Eşime Çok Kızıyorum

Ya yorumları karışmaları olmasa belki alışırım diyeceğim de hemen beni arayıp akıl vermeye şöyle böyle yapın ya da şöyle böyle yapmayın demeye başlıyorlar koskoca insanlar biz en iyisine karar veririz siz bunlarla uğraşmayın annecim babacım diyorum ben kötü oluyorum. Çok zor gerçekten.
Ya işte o kapıyı kapatmanız lazım. Benim kayınvalidem asla beni arayıp benim işime karışmaz. Eşime de karışmaz yani sadece brifing gibi birşey yapıyorlar. Aradaki sınırları çizdikten sonra isterse camiden anons ettirsin yani ben işime evime kimseyi karıştırmam

Ay demeyin Allah aşkına ya. Sinirlerim tepemde vallahi. Pinpirik olurum şimdi.
Dost acı söyler.. Güzellikle anlatmissiniz olmamış, Terapist falan deneyin.. Kanunda bile özel hayatın gizliliği diye bisey var. Ağzını tutmayı öğrensin. Bozmayin sinirlerinizi.. düzelir inşallah

Sizi çok iyi anