arabanin bilmem neresinin kirilacagini ne kadar tutacagini dusunuyorda
hergun ayni yatagi paylastigi esinin kalbinin kirilacagini ve tamirinin ne kadar masrafli oldugunu hesaplayamiyorsa vay ben ne diyim o adamaklava:
arabanin bilmem neresinin kirilacagini ne kadar tutacagini dusunuyorda
hergun ayni yatagi paylastigi esinin kalbinin kirilacagini ve tamirinin ne kadar masrafli oldugunu hesaplayamiyorsa vay ben ne diyim o adamaklava:
ahh ahh benim kalbimin kırıklığının bi öneminin olmadığını düşünüyorum canım. çünkü bana ne var bunda kırılcak. sende kırılmaya yer arıyosun dedi.Çok üzgünüm çoook
anaaaammmm bana bunu söylicek ablasına arabayı verecekkkkk
bundan sonraki hayatı kara zindan demektir
Bi kere yeni aldığımız arabaya kardeşini bindirmeyeceksin dedim deneme sürüşü için bindirmiş ağzından kaçırdı ya da isteyerek kaçırdı sonradan öğrenirsem o yolları yedirtitrdim kardeşine (bu durum eşimle değil tamamen kardeşiyle alakalıda gıcığım biraz ona)
burnundan getirdim birdaha yapsında göreyim sormadan aslaaaaaaaaaa
Sen sabırlısın demek ki öpsünde başına koysun seni kocan
Bence onun kafası kırılacak yer arıyor.Şeytan diyor salla sağlam birşeyler.Burdan atsam gelir mi acaba oraya??*klava:
evlenmeden önce bekarlığında annesi, ablası, babası hep ezmişler eşimi. hiç sesini çıkarttırmamışlar. hep ablasının sözü geçer evde. hatta ablası eşimin yanında falan "evin erkeği ben olmalıymışım sen yanlış doğmuşsun" der. eşime gel, git, yap, et hep böyle davranmışlar.
kaynanam 20 yaşına kadar dışarı çıkarmamış ne zaman askere gitmiş ozaman akşamları falan arkadaşlarıyla çıkmış. yani bu huyu güzel seviyorum. ne kahvesi var ne dış hayatı ne sigarası ne içkisi. hep benimle ve çocuğuyla ilgilenir. ama bi konu olduğu zamanda işte böyle arkadaşlar.
dediğiniz gibi kıyaslama yapıyo kendisiyle beni. ben annemlerden başka bi şehirdeyim. burda sadece teyzem var ona gitmek istiyorum haftada 10 günde bir hayır olmaz illa bi bahane. sonra "ben evin erkeğiyim sen beni dinlemiyomusun" diyo ve sonra illa bi tartışma. bu "ben evin erkeğiyim" konusunu en ufak birşeyde koyar önüme. bende öylesin hayatım şu bu diyorum.
çünkü annesi gil hep ezdikleri için benim üzerimde sesini çıkarmaya çalışıyo. benim onu yüceltmemi istiyo. tamam yani dilim aşınmaz tamam hayatım diyerek ama benim kırgınlıklarım nolucak offf çok dağıttım konuyu galiba ben çok dertliymişim :gitme::gitme::gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?