bu sıkıntı çoğumuzda var heleki masa başında çalışıyorsan..eşine geçmiş olsun diyim ben..anksiyeten tutmuş senin panik değil resmen olumsuza programlanmışsın güzel dileklerde bulun ki her şey güzel olsun.Kızlar bişeyler söyleyin lütfen bu zamana kadar sevdiklerimin acısını Rabbim hiç göstermedi çok şükür .Zaten panik atağım var bu düşünce bile beni mahvediyor!
Eşimin yaklaşık 6 aydır boyun ve başağrısı vardı doktora bugün gitti..
Doktor diyet vermiş stresten uzak dur demiş kas kasılması olmuş ilerlerse damar tıkanıklığına yol açacağını ve anju olması gerektiğini söylemiş.
Eşim bana bunları anlattı ağlamaktan canım çıktı bu dünyada beni anlayıp beni seven tek varlığım ona bişey olursa yaşayamam lütfen bişey deyin kızlar lütfen!!
(Cevap veremezsem kusuruma bakmayın kızlar; ())
Allah rahmet eylesin nur içinde yatsınmuhtemelen hamilesiniz. bu kadar stres yaptığınıza göre.. kötü düşünme kötü olmasın. 10 aylık evliyken ayrıca hamileliğimin ikinci ayında eşimin lösemi olduğunu öğrendim. ki dünya bi yana eşim bi yanaydı. ailemden bile ağır basardı.. belkide bu yüzden imtihanım oldu. evliliğimizın 3. yılında kaybettim. yaşanıyor maalesef... lütfen bol bol şükredin....
İlaçlardan dolayı bir gebeliğim anomali oldu o günden beri ilaç kullanmıyorum 6 ay oldu ve 9 ay daha kullanamıcam hamileyim.Allah eşinize ve Size sağlıklı uzun ömürler versin inşallah. Panik atak için tedavi oluyor musunuz?
Ne kullanıyorsunuz acabaİlaçlardan dolayı bir gebeliğim anomali oldu o günden beri ilaç kullanmıyorum 6 ay oldu ve 9 ay daha kullanamıcam hamileyim.
Biçok ilaç denedim yan etkileri olunca diğerini kullanıyordum şuan adlarını hatırlamıyorum nete bakıp yazacamNe kullanıyorsunuz acaba
En son prozac kullandığımı hatırlıyorumNe kullanıyorsunuz acaba
Allah sağlıcakla bebeğini kucağıniza almayi nasip etsin. Güzel düşün kendini tedavi et.En son prozac kullandığımı hatırlıyorum
ilk ilacımda c harfi ile başlıyordu neredeyse 2 sene oldu hatırlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?