- 27 Şubat 2012
- 1.060
- 328
- 323
- Konu Sahibi esmerkuzum
E
Elmalokumu
o öyle şeylere yakılmaz o istiyorsa kim.ne derse desin rahat bi adam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
D Defneminenes doğuma gittim ki sezeryan oldum 2.ci sezeryanimdi korkuların vardı paylaşmadı benimle korkularimi şimdi de bu evet iş gitsin kafa dagitsin amenna ama doğumu yapan ben ağrı sizi çeken ben ki o ise gidip iki muhabbet edip kafa dagitabiliyor ben oğlum la kizimla Tek kaldım evde ayaklandım biraz diye doğru durust duran bile olmadı yanimda şimdi bunalan o mu benmi
yaz olsa ggene bu kadar önemsemez alır çocukları ailemin yanına giderdim
Aynen şu kış artık bitsin istiyorum hiç bir yere çıkamıyorum mecbur çocuktan dolayı benim kimsemde yok burda çok bunaldım annem gitti diye bi zoruma gitti ama oda gitmek zorunda ne yapsın yaz gelsin kızımı da alıp memlekete gideceğim adana çok sıcak bunalıyorum orda rahat ederim en azından bir ay bu defada biz onu bırakıp gideceğizD Defneminenes doğuma gittim ki sezeryan oldum 2.ci sezeryanimdi korkuların vardı paylaşmadı benimle korkularimi şimdi de bu evet iş gitsin kafa dagitsin amenna ama doğumu yapan ben ağrı sizi çeken ben ki o ise gidip iki muhabbet edip kafa dagitabiliyor ben oğlum la kizimla Tek kaldım evde ayaklandım biraz diye doğru durust duran bile olmadı yanimda şimdi bunalan o mu benmi
yaz olsa ggene bu kadar önemsemez alır çocukları ailemin yanına giderdim
witch hunt yönetmenleringgözüne giricek sözde tecrübe kazanacak vs vs
witch hunt çok haklisiniz aynen kendini eğlendirme tek derdi
@HepBaharOlsa esasen uyanıklık yapıyor oğlum hasta öksürük burun akıntısı ve miniginde tıkandı burnu gitmeyeceğini biliyor laf olsun diye söylüyor biz gidersek aldığı harcirah bi ise yaramicak çünkübiliyor uff cçok kirginim
witch hunt yok yapmaz hoş yapsa ne yazar bastiririm konussun dursun herşeyin sonunda düşüncesiz işte ona üzülüyorum
Mecburi değil de keyfiyse, yerden göğe kadar haklısın canımSlm hanımlar
İki çocuğum var biri 4.5 yasında diğeri 35 günlük
Dogumumdan bu yana kimseden çok bir destek göremedim eşim izinliydi topladı etti saolsun hakkını yiyemem
Ama bugün beni çok üzdü iş yerinde prog için antalyaya eleman gitmesi gerekiyormus bizimki çok meraklı dış görevlere
Ben lohusayim minik bir kızım krese giden bir oğlum var ve eşim ev işlerinde hep yardım etti ama hiç oturup benimle ilgilenmedi
Şimdi antalyaya göreve gitmek istiyor bende kizdim kendisine ailem de kalmak istesen evleri büyük ve isinmiyor kayınvalidem desen onların evleri aynı
Oğlum zaten krese gidiyor onu bırakacak adam lazım vs
Sevgili eşim bunları düşünmek yerine benim ne kadar bunaldigimi görüp önemsemeden gideyimmi diye soruyor ısrar ediyor ne olacak mis bizde gidelimmis kaç kere arıyor gideyim diye
Çok üzüldüm belki lohusa psikolojisi evde bunalım bilemem ama bencillik yaptığını düşünüyorum
Haksizmiyim
kıyamam sana üzülme nolur bu ara çooook hassassın emin ol seni kırmak için yapmamıştır heveslenmiştir çocuk gibiler erkekler unutma:)başlarında hep bir yol gösterici dur yapma diyecek bişeyleri hatırlatacak biri lazım ...benimki seyehate tatile çok hevesli bir yapıdadır çok sever yani.....bende yanlışmı bilmem ama çok sıkmam bu konuda gittiği yerleri bilir takip ederim tabi fotolar ,bildirimler falan....şu sırada bunu istemesi elbette biraz bencilce ama tepkin sert olmamalı diye düşünüyorum naçizane...asknefret2424 saolasin
Zaten benim gitse de gitmesede umrumda değil artık ama işte düşünmesi beni kıran ya da düşünmemesi
Slm hanımlar
Dogumumdan bu yana kimseden çok bir destek göremedim eşim izinliydi topladı etti saolsun hakkını yiyemem
Ama bugün beni çok üzdü iş yerinde prog için antalyaya eleman gitmesi gerekiyormus bizimki çok meraklı dış görevlere
Ben lohusayim minik bir kızım krese giden bir oğlum var ve eşim ev işlerinde hep yardım etti ama hiç oturup benimle ilgilenmedi
Şimdi antalyaya göreve gitmek istiyor bende kizdim kendisine ailem de kalmak istesen evleri büyük ve isinmiyor kayınvalidem desen onların evleri aynı
Sevgili eşim bunları düşünmek yerine benim ne kadar bunaldigimi görüp önemsemeden gideyimmi diye soruyor ısrar ediyor ne olacak mis bizde gidelimmis kaç kere arıyor gideyim diye
Çok üzüldüm belki lohusa psikolojisi evde bunalım bilemem ama bencillik yaptığını düşünüyorum
Haksizmiyim
o kadar da kolaydi.ben olsam gıtmek ıstıyorsan kapı orda derdım. benı dusunmıyenı ben hıc düsünmem. ordamda arasa sorsada telefonlara cıkmazdım
Slm hanımlar
Haksizmiyim