Eşime çok kırıldım..

Bide erkekler oyunu arkdslryla oynuyorsa karizma cizilmesin diye 3 gun oyundan kalkmayabiliyorlar niyeyse hep bi ayip olacak duygusu

Geçmiş olsun hanımefendi ...
Ben konuyu,
Çok kırılacak, gözleri dolu dolu olarak yazılacak kadar büyük bir mesele olarak göremedim.
Kusura bakmayın .

Naçizane beklentilerinizi açıkça belirtin. İma yaparak değil.
Ha yine gerekli ilgiyi göremeyebilirsiniz o da muhtemel.

Bir de ; Gerçekten çok hasta olsanız, eşinizi gözünüz görmezdi.. Ve zaten gerçekten çok hasta olsanız inanıyorum ki eşiniz de gerekli ilgiyi alakayı gösterirdi.

"Soğuk su içtim, halsizim ..." Bir erkek için pervane olunacak durum değil...
Direkt naz olarak düşünmüş, gülüp geçmiş .

Yani normal gerçekten normal.

Ağlamak, küsmek, surat asmak yerine gidip biraz daha nazlanabilirsiniz

Üşüttüm herhalde, bir titreme geldiii sarılsak mı acaba, hadiiii biraz ilgilen benimleeee .....

Gibi gibi hani

Şu an İhtiyacınız olan çay değil ilgi..tavsiyem de İlgiyi bu şekilde isteyin, laf sokarak , ima ederek değil.

Erkeklerden beklemek yerine söylemek gerekiyor. Öyle ince düşüneni nadirdir. Takmayın , geçmiş olsun.

Gayet güzel incedir eşim bilgisayarın başına geçince beyin lobu offline oluyor sanırım
Normalde sıkıntınız yoksa, ince davraniyosa şu an bi bosluguna veya alık zamanina denk gelmistir diyelim. Icinizde büyütüp kendinizi üzmeyin. Geçmiş olsun.

Abbooooov.
Öncelikle bende erkek alerjisi var. Ama yine de okudum yazdıklarınızı. Biliyorum ne anlatmak istediğinizi. Sevmek sevilmek ilgi görmek çok güzel şeyler. Bu erkeklerin karşısına geçip "ben hastayım" demedikten sonra anlamazlar. Yani bi sorununuz varsa çıkın karşısına söyleyin. Neden böyle oldukları hakkında en ufak bir fikrim yok. Öyle kabul etmek lazım. Sıkmayın canınızı <3

Hangimiz kırılmadık ki çılgınlar gibi bacım siz fazla abartmissiniz bu kdr duygusal olmayin , erkekler malumunuz biraz şeydir işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…