Eşime çok kırgınım. Benim yerimde siz olsanız napardınız?

lilyum_85

buyrun benimm :)
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
563
17
118
40
arkadaşlar eşim beni çok kırıyor.
sonrada ne kadar onu o anlık söylesede ben kırık kalıyorum unutamıyorum kazıyorum aklıma. için için ağlıyorum düşündükçede:gitme:

mesela birini paylaşayım;
2 senelik evliyiz ve ben 2 senedir hep sürekli olarak hadi bana araba öğret demişimdir.
her seferinde eşim "sen geçcen onu
ben bu arabada kimseye öğretmem
frenlerini viteslerini bozarsın
bi vites kaç para sen biliyonmu"
o bu şu yani hep bi şekilde beni atlattı

sonra ablası ehliyet kursuna başladı.
bir kere hocası ders vermiş sonra görümcem eşime bana araba öğret deyince eşimde onu araba öğretmeye götürdü.
sonra ben 2 hafta bursaya annemlere gittim hergün akşamüstü 1 saat ablasına araba göstermiş.
---yanlış anlaşılmasın bu durumun görümcemle hiçbir alakası yok. konuyu görümce üzerine yorumlamayın. konu eşimin davranışı.---
yani olay bu ablasına araba öğretmeden 1 ay kadar öncede bana "sen geçcen onu araba falan öğretemem ben kimseye" demişti ben öğret deyince
ya işte böyle. bu sadece bir örnekti bu en son aramızda geçen konu olduğu için yazdım. daha sonra diğerlerinide paylaşırım. :gitme::gitme:

Haklısınız ben de olsam kırılırdım.

Peki sordunuz mu eşinize ''neden böyle ?'' diye,yoksa konuyu ablası zannedip yanlış anlamasından çekinip sustunuz mu?

canım tabikide söyledim kırgın olduğumu. eşimde "ablam için sen neden fesatlık yapıyosunki" dedi.:1shok: bende eşime bu durumun ablasıyla bi alakası olmadığını bu konunun eşimle benim aramda olduğunu bana karşı yaptığı davranışla alakalı olduğunu anlattım. ama o benim kırılmamam gerektiğini saçmaladığımı söyledi.:1ninca:
ablasıyla konunun alakası olmadığını tabikide biliyor ama yaptığı yanlışı örtmek için beni tersleme yoluna gidiyor.:umursamaz:

cok haklısın canım
erkekler bazen cok anlayıssız oluyor
ama o şimdi kursa gidiyor biliyor en azından 1 kez ders almış diye
düşünmüş olabilir.
benim eşim gıkını cıkarmadı ögretti ama bizim araba cok luks degildi zaten
ögrenmek amaclı alınmıştı önce kendi sonra bana ögretti

canım bilse içim yanmıcak en azından o biliyor ben bişey bilmiyorum dicem.:umursamaz: ama eşim ilk öğretmeye gitti dönünce. "aaa ablam arabayı yerinden bile kaldıramıyor. hiç bişey öğretmemişler kursta herşeyi baştan ben anlattım. şimdi en azından arbayı yerinden kaldırabiliyor" dedi. e buda beni daha çok üzdü tabiki.:gitme:

uyyy vallahi kafasını kırabilirim !! ehliyetin var mı bilmiyorum yoksa al . ama varda pratiğin yoksa kurslarda direksiyon dersi alabilirsin. sana ihtiyacım yok dersin ..
ama sinir cidden haa Çok üzgünüm çoook

canım bende olsam kırılırdım.en iyisi bu durumu eşinle konuşman muhakkak mantıklı bir açıklaması vardır

Tamam o zaman derdim ben,madem arabanla ilgili tabun kalmadı,madem bu arabayla öğretebiliyosun,bana da öğret hatta gün de belirlerdim,onun cevabına göre hareket ederdim sonrasında.

