Eşime çok kırgınım. Benim yerimde siz olsanız napardınız?

nemı yapardım esıme teklıf bıle etmezdımkı bana ogret dıye..
ben ehlıyetımı aldım hemde kımseden destek almadan..
bunun ıcın bı suru kurs yerlerı mevcut zaten..
esım bu sekılde dedı dıye ne hevesım kırılır nede baska bısı esımdır belkı geyıgıne demısdır..
der gecerım..ama gıdıpde en ıyı bıcımde ders alıp arabayı alırım ondan:)..

arabanin bilmem neresinin kirilacagini ne kadar tutacagini dusunuyorda
hergun ayni yatagi paylastigi esinin kalbinin kirilacagini ve tamirinin ne kadar masrafli oldugunu hesaplayamiyorsa vay ben ne diyim o adama klava:

anaaaammmm bana bunu söylicek ablasına arabayı verecekkkkk
bundan sonraki hayatı kara zindan demektir

Bi kere yeni aldığımız arabaya kardeşini bindirmeyeceksin dedim deneme sürüşü için bindirmiş ağzından kaçırdı ya da isteyerek kaçırdı sonradan öğrenirsem o yolları yedirtitrdim kardeşine (bu durum eşimle değil tamamen kardeşiyle alakalıda gıcığım biraz ona)
burnundan getirdim birdaha yapsında göreyim sormadan aslaaaaaaaaaa

Sen sabırlısın demek ki öpsünde başına koysun seni kocan

hergun ayni yatagi paylastigi esinin kalbinin kirilacagini ve tamirinin ne kadar masrafli oldugunu hesaplayamiyorsa vay ben ne diyim o adama klava:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ahh ahh benim kalbimin kırıklığının bi öneminin olmadığını düşünüyorum canım. çünkü bana ne var bunda kırılcak. sende kırılmaya yer arıyosun dedi.Çok üzgünüm çoook

ahh ahh benim kalbimin kırıklığının bi öneminin olmadığını düşünüyorum canım. çünkü bana ne var bunda kırılcak. sende kırılmaya yer arıyosun dedi.Çok üzgünüm çoook

Bence onun kafası kırılacak yer arıyor.Şeytan diyor salla sağlam birşeyler.Burdan atsam gelir mi acaba oraya??*klava:

ablasını olayın içine katmak istemiyorum. onu düşünmüyorum bile. çünkü o zaman olay bambaşka bir boyut kazanıyorki. bunu düşünürsem bende sigorta migorta kalmaz kafamçokkarıştı

sabırlı olduğumu herkes söylüyo. nasıl sabrediyosun hem eşine hem kaynanan gile diye ama ben sadece "Allahım sen bilirsin, sen büyüksün, sen bana yardım et. kendileriyle uğraşmaktan benle uğraşamasınlar" diyorum hep.

Bence eşin biraz anlayışsız veya eşinin araba kullanma fikri bir ego olarak rahatsız ediyor onu.Bende aksini yaşıyordum mesela eşim hep araba kullanmam için beni zorladı ama bendede trafik fobisi vardı.Kendime güvensem trafikteki canavarlara güvenemiyordum.Ama bir gün eşim kalp krizi geçirdi ve ben yana yana taksi veya arabımızı kullanacak bir şöfer aradım durdum,o gün karar verdim araba kullanmam gerektiğini...
Eşininde (allah yaşatmasın)hastalanma olasılığını düşün ona böyle söyle bence onu acile ancak sen götürebilirsin.Eşler mutlaka araç kullanabilmeli bence...
Tabii bu araba kullanmayı öğretme fikrini değiştirebilir belki eşinin ama diğer davranışlarında seni kırma olasılığını değiştirirmi onu bilemiyorum:)

Eşinin tek sorunu ailesi yüzünden hissettiği eksikliği sende tamamlamak canım. Araba falan hikaye yani.
Senin ondan iyi durumda olmanı istemiyor.
Hep ona muhtaç olmanı istiyor.
Aklınca öyle olunca kendi egosunu şişirecek.

canım sen direk ona şunu yap:mymeka::mymeka:Çok üzgünüm çoook

offff çk büyük kavga sebebi
kocalarımızın nazı bir tek bize geçiyor
ailesi bişe istediği zaman üzmeyim aman benim büyüğümdür deyip dinlerler.

evet sorunumuz her zamanki gibi memleketim erkeği ve onların eziklik ve kompleksleri. sorunlar hep buraya bağlanıyor sanırım: eşe kötü davranmak, ailesine ezdirmek, aldatmak.

minik kedicik bu konuda çok haklısın kocaların nazı bitek karısına geçiyor malesef

bana yapmak istemediğin şeyi ablana yapmışsın, çok üzüldüm deyip sitemkâr olun...Ablasına karşı ayıp olmasın diye karşı çıkamamıştır...Tamamen bizlere nazları geçtiği için...benim eşim de çoğu zaman böyledir...annesinin babasının her şeylerini alır götürür bana gelince sen yaparsın der...şimdi ben de bişey yapmayacak olsa annenelre yapıyorsun da beni niye saymıyorsun? derim...bu söz ona yetiyor...

