Yok kalkıp ben kendime hazırladımPeki suyu koyduktan sonra çayı demledi mi..
Kafaya takacak ne var ki yazdıklarınızda?Bugün rahatsızım sabahtan beri halsizim ve eşim telefonda anladı durumu. Neyse o geldiğinde biraz daha iyiydim.Yemek falan yedik bilgisayarın başına oyun oynamaya geçti ses etmedim rahat bıraktım. Bir çay istedim suyu koyup gelip bilgisayarın başına oturdu.İma edip teşekkür ederim sağol ya dedim rica ederim dedi. Televizyonu kapatıp yatağa geçtim su almaya kalktım hiç sorma zaten neyin var bişey mi istiyorsun diye dedi tebessüm etti niye gülüyorsun dedim hiç öyle tebessüm ediyorum dedi.Neyse ne zaman yatağa geleceksin dedim gelirim ya birazdan falan yaptı.Hastalığım verdiği duygusallık mı bilmiyorum ama gözlerim doluyor yazarken…
Hani biri hastaysa ona içecek bişeyler yapılır nasılsın diye sorulurKafaya takacak ne var ki yazdıklarınızda?
Erkeklerden fazla incelik bekliyorsunuz, bu da hayal kirikligi yaratiyor haliyle. Erkeklerin cok istisna olanlari o kadar inceBugün rahatsızım sabahtan beri halsizim ve eşim telefonda anladı durumu. Neyse o geldiğinde biraz daha iyiydim.Yemek falan yedik bilgisayarın başına oyun oynamaya geçti ses etmedim rahat bıraktım. Bir çay istedim suyu koyup gelip bilgisayarın başına oturdu.İma edip teşekkür ederim sağol ya dedim rica ederim dedi. Televizyonu kapatıp yatağa geçtim su almaya kalktım hiç sorma zaten neyin var bişey mi istiyorsun diye dedi tebessüm etti niye gülüyorsun dedim hiç öyle tebessüm ediyorum dedi.Neyse ne zaman yatağa geleceksin dedim gelirim ya birazdan falan yaptı.Hastalığım verdiği duygusallık mı bilmiyorum ama gözlerim doluyor yazarken…
Yani erkkler biraz rahat biz hastayken umursamazlar ama onlar grip olsa sanarsin 5 ameliyat olmuş. Imali laflar etmeyin rica ile cayi demledin mi buginde boğazım cok agridi diyin halim yok yemegi disardan mi yesek okdr kotuyum diyin sizde abartın baktin yine olmuyorYok kalkıp ben kendime hazırladım
Yani sadece bi çay istedim gidip ağzına vurasım var şu anErkeklerden fazla incelik bekliyorsunuz, bu da hayal kirikligi yaratiyor haliyle. Erkeklerin cok istisna olanlari o kadar ince
Bugün rahatsızım sabahtan beri halsizim ve eşim telefonda anladı durumu. Neyse o geldiğinde biraz daha iyiydim.Yemek falan yedik bilgisayarın başına oyun oynamaya geçti ses etmedim rahat bıraktım. Bir çay istedim suyu koyup gelip bilgisayarın başına oturdu.İma edip teşekkür ederim sağol ya dedim rica ederim dedi. Televizyonu kapatıp yatağa geçtim su almaya kalktım hiç sorma zaten neyin var bişey mi istiyorsun diye dedi tebessüm etti niye gülüyorsun dedim hiç öyle tebessüm ediyorum dedi.Neyse ne zaman yatağa geleceksin dedim gelirim ya birazdan falan yaptı.Hastalığım verdiği duygusallık mı bilmiyorum ama gözlerim doluyor yazarken…
Normalde incedir ama anlamadımYani erkkler biraz rahat biz hastayken umursamazlar ama onlar grip olsa sanarsin 5 ameliyat olmuş. Imali laflar etmeyin rica ile cayi demledin mi buginde boğazım cok agridi diyin halim yok yemegi disardan mi yesek okdr kotuyum diyin sizde abartın baktin yine olmuyor
ya bu deveyi gudecen ya bi diyardan gidecen yada tek tabanca evinde kocan kendi dünyasında sen kendi dünyanda takilacan
Sizin rahatsizliginiz ne tam olarak?Yani sadece bi çay istedim gidip ağzına vurasım var şu an
Terin üzerine soğuk su içiştim vücudum kaslarım ağrıyor çok halsizimHastalığınız nedir ? Klima kaynaklı soğuk çarpması , regl vb mi ?
Grip başlangıcıSizin rahatsizliginiz ne tam olarak?
Çok ince düşünüyorsunuz. Erkeklerin düşünce yapısı farklı bizim gibi çalışmıyor onların kafaları. Güzel bir dille hasta olduğunuzu anlatsaydınız belki daha farklı olabilirdi. Anlamamış olabilir. Bilemiyorum.Bugün rahatsızım sabahtan beri halsizim ve eşim telefonda anladı durumu. Neyse o geldiğinde biraz daha iyiydim.Yemek falan yedik bilgisayarın başına oyun oynamaya geçti ses etmedim rahat bıraktım. Bir çay istedim suyu koyup gelip bilgisayarın başına oturdu.İma edip teşekkür ederim sağol ya dedim rica ederim dedi. Televizyonu kapatıp yatağa geçtim su almaya kalktım hiç sorma zaten neyin var bişey mi istiyorsun diye dedi tebessüm etti niye gülüyorsun dedim hiç öyle tebessüm ediyorum dedi.Neyse ne zaman yatağa geleceksin dedim gelirim ya birazdan falan yaptı.Hastalığım verdiği duygusallık mı bilmiyorum ama gözlerim doluyor yazarken…
Ay beyinlerinin noksan olduğunu düşünüyorumErkekler imadan anlamıyor
Gözünün içine bakarsın anlasın diye
oböyle bakar
Açıkça söylemek gerek hadi bi zahmet demleyiver, hadi yatıyorum gel sende, şunu uzatsana gibi
öyle tripli sağol yaa dersen rica ederim der tabi
Çünkü düz
Klasik erkek modeli.Bugün rahatsızım sabahtan beri halsizim ve eşim telefonda anladı durumu. Neyse o geldiğinde biraz daha iyiydim.Yemek falan yedik bilgisayarın başına oyun oynamaya geçti ses etmedim rahat bıraktım. Bir çay istedim suyu koyup gelip bilgisayarın başına oturdu.İma edip teşekkür ederim sağol ya dedim rica ederim dedi. Televizyonu kapatıp yatağa geçtim su almaya kalktım hiç sorma zaten neyin var bişey mi istiyorsun diye dedi tebessüm etti niye gülüyorsun dedim hiç öyle tebessüm ediyorum dedi.Neyse ne zaman yatağa geleceksin dedim gelirim ya birazdan falan yaptı.Hastalığım verdiği duygusallık mı bilmiyorum ama gözlerim doluyor yazarken…
Gayet farkında hasta olduğumu biliyorÇok ince düşünüyorsunuz. Erkeklerin düşünce yapısı farklı bizim gibi çalışmıyor onların kafaları. Güzel bir dille hasta olduğunuzu anlatsaydınız belki daha farklı olabilirdi. Anlamamış olabilir. Bilemiyorum.
Ne diyimde erkenden gelsinKlasik erkek modeli.
Hele birde alıştırdıysanız hastayken her şeyi yapmaya bir incelik beklemeyin.
Uykusu gelince oyundan kalkıp gelicektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?