Eşime bişey olursa yaşayamam

Sigara içiyorsa yemeğine dikkat etmiyorsa bu saatten sonra bundan korkun bence. Kayınpederim 25 sene içmiş damarlar tıkandı 6 sene anjiyodur stendtir bunlarla uğraştı ve sonra vefat etti. Şimdi aynı şekilde eşim ortaokuldan beri sigara içiyor ,kendine dikkatsiz bide benin korkularımı düşünün

Eger benim esimde böyle bir durumda olsa bnde korkarım deli gibi sevdiktem sonra illaki dersin yasma sevincin biter bu konuyu acan arkadaşı cok iyi anlıyorum esine bu kadar severse yaşayamam diyebilir yaşayamam değil dee yaşama sevincin biter birde hamilesin sanirim evladını babsiz büyütmek bu düşünce yipratabilir esine alalhtan sifa diliyorum lüzumsuz yorum yapmayın kizlar özellikle kocasina aşık olanlar anlarrr..

üç günlük ömrü kalmış gibi yazmışssın.ağlamaktan canı çıkmak nedir yahu kas spazmı için fazla hassasınız.sonuçta gripte önlem alınmassa öldürür diyor doktorlar ona bakacak olursak

Geçmiş olsun ama niye bu kadar abartıyorsun
önce sakinleşmen lazım
dr şu kadar ömrü kalmış dememiş ki
çaresi olmayan hastalıkta söylemimiş
boş yere kuruntu yapıyorsun haa şuda var ki
sağlam adam birden pat diye gidiyor
ya sen önce ölürsen şu an için her şey muallakta

bu sıkıntı çoğumuzda var heleki masa başında çalışıyorsan..eşine geçmiş olsun diyim ben..anksiyeten tutmuş senin panik değil resmen olumsuza programlanmışsın güzel dileklerde bulun ki her şey güzel olsun.

Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın

Allah eşinize ve Size sağlıklı uzun ömürler versin inşallah. Panik atak için tedavi oluyor musunuz?

Bol dua et Allah korusun. Bir seycik olmaz insallah. Ölümden baska her seyin caresi var. Düzenli kontrolunu olur. Rabbim uzun hayirli saglikli omurler versin.
Ben cok kayip yasadim. Ve en buyuk korkum annem esim kardeslerim sevdiklerim of dusunmesi bile berbat. Allahim gostermesin...

Kızlar bende OKB var 85 yaşındaki babanemin acısını gösterme rabbim diye hergün dua ediyorum sevdiklerimin acısını gösterme onlardan önce benim canımı al diye sürekli yalvarıyorum bazen o kötü sahneler istemsiz geliyor aklıma ve durduk yere ağlıyorum eşimide çok sevince bu hale geldim inanın keyfimden değil!

Allah eşinize ve Size sağlıklı uzun ömürler versin inşallah. Panik atak için tedavi oluyor musunuz?
İlaçlardan dolayı bir gebeliğim anomali oldu o günden beri ilaç kullanmıyorum 6 ay oldu ve 9 ay daha kullanamıcam hamileyim.

Ayrica arkadaslar. O yazdiginiz Allah der ki ile baslayan söz Kur'anda gecmez. Mesnevide gecer.

Yani Allah boyle bir sey dememis, ve Onun demedigi bir seyi demis gibi gostermek gunah maalesef ki Mevlana bunu cok yapmis.
Neyse oyle iste..

Allah der ki: "Kimi benden çok Seversen, onu senden alırım." ve ekler:

"Onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım."
ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur...
Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya...
Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur...
Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın.
En garibi de budur ya... Öldüm der durur, yine de yaşarsın...

Mevlana

Eşimde de yüksek tansiyon çıktı
Bi araştırdım feleğim şaştı ama renk vermedim
Dikkat etmeye çalışıyoruz
Ne yapalım hayatta herşey bizler için

Size de geçmiş olsun
Önce tedbir, sonra takdir

En son prozac kullandığımı hatırlıyorum
ilk ilacımda c harfi ile başlıyordu neredeyse 2 sene oldu hatırlayamadım
Allah sağlıcakla bebeğini kucağıniza almayi nasip etsin. Güzel düşün kendini tedavi et.

Ayrıca endişeli bi bebeğin olmasını istemiyorsan ruh halini dengelemeye çalış.
Herkesin sağlık problemleri oluyor.
Hastalıklar insanlar için.
Kötüyü çağırmayın.
Mutluluklar dilerim :)

Kızlar Allah razı olsun hepinizden
Sizlerede sevdiklerinizede Allah şifalar versin sevdiklerimizin acısını bizlere göstermesin daha dik durmaya karar verdim fakat eşimin sağlık durumu hala benim için çok çok çok önemli çünkü o benim tek dayanağım ailem beni reddetti ve tek eşim var onun acısını Rabbim göstermesin SON NEFES İKİMİZİN OLSUN

Birde üzüldüğüm şey güzel temenniler bulunmadan önce şöyle böyle diye yorum yazan arkadaşlar var!
Bu kadar bencilce davranmalarının sebebini anlamış değilim
Neyse yinede Allah hepinizden razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…