Yok hala sana öğretemem diyorsa bunun nedenini ne yapar eder bulurdum.

bende cok kırılırdım
ehliyetin yoksa git al varsada özel bir hoca tut öğretsin öyle uçuk paralar verilmiyor hele tanıdık bulursan gayet tanıdık esinde sana birsey söylerse önce aman arabana zarar veririm diye korktum dersin sonra olayı iyice açar onun bu davranıslarının seni nası kırdığını anlatırsın kararlı ve güçlü hiçbir taviz vermeden düzelmesini sağlarsın bence

evet....

bende olsam üzülür kırılırdım....

ama bunu onun burnundan fitil fitil getiirdim....

sende sor neden böyle oluyo de anlatsın bakalım gerekçesini......

bide eğer ehliyetin yoksa hemen git bi kursa yazıl...

varsa bi yakınndan veya bi hoca tut öğren inat değilmi!

Son düzenleme:
valla yazıl bi direksiyon kursuna mecbur kalsın öğretmeye, zaten farkındaysab görümcen önce kursa yazılmış, belkide halihazırda kursa gitmediğin için öyle söyledi
gerçi senin derdin, ehliyetti, görümceydi değil, genel tavırları galiba, bunuda ancak konuşarak aşabilirsin, yada aşamazsın, karakteri böyle demekki

canım sende kursa yazıl ve ehliyetini al
o arabayıda kendinden iyi sür
demekki biliyo ne yaptıgını ve üstünü örtmek için sana cıkısıyor
ne yaparsan yap anlamaz bence sen üzülürsün
bence ya olayı unut gitsin yada dedigimi yap
bende bizimkine bazen anlatırım anlatırım o işine
geldigi gibi anlar

eğer konuşarak aşamıyorsan da ya takmıcaksın, hayali külahını koycan kocanın önüne ona anlatcak, yada aynısını yapcaksın, valla eşim beni sinir etcek bi laf söylese, başka bi konu yüzünden ona dalar beni kırdığına kırmışına pişman ederimkaydirigubbakcemile3

ecinnili canım bende öyle düşünüyorum eşimede söyledim zaten ehliyet kursuna gidicem öğrenicem arabayı dedim. oda "tamam hayatım ben öğretirim sana" dedi. bende dedim "hayır sen şansını kaybettin sana şurasıda nesiydi arabanın diye bile sormam. hiç tanımadığım birine sorarım ama sana asla" dedim. tabi bunları söylerken ters konuşmadım kırgın bir şekilde konuştum.:çok üzgünüm:

arzucum mantıklı bir açıklaması yok işte olsa kırılmıycam zaten. yaptığı tek şey beni önemsememek. benim söylediklerimin bir anlam ifade etmemesi. tabi o inkar etsede ben böyle düşünüyorum. çünkü böyle düşünmememi gerektirecek hareketi çok oldu. bu araba öğretme olayı sadece bir tanesi.:gitme:

çok ama çok haklısın. bende olsam çok kızardım çok darılırdım. bu görümcenle tabi ki ilgili değil tamamen eşinin tavrı ile ilgili. arabayı hurdaya çevirsen bile sen onun eşisin canın sağolsun demesi lazım. ben olsam açık açık darılmamın nedenini eşimle sakin bir şekilde konuşurdum.

Naçizane fikrim; kendinizi biraz çekin derim..
Kıırldığınızı,aslında ona muhtaç olmadığınızı anlamalı..
Eğer konuyu açacak olursa da "ben zaten kendim öğrenirim ben istedim ki beraber olalım,ama sen kabul etmedin" dersiniz..
Hani sanki kıymetimi bilmedin gibi olsun...
Bilmem işe yarar mı?
Üzüldüm,haklısınız yerden göğe..

çok teşekkür ederim arkadaşlar bende diyordum gereksiz yeremi kırılıyorum acaba diye. ama içim içimi yiyordu aklıma gelince süzülüyodu gözyaşlarım.
ama haklıymışım demekki sizde aynı benim gibi düşünüyorsunuz kaydirigubbakcemile5

Eğer kırgınlıklarınız için daha önce konuşup konuşup sonuç alamadıysanız ve ısrarla kendinizi önemsiz hissettiyorsa size ,biraz kendinizi çekip küçük küçük şeylerle sizde aynını hissettrin ona,mutlu ve hiçbirşeye ihtiyacı olmayan bir kadın gibi görsün sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…