eşiniz için bol bol dua etmek.
adama dr stresten üzüntüden uzak dur diyor siz içiniz çıkana kadar ağlıyorsunuz. önce bunu çözün..

muhtemelen hamilesiniz. bu kadar stres yaptığınıza göre.. kötü düşünme kötü olmasın. 10 aylık evliyken ayrıca hamileliğimin ikinci ayında eşimin lösemi olduğunu öğrendim. ki dünya bi yana eşim bi yanaydı. ailemden bile ağır basardı.. belkide bu yüzden imtihanım oldu. evliliğimizın 3. yılında kaybettim. yaşanıyor maalesef... lütfen bol bol şükredin....

Bence böyle büyük laflar etmeyin.
Ben onsuz ölürüm gibi laflar söylemeye korkarım, genelde en çok kaçtığın korktuğun şey başına gelir Allah korusun.
Bir de bu işler kader, kaderinizde varsa şimdi ağlamanızla değişmeyecek. Benim babam daha ellisine gelmeden öldü gitti, annem kırk iki yaşında dul kaldı. O da istemezdi erken yaşta eşini kaybetmek belki o da yapamam derdi evladı olunca daha güçlü durdu daha çok ayakta durdu. Kimse istemez eşini kaybetmek ama kaderde varsa yaşarsın.
Şimdiden böyle saatlerce ağlamanız eşinizi de yorar üzer bence. Stresten yaşanan bir sıkıntıyı saatlerce ağlayarak eşinizi üzerek tetikleyebilirsiniz.
Şimdiden buna üzülmek ağlamak anlamsız. Herkes korkar bundan ama daha ortada bir şey yok bu kadar ağlamanız çok abartılı.
Ben babamın ölümünü yaşadığımda daha on yaşındaydım mesela... Belki ondan daha ölüm gelmeden ağlamak bana korkutucu geldi. Ben genelde duymazdan gelip o günü o anı güzel yaşamaya özen gösteriyorum. Allah korusun kaderimize yazmasın diye dua etmekten başka elimizden bir şey gelmez çünkü..

Çok geçmiş olsun.
Acil şifalar diliyorum. Bakın erken teşhis edilmiş durumu ve dikkat ederse ilerlemeyecektir rahatsızlığı, doktorunun verdiği diyete uysun,dinlesin yeterli.
2 ay önce eşimi kaybediyordum neredeyse ve aniden yaşadık,9 gün hastanede kaldık,anjiyo olduk hala da tedavimiz devam ediyor,çok şükür şu an herşey yolunda. Siz şanslısınız ki erkenden bulunmuş sorunun ne olduğu,iyi beslenmeyle ,uygun tedaviyle kötü birşey olmaz inşallah, kendinizi yıpratmayın bu kadar,yeter ki Rabbim dermansız dert vermesin.

lütfen eşiniz amansız bir hastalığa tutulmuş gibi davranmaktan vazgeçin.

ne eşinize ne de size bi faydası olmaz bu tutumun.
doktor uyarmış önlem alın diye bu kadar.
eşinizi çok seviyorsanız kendinize de ona da iyi bakın doktor tavsiyelerini dinleyin..

zira 10 dk sonra araba çarpıp ölebiliriz hepimiz.. kimsenin bi garantisi yok.

ve evet kızmışsınız ama yaşarsınız.. herkes çok seviyor eşini çoluğunu çocuğunu ailesini ama bi şekilde hayat devam eder..

dilerim eşinizin acısı ile sınanmazsınız.

iyide siz bu kadar yıkılırsanız adama kim destek olacak..
bu kadar güçsüz olmayın sanki büyük bir hastalıkmış gibi ortalığı velveleye vermenin anlamı yok..
diyetini yapsın dikkat etsin bu kadar yani..

ben sizin kullandığınız kelimenin aynısını çocuklarım için kullandım çocuklarım rahmetli oldu ve ben bakın hala yaşıyorum.

allah korusun ben de adını zikretmek istemiyorum, ölümcül bi hastalığı vs var sandım.

geçmiş olsun.

Geçmiş olsun, Allah sizi ayırmasın. Lakin büyük konuşmamak lazım. İnsan öyle bir varlık ki en beter acılara katlanıyor zamanı geldiğinde. Bunu anne, baba, kardeş, babaanne, amca, yenge, yeğen acısı yaşamış ve hala ölmemiş biri olarak yazıyorum.

Cok gecmis olsun.
Canim Allah dermansiz dert vermesin.

Anjiyo hizli bir islem bildigim kadariyla 3 dakika islem; 3 saatte cikiyorsun hastaneden. Diyetini uygulayip ilaclarini kullaninca hic bir sıkıntı yaşamaz umuyorum.

Ama sen boyle her seye olumsuz yaklasip uzulursen sen hasta olursun Allah korusun :/

Gecmis olsun hiç uzme kendini bisey olmaz Allahin izniyle bu devirde sağlam insan yok malesrf daha dün bende sapa sağlam kuzenimi kaybettim yani bol bol öp kocani sevdiğini soyle stresten uzak tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…