Eşinizin burcu ne? Benimkine çok benziyor. Kaynanam sensin diyorum sürekli. Evde her şeyime karışıyor. Bulaşık makinesinin domestos koymadan tam temizlenmediğini düşünüyor mesela. Sürekli koydun mu koydun mu koymadım. Onun da yapmasına izin vermiyorum ben tam tersi zehirlencez domestostan kafasındayım.
Yemek yerken sürekli ağzma turşu verir. Yoğurt ye. Üstüne yoğurt dök. Ya da dışarıda yemek yiyoruzdur kendi yediği yemek farklı ise ben konuşurken bir şey anlatırken ağzıma bir çatal kendi yemeğinden tıkar. Beğendin mi bunu beğendiysen sana da bunu söyleyelim. Hangisi daha güzel diye tutturur. Ay çıldırasım geliyor. Başta hoşuma giden bu hareketi annanemin ısrarlarına benzettikçe senin içine kaynana nine bir şey kaçmış diyorum. Yemek yerken bana bir şey vermesini yasakladım. Gerçekten bunun için kavga ettim inanılmaz ama ettim.
Şu an da hamileyim zaten midem bulanıyor her şeyden onunla sofraya oturamıyorum. Dün zorla ağzıma karnıbahar sokuyor. Ya sen deli misin ya o karnıbaharı görmeyeyim diye sofraya oturmadım ben.
Ücretsiz izindeyim şu an gebelik yüzünden. Akşam geliyor bugün kitap okudun mu ne okudun? Kaç saat tv izledin. Bak tv yi alıp götürücem kitap oku.
yaptığım yemekleri akşam gelince soruyor nasıl yaptın diye adım adım dinliyor hı hı evet hı hı. Hah o adımda kırmızı toz biber atsan güzel olurmuş

şu an izinde olduğum için daha çok batıyor önceden iş güç yorgun argın eve geliyoruz sallamazdım. Ayyy neymişin sen be diyorum. Sürekli konuşarak düzeltmeye çalışıyorum. Her yaptığı ebeveynlik hareketinden sonra saçmaladın yine diyorum pardon diyor ama yanii öhhh geldi.
Ben de içimi boşalttım bir vesileyle.