- Konu Sahibi maviduvar1
-
Sizin acemi olduğunuzu düşünüyor olabilir, kazasız belasız varalım mantığında olabilir. Ki anlattıklarınızdan böyle bir sonuç da çıkmıyor.
Bana eşiniz ÇOK İNATÇI bir insanmış gibi geldi, sanırım inada bindirmiş şimdi de vazgeçemiyor.
Çünkü ne kadar kaza yaparsa vs diye düşünse de insan en sessiz yolda, gündüz en azından dediğiniz gibi 30 saat için verir.
Ben de böyle düşündüm ama şehir içinde 75 yapıyor, uzun yolda 150 yapacak.
Belki de gerçekten korkuyordur...
Eh, bu durumda elbette bu kadar sene içinde acemi olarak kalmanız normal...
BU küslüğünüz ve kavgalarınız bana çok şirin geldi, gülümsedim okurken. Alllah daha büyük dert vermesin inş.
Eşiniz biraz abartmış, 10 yıl yahu. İnsan bu 10 yıl içinde zaten aktif olarak araba kullanan bir insana neden vermez direksiyonu. Acaba uzun yolda tedirgin mi oluyor? Bazı insanların bu tarz takıntıları vardır çünkü.
allah aşkına nasıl bir dert bu bence siz sorunlusunuz ve bunu aşmaya bakın.İşe giderken arabanızı kullanıyormuşssunuz işte daha ne illa kocanınız yanında arabayı kullanıp havamı atmak istiyorsunuz ona? Adam demekki size güvenmiyor canını emanet etmekten korkuyor erkek milleti böyledir benim erkek arkadaşımda hayatta arabayı vermek istemez bana ölürüm yine kendimi sana emanet etmem der...
Aşın bunları bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?