Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Soru 1 : Neden boşanma davası açtın?
Soru 2: Madem başıcaktın nıye boşanma davası açtın?
Soru 3: Madem boşanmaya nıyetın yoktu niye aileleri araya soktun?
Cevap beklıyorum. Sonuçta muneccım değiliz dmi??
Soru 1 : Neden boşanma davası açtın?
Ortada cok buyuk sorunlar yoksa, sevgi de varsa cocugunu babasindan ayirma. Ailene sinirle boyle bi karar aldigini soyle ve davayi geri cek. Bi daha da akilli davran dusunup tartip emin olmadan fevri hareketlerle hayatini sacma sapan kararsizliklarla heba etmeHakaret saygisizlik ve 2 yasindaki ogluma karşı cok ilgisizdi dayanamadim o yüzden ondan gizli dava açtım nefret ettiğimi düşünüyordum ama öyle değilmiş ilk defa ayrı kaldık çok özledim oda söz veriyo hersey istediğin gibi olacak diye. Annem babam da değişmez diyo onlarda çook haklı ama çok özledim ve seviyorum ailemide kırmak istemiyorum verdiği sözleri tutmazsa tekrar yüzlerine bakamam
sağol muSagol Ela kaya sen neler yaşadın biride var derken?
Evet bende bu üçünü istiyorumSoru 1 : Neden boşanma davası açtın?
aylarca yıprandık çocuk olayı yordu.ailesi sıkıntılıydı brz.baskın.kafa olarak çok yorulduk.ben illaki barışalım demedim.deneyelim bi ayrı duralım dedi.ben aile araya sokmadımEvet bende bu üçünü istiyorum![]()
Zor bi karar asamasindasinaylarca yıprandık çocuk olayı yordu.ailesi sıkıntılıydı brz.baskın.kafa olarak çok yorulduk.ben illaki barışalım demedim.deneyelim bi ayrı duralım dedi.ben aile araya sokmadım
evlat yok kiZor bi karar asamasindasin
Evliliginiz boyunca nasildi eşin
Tekrar tekrar verdiği sözleri bozdugu oldumu
Aile olayına gelince sen barışıp tekrar boşanmaya kalksanda yine arkanda dururlar yaa insan kıyamaz evladina ama buna güvenme çok iyi dusun
Bi evladinda var niye ilgisizki babası kötü aliskanliklarimi var