• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşime boşanma davası açtım tekrar barışmak istiyorum ama ailem kesinlikle istemiyo arada kaldım

Konuyu bilmiyoruz. Nasıkl fikir verelim?????
Genellemeye gidersek aileler genelde haklı çıkıyor.....

Hakaret saygisizlik ve 2 yasindaki ogluma karşı cok ilgisizdi dayanamadim o yüzden ondan gizli dava açtım nefret ettiğimi düşünüyordum ama öyle değilmiş ilk defa ayrı kaldık çok özledim oda söz veriyo hersey istediğin gibi olacak diye. Annem babam da değişmez diyo onlarda çook haklı ama çok özledim ve seviyorum ailemide kırmak istemiyorum verdiği sözleri tutmazsa tekrar yüzlerine bakamam

Bu normal bence bir insan fevri davranıp bir anlık sinirle ayrılıp sonra da pişman olabiliyor. Aileni ikna etmek için "barışmazsan ve bir şans daha vermezsen mutsuz olacagını" söyle... "En azından bir şans daha vermek istiyorum vicdanım rahat etsin sonra kendime kızabilirim neden şans vermedim diye" dersen seni anlarlar bence...

Bence barış.. Her şeyi iyilik güzellikle halletmek daha iyidir... Bizim bir komşumuz vardı. Kızları evlendi. Ama sonra anlaşamadılar kavga gürültü koptu. Hatta damat tavayla kaynanasına bile saldırdı. Yüz göz oldular. Sonra kızla adam boşandı. Adam barışmak istedi, kız da kabul etti. Onların da aileleri barışmalarına karşı çıktı ama yine de barıştılar ve tekrar evlendiler. Şimdi nazar değmesin bir sorun yok, cocukları bile oldu. Yani ailen haklı normalde değişmez kimse kolay kolay ama bu örnekte oldugu gibi değişebiliyor da.. O yüzden şans ver..

Bende öyle yapıcam canım daha ilk dava görülmedi daha fazla uzamasin. inşallah benim eşim de düzelir. Bende yalnız kaldigim dönem de kendi hatalarimi gördüm allah kimsenin yuvasini bozmasin sen evlimisin

Hakaret saygisizlik ve 2 yasindaki ogluma karşı cok ilgisizdi dayanamadim o yüzden ondan gizli dava açtım nefret ettiğimi düşünüyordum ama öyle değilmiş ilk defa ayrı kaldık çok özledim oda söz veriyo hersey istediğin gibi olacak diye. Annem babam da değişmez diyo onlarda çook haklı ama çok özledim ve seviyorum ailemide kırmak istemiyorum verdiği sözleri tutmazsa tekrar yüzlerine bakamam
Ortada cok buyuk sorunlar yoksa, sevgi de varsa cocugunu babasindan ayirma. Ailene sinirle boyle bi karar aldigini soyle ve davayi geri cek. Bi daha da akilli davran dusunup tartip emin olmadan fevri hareketlerle hayatini sacma sapan kararsizliklarla heba etme

Asude bahar ben ayrılmaktan vazgeçtim ama babam kesinlikle istemiyo arada kaldım eşime eve donucem dedim ne zaman diyo babama soyleyemiyorum off aslinda davayı acmadan önce aylarca düşündüm sevmedigimden cok emindim ama öyle değilmiş...

benzer sıkıntıdayım 1 yıldır.napıcağımı bilmiyorum.üstelik şimdi biri de var.allah kolaylık varsin.zor durum.bilirim

Annenle konuşsan bende senin gibi anneyim yuvamı kurtarmak istiyorum hatalarımı gördüm o da görüyor tekrar deneyeceğiz Oğlum analı babalı bir evde büyüsün sizde bana destek olun gibi şeyler söyleyip bildiğini okuyacaksın
Kabul ederler inşallah diyeyim Allah yardımcınız olsun

Soru 1 : Neden boşanma davası açtın?
Soru 2: Madem başıcaktın nıye boşanma davası açtın?
Soru 3: Madem boşanmaya nıyetın yoktu niye aileleri araya soktun?
Cevap beklıyorum. Sonuçta muneccım değiliz dmi??
Evet bende bu üçünü istiyorum:KK59:

Evet bende bu üçünü istiyorum:KK59:
aylarca yıprandık çocuk olayı yordu.ailesi sıkıntılıydı brz.baskın.kafa olarak çok yorulduk.ben illaki barışalım demedim.deneyelim bi ayrı duralım dedi.ben aile araya sokmadım

aylarca yıprandık çocuk olayı yordu.ailesi sıkıntılıydı brz.baskın.kafa olarak çok yorulduk.ben illaki barışalım demedim.deneyelim bi ayrı duralım dedi.ben aile araya sokmadım
Zor bi karar asamasindasin
Evliliginiz boyunca nasildi eşin
Tekrar tekrar verdiği sözleri bozdugu oldumu
Aile olayına gelince sen barışıp tekrar boşanmaya kalksanda yine arkanda dururlar yaa insan kıyamaz evladina ama buna güvenme çok iyi dusun
Bi evladinda var niye ilgisizki babası kötü aliskanliklarimi var

Zor bi karar asamasindasin
Evliliginiz boyunca nasildi eşin
Tekrar tekrar verdiği sözleri bozdugu oldumu
Aile olayına gelince sen barışıp tekrar boşanmaya kalksanda yine arkanda dururlar yaa insan kıyamaz evladina ama buna güvenme çok iyi dusun
Bi evladinda var niye ilgisizki babası kötü aliskanliklarimi var
evlat yok ki

Back
X