Eşime çok kırgınım. Benim yerimde siz olsanız napardınız?

hayır canım haksız yere değil kırılman,ama senin eşin gibi erkek te çoktur yani
inşallah sorunlarınızı biran önce çözersiniz

ay arabası senden kıymetlimi sende bidaha lafını bile etme ne arabası ne o çok fazla umrunda olmasın niye minnet ediyosunki eşin bile olsa bazen gurur ve kibir gerekiyo bidaha verse bile sen isteme sinir oldum ya...

evet canım çok sinir bir durum. arabası benden değerli bunuda lafla karışık çok güzel izah etti. ama olay şu "sadece benden kıymetli". ve buda beni gerçekten çok kırıyor.

arabası ne kadarda kıymetliymiş ona...sende ona minnet etme , sürücü kursuna git...

bence sen haklısın erkekler hep aynı kırıldığını anlatmışsın zaten ben sana başka bir tavsiyede bulunmak istiyorum ehliyet almanın ve araba kullanmanın ne kadar gerekli bir şey olduğunu anlatmalısın örneğin kendi veya çocuğunuz hasta olsa ve araba kullanmanız şart olsa gecenin bir yarısı mesela veya araba sürdüğü esnada ona birşey olsa yolda sizin sürmeniz gerekse ve süremediğiniz için zor durumda kalsanız gibi örneklerle ve başka insanların yaşadığı örneklerle onu ikna edin araba sürmek şart gerçekten kendiniz için de ben çok kişi biliyorum eşleri öldükten sonra arabası olup da kullanamayan birisini arayan başkalarına ağız eğen bol şans

kırılmakta çok haklısınız... o araba onun olduğu kadar sizin de! bence kursa gidip iyice öğrenin. bu konuda ona mecbur olmadığınızı gösterin..

canım evet çok doğru söylüyorsun. kayınvalidemlerle aramız 2-3 dakkalık. ve eşime ben sen işteyken birşey olduğu zaman kullanmayı bilsem işimi görürüm dediğimde "kullanmayı bilmesen nolcak sanki ara annemleri çağır babamı gelsin. ille arabayı seninmi kullanman lazım" diyor.:1ninca::1ninca:

bu arada evet arkadaşlar sürücü kursuna gidicem ve ona mecbur olmadığımı göstericemvereliniortakvereliniortak

evet can SIKICI bir durum fakat erkeler desense oneceligi ailesine ve eslerine tanimasi gerekirken baskasindan basliyorlar .bunu hem davranisla hemde sozle ifade etmelisin.asla surat asarak degil

bence canım öğrenmeni kıskanıyor sen öğrenirsen ona ihtiyacın kalamayacak kendin çıkacaksın çarşıya pazara ve araba zaman zaman onada kalamaycak diye art niteti yoktur emin birde erkekler eşine hayır derde ailesine diyemezler

sweet cim evet canım doğrusu bu olmalı zaten benim için öncelik hep eşimdir. ama ben galiba onun önceliklerinde yer almıyorum.

dermancım üstüne bastın kaldır ayağını. bunu dile getirmiyor ama galiba nedenleri arasında buda var. benim her zaman kendine muhtaç olmamı istiyor.
mesela evlendiğim zaman okulumdan mezun oldum. 2yıllık üniversite bitirdim. diplomam alınacak. 2 sene oldu hala gitmedi diplomamı almaya, benide göndermiyor kendiside gitmiyor.
vee diplomamamın alınması lazım çünkü açıköğretimden işletme bölümüne geçip 4 yıla tamamlamak istiyorum okulumu. bana dediki bi keresinde "benden üstün olamassın ben üniversite okumamışken sen 2 yıl bitirmişsin bide üstüne 4 yıla tamamlayamassın" dedi ben böleyim tabi :1shok::1shok:

Aman allahım:1shok:

Canım siz evliliği geçmişsiniz siz resmen rakip olmuşsunuz.Adam boks maçında sol kroşe atıyor resmen.Bilmiyorum ama sen eşinle daha çok sorun yaşayacaksın gibi geliyor bana.Araba meselesi falan hikaye yani

ee pesss yani su lafın ustune...
esınızın durumu barız, ezıklık hıssedıyor. sızın ondan her konuda ustun olmanızı hazmedemıyor hay allahım :umursamaz:

evlenmeden önce bekarlığında annesi, ablası, babası hep ezmişler eşimi. hiç sesini çıkarttırmamışlar. hep ablasının sözü geçer evde. hatta ablası eşimin yanında falan "evin erkeği ben olmalıymışım sen yanlış doğmuşsun" der. eşime gel, git, yap, et hep böyle davranmışlar.
kaynanam 20 yaşına kadar dışarı çıkarmamış ne zaman askere gitmiş ozaman akşamları falan arkadaşlarıyla çıkmış. yani bu huyu güzel seviyorum. ne kahvesi var ne dış hayatı ne sigarası ne içkisi. hep benimle ve çocuğuyla ilgilenir. ama bi konu olduğu zamanda işte böyle arkadaşlar.
dediğiniz gibi kıyaslama yapıyo kendisiyle beni. ben annemlerden başka bi şehirdeyim. burda sadece teyzem var ona gitmek istiyorum haftada 10 günde bir hayır olmaz illa bi bahane. sonra "ben evin erkeğiyim sen beni dinlemiyomusun" diyo ve sonra illa bi tartışma. bu "ben evin erkeğiyim" konusunu en ufak birşeyde koyar önüme. bende öylesin hayatım şu bu diyorum.
çünkü annesi gil hep ezdikleri için benim üzerimde sesini çıkarmaya çalışıyo. benim onu yüceltmemi istiyo. tamam yani dilim aşınmaz tamam hayatım diyerek ama benim kırgınlıklarım nolucak offf çok dağıttım konuyu galiba ben çok dertliymişim :gitme::gitme::gitme:

canım eşin seni kendine eş değilde rakip görüyo sanki
hiçbir yönden ondan üstün olmanı istemiyo gibi geldi bana
böyle biriyle işin gerçekten zor canım
inşallah eşin bu aşağılık kompleksinden kurtulur bir an önce

Arkadaşım sen zaten hatayı ona eğilmekle yapıyorsun.Çok eğilirsen tepene binerler.Çok sorunu varsa psikoloğa gitsin.Sen şamar oğlanı mısın.Kimse senden değerli değil

Çoğu kadın köle izaura tadında yaşıyor.Alllah aşkınıza kendinize gelin hayatta sizden önemli birşey yok değer mi yani

Ciddiyim olmazsa bir psikoloğa gidin

canım eğilmediğim için önünde dik durduğum için. bişey olsa benim ona muhtaç olmadığımı, olmıycağımı bildiği içinde zaten her seferinde "ben evin erkeğiyim" diyor. ve beni çok seviyor asla kaybetmekte istemiyor. ve benimde onu çok sevdiğimi biliyor. ve böyle kırıcı hareketler yapmaktanda geri kalmıyor

Açıkçası ben bu tür sevgilere inananlardan değilim.Bir erkek tarafından sevildiğimi hakaret görerek değil şımartılarak anlarım

İnan bana herşeyin bir doz aşımı var o dozu aşarsan sen psikoljik olarak tamir edilemeyecek hale gelirsin.Kompleksli insanlarla uğraşmak çok zordur

Allah kolaylık versin diyorum.Çünkü nasıl davranış biçimi geliştireceğin senin tekeline kalmış

Sakın yanlış anlama tepkim sana değil.Bu tür sorunlu insanlara

aslında evet psikoljik olarak çok yoruldum. burda sadece eşimle ilgili bi kaç şeyi paylaşıyorum. eşimin ailesinin yaptıklarını yazmak bile istemiyorum. okadar çok şeyleri varki hani yazmak bile ağır geliyor inanın. karşılarında güçlü durarak aşıyorum bütün sorunlarımı. karşılarında ezik durmayarak, cevap vermeye bile tenezzül etmeyerek susturuyorum onları.

mesela bir davranışta bulunurlar kesinlikle cevap vermem buda neydi noluyo neden böylesiniz deyip tartışmayada girmem karşı karşıyada gelmem. sadece yaptığım, gitmem onlara aramam sormam ama bilirler hatalarını. hatalarını bildikleri için bi müddet onlarda aramazlar. ve sonunda tıpış tıpış gelirler. tabi bu müddet1 ay 2 ay kadar uzar.

Çok yanlış bir davranış gerçekten
Ben olsam kırılmak ne kelime tuz,buz olurdum:çok üzgünüm:
Niye size böyle davranıyor kii...
Acaba ailesinden birinin lafını geri çeviremediğinden mi?
Kendini mecbur hissetti..Ailesine düşkünümüdür yanii

Benim böyle bir tanıdığım vardı hemde aynı konudan muzdaripler
Arabayı çocuklarını vermezmiş bişey yaparlar diye
Ama arkadaşına akrabasına gözü kapalı teslim edermiş..
Bi zarar verseler bile önemsemezmiş yanii CADIARZU

Gerçi birşey yokki bunda araba öğretmekte falan
Benim bildiğim araba kullanmak konusunda siz
İstemeseniz onun gel öğreteyim diye ısrar etmesi gerekirdi

Seni böyle kirmasinin terslemesinin tek bir sebebi var bana göre...

Assalik Komplexi....

Anlattiklarina göre esin baba evinde hic saygin bir kisilige sahip olamamis...simdi evlendi barklandi sana hükmetmeye calisiyor....yani bir sekilde ailesine yapamadiklarina sana yapmaya calisiyor!

Senin aslinda ondan egitim ve kültür bakimindan cok üstün oldugnu bildigi icin daha fazla yükselmeni istemiyor...o yüzden tersliyorki sen kendini assalik hissedesin diye...

Bilemiyorum güzelim...ben olsam inadina kendimi gelistirir gerek meslek gerek sosyal hayatimda istediklerimi yapardim....ehliyetimide alir ona minnet etmezdim....

Evin erkegi benim...benim dedigim olur edasinda gezen adamlara gicik olurum...Erkeklik egosunu karisinin özgürlügnü kisitlayarak, karisini asalayarak tatmin eden adamlara hic tahamülüm yok....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…