arkadaşlar 3-4 gündür yazamadım sizlere. geçen gün iftara kayınvalidemler gelecekti hazırlık yapıyorum mutfakta saat 6 gibi. bi yandan hazırlık yapıyorum bi yandan eşimle konuştum. ehliyet almak istiyorum diye. tabiki hayır yok ehliyet felan unut dedi. bende bu benim hayatta en çok istediğim şey araba kullanmak. almak istiyorum dedim. karşı çıktı bahaneler uydurmaya başladı. sonra konuşmamız tartışma boyutuna girip hararetlendi.

bende dedimki sen benim sen den 1 fazla olmamı istemiyosun senden fazla olmamı hazmedemiyosun dedim. oda ne diyosun sen niye hazmedemicekmişim dedi. bende 4 yıllığa geçmem için diplomamın alınması gerekiyoki iki sene oldu ne bana aldırdın nede gittin kendin aldın. ısrar edincede ben 2 yıl bile okumazken sen okumuşsun üstünede 4yılı okumak istiyosun ben okumazken sen okuyamazsın dedin. bu nasıl bir mantıktır. insan karısının yaptıklarıyla övünür sen komplex yapıyosun. bırak şu saçma sapan hareketlerini kurtul bu komplexlerinden dedim.

tabi komplex falan deyince kabullenmedi söylendi bişeyler. bende kabullenmiyosun ama oturda bi düşün komplex yapıyosun kendine. hep sana muhtaç olmamı istiyosun. ben ehliyeti alırsam arabayı kullanırsam senden fazla olacağımı düşünüp bunu kendine yediremiyosun. ben uğraşamam senin bu komplexlerinle. benim isteklerimin senin için önemi yoksa bundan sonra senin isteklerininde benim için önemi yok. ben yarın gidip ehliyete yazılıyorum. nedir bu komplex ya bıktırdın beni. git otur içeride düşün söylediklerimi.dedim.

neyse işte falan filan. bu gitti içeri giyinmiş dedi "benim işim var dışarı çıkcam az". ben hiç konuşmadım tabi. gitti 1 saat sonra falan geldi. tabi o dışarı çıkınca kayınpeder geldi o sırada. neyse benle konuşmaya çalışıyo falan ben hiç cevap vermiyorum. sonra dedi sabun bitmiş ama kaç kere söyledi tabi cevap yok bende. en sonunda geldi yanıma söylüyo bende dedim "sabunun yerini biliyosun git al seninle konuşmuyorum". neyse işte sonra bu geldi kart çıkardı gösterdi bana baktım ehliyet kursuna gitmiş görüşmüş.

ekimin 1inde kursa başlıyorum kızlar. bende dedimki ya madem yapıcaksın niye işi zora sokuyosun hayatım dedim. oda ama sende bişeylerin hemen olmasını istiyosun dedi. bende "benim için şuan olması değil önemli olan... benim için önemli olan senin davranışların. bana sana ehliyet mehliyet yok dicene hayatım 1 kaç ay sonra yada 1 sene sonra olur desen ben zaten sana bişey demezdim ama sen öyle bir konuşuyosunki karşındakini değersizmiş gibi hissettiriyosun. tabi buda beni çıldırtıyo dedim veee sonuçta bağladık tatlıya ...

ama şuda var araba kullanmayı kursta öğrenirim asla binipte arabasına eşime öğrettirmem:umursamaz: o yönden kırgınlığım çok.:1closedeyes: bu arada o konularıda konuştuk tabide ben işin bu kısmını anlattım sizlere. teşekkürler kızlar benimle ilgilenip dinlediğiniz için. güzel yorumlarınız için.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım erkekleri anlamak bir sanat bence
hayatlarını kendi merkezlerinde yasıyorlar, sen çocugu felan hiçç önemli değil
senin şimdi söylediklerin onlara dogru geliyor ve zamanla kabul ediyor ama basta illaki zıtlaşacaklar

Kırılmakta haklısınız
Ne demek bu bu vites kaç para bilmem ne
Sizden kıymetimişmiş diyecem ama kıymetliymiş evet eşiniz için
Sizde gidin bir kursa yazılın
Ondan habersiz , sana ihtiyacım yok ben kendimde yapabilirim gibilerinden davranın..

Sana bi tavsiye sakın eşiden ya da abinden araba kullanmayı öğrenme ...
Ben ilk araba öğreneceğim zaman abimle kullanmıştım arabayı...Yolda bırakıp yaya döndüm eve düşün, o kadar hevesliydim üstelik heves falan kalmadı :umursamaz:sonra benden yaşça küçük bi arkadaşımdan öğrendim.Şimdi abim arabasını bana veriyo uzak yola gittiğimizde kullanayım diye ..Eşinde olsa akraban da asla onlardan öğrenme çünki çok kırılırsın , üzülürsün , git kursa bişey öğretmezler onlar pek maddi durumun iyiyse bi hoca tut en güzeli , çok sürmez öğrenmen masraflı olmaz yada nazının geçtiği bi arkadaşından öğrenyerimseniben

durumun duzelmesine cok sevindim hayatim
demekki esin konusarak anlasilabilen bir insanmis
bazen erkeklerin kafa gec basiyo yada algilari gercekten bizimkinden daha farkli biz onlar ne zaman uzulecek ne zaman kizacak cabucak anlayverirken onlar bizi cok gec cozuyor yada hic cozmeye ugrasmiyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…