Eşime çok kırıldım..

Gercekten deeeee ne kadar da ciddi hastaymissiniz Bence esiniz sizinle normalde de pek ilgilenmedigi icin bari azcik burnum akinca ilgilensin demissiniz ama o nazli haliniz de onu bezdirmis. Hep mi boylesiniz
Ne güzel teşhis koydunuz hemen :) Naz yapmadım gayet halsizlik yaşarken eşimden çay istedim :) hayır süpermen olup uçmam mı lazım

Ne güzel teşhis koydunuz hemen :) Naz yapmadım gayet halsizlik yaşarken eşimden çay istedim :) hayır süpermen olup uçmam mı lazım
Cay icmeyiverin yani ilgisiz kocadan cay isteyip sonra bozulacaginiza, bugunluk de cay icmezsiniz

Biraz alinganlik yapmissiniz gibi geldi takilmayin

Yani sadece bi çay istedim gidip ağzına vurasım var şu an
Tribe girmeye yer ariyorsunuz, tamam kırılmış üzülmüş olabilirsiniz ama ağzına vurmak isteyecek kadar da ortada bişey yok. Evlilik bu, en ufak bir olayda birbirimize vurmak istersek oooooo ortada aile kavramı diye bişey kalmaz.

Herkesin karakteri, mizacı farklı; ben, siz öyle yapmayız ama bazıları yapabiliyor. Tavsiyem düşüncenizi çok sert dile getirmeyin; tepkinizi de yapıcı bir şekilde ya da mizah kullanarak belirtin. Belki eşiniz de o gün zor bir gün geçirmiştir. Geçenlerde forumda pc oynu ve ilgi bekleyen bir eş durumu olmuştu; evler terkedilmişti, çok çirkin şeyler yaşanmıştı. Oyun oynama bir bağımlılık kabul ediliyor bugünlerde (tabi ki aşırı ve normal dışı durumda, konunuzu kesinlikle kastetmiyorum) ve ufacık bir kıvılcımla ciddi aile içi tartışma/şiddet olayları yaşanabiliyor.

Dün onu rahat bıraktım sabaha kadar oynadı direk işe gitti yani bugün abarttı biraz öyle düşünüyorum

Nasıl tepki verirdiniz
Bugunde cay icmeyim zaten ilgisiz demezdim asla... hastayim biliyorsun sormani gectim ihtiyacim olani yapmiyosun beni kotu hisssetrysun diye tartsmadan konusurdum..cunki benim acimdan mesele bu ama belki o farkinda degil
Atiyirorum siz hastayken bugun yinede yemek yapmissinizdir o ya hasta hasta yorulmus dememistir aaa demek ki iyi diye dusunmustur gibi..konusun yani icerlenip aglamaktansa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…