• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşime cok kırıldım haksızmıyım

Bunun için ağlayıp kendinizi üzmeyin lütfen. Gidemezsin bitti. Nokta. Bu kadar. Erkekler bazen düşüncesiz olur. Normaldir. Fazla anlam yüklemeyin. Bebişin tadını çıkarın. Mutluluklar :KK46:

Sonuna kadar HAKLISIN ! Nitekim o çocukları tek başına yapmadınız ayrıca ev işlerinde tabiki yardım etmeli çünkü ev de ikinizin ve derleyip toplamak yardımdan ziyade onun da üzerine vazife :KK50:

Minel00 Minel00 ya lohusaliktan sanirim yada doğumdan bu yana çok hayal kırıklığına ugradim iki muhabbet edecek kimse olmadı pek hepsinin birikimi belki bilmiyorum sinirlerim boşaldı birde gayet rahat ya ne olacak havalrinda olunca belki

adam zaten elinden geleni yapıp yardımcı oluyormuş
çocuğunuz kreşe servisle gidiyorsa halledilmeyecek sorun değil gitsin
eşiniz saatleri uygun olmayan bir işte çalışsa zaten butun bu söylediklerinizi bbeğe rağmen siz yapacaktınız

Minel00 Minel00 ya lohusaliktan sanirim yada doğumdan bu yana çok hayal kırıklığına ugradim iki muhabbet edecek kimse olmadı pek hepsinin birikimi belki bilmiyorum sinirlerim boşaldı birde gayet rahat ya ne olacak havalrinda olunca belki
Lohusalıktan bence de:) erkekler normalde bile kadınları anlayabilen varlıklar değilken, bu onlara fazla:)
Yardımcı olabilecek kimseniz yok mu, yani bi anne kardeş görümce yeğen. Birisi olsa siz de bu kadar sıkılmazsınız, eşinizin yaptığı çok da affedilmez bir şey değil bence. Sonuçta gidip de ordan haber göndermedi ya size :)

Minel00 Minel00 ya annem gelip kalmaz 2 kardeşim var
Kayınvalide desen bir gece zorkkaldı rahat edemiyorum diye kaçtı ki haklıdır birşey diyemem gelse de süt muhabbeti vs bunaltir beni kalp kurmaktan korkarim

Slm hanımlar
İki çocuğum var biri 4.5 yasında diğeri 35 günlük
Dogumumdan bu yana kimseden çok bir destek göremedim eşim izinliydi topladı etti saolsun hakkını yiyemem
Ama bugün beni çok üzdü iş yerinde prog için antalyaya eleman gitmesi gerekiyormus bizimki çok meraklı dış görevlere
Ben lohusayim minik bir kızım krese giden bir oğlum var ve eşim ev işlerinde hep yardım etti ama hiç oturup benimle ilgilenmedi
Şimdi antalyaya göreve gitmek istiyor bende kizdim kendisine ailem de kalmak istesen evleri büyük ve isinmiyor kayınvalidem desen onların evleri aynı
Oğlum zaten krese gidiyor onu bırakacak adam lazım vs
Sevgili eşim bunları düşünmek yerine benim ne kadar bunaldigimi görüp önemsemeden gideyimmi diye soruyor ısrar ediyor ne olacak mis bizde gidelimmis kaç kere arıyor gideyim diye
Çok üzüldüm belki lohusa psikolojisi evde bunalım bilemem ama bencillik yaptığını düşünüyorum
Haksizmiyim
Bende seninki gibi bi olay yaşadım bundan bi ay önce 20 gün olmuştu doğum yapalı beni bırakıp 3 günlüğüne iş için gitmesi gerekti bende bi ağladım çok zoruma gitti oda nevar bunda sen çocuk musun neden ağlıyorsun dedi sonra neyse gitti mecburen annemde şehir dışında oda gideli daha birgun olmuştu neyse kadın kalktı geri geldi erkekler böyle ama bi kadını asla anlamıyorlar onlara göre ne olabilir ki

Canım o zaman bırak gitsin,tamam lohusasın hassas dönemindesin ama Onunda sizin dışınızda birde iş hayatı var Göndermezseniz surat yaparsa o zaman daha sıkıcı bir durum.Benim eşim gittiğinde kardeşimi çağırırım.Herhangi bir yakınınız yanınıza gelebilirse gidebilir.İki küçük çocukla tek başınıza zor olur.

D Defneminenes doğuma gittim ki sezeryan oldum 2.ci sezeryanimdi korkuların vardı paylaşmadı benimle korkularimi şimdi de bu evet iş gitsin kafa dagitsin amenna ama doğumu yapan ben ağrı sizi çeken ben ki o ise gidip iki muhabbet edip kafa dagitabiliyor ben oğlum la kizimla Tek kaldım evde ayaklandım biraz diye doğru durust duran bile olmadı yanimda şimdi bunalan o mu benmi
yaz olsa ggene bu kadar önemsemez alır çocukları ailemin yanına giderdim

Valla benim iş arkadaşım yeni bebeği olduğu halde başkaları dururken kendisi seyahatli işe gönüllü olsaydı bi tuhaf karşılardım açıkçası .
İşyerindeki laflardan da mı çekinmiyor?
Erkekler biraz duyarsız sanırım .

deynepnaz deynepnaz özellikle bu dogumumda bir kız kardeşim olmadığı için çok üzüldüm gerçekten ilk defa bu kadar çok istedim bi kız kardeşimoolsaydı diye

Back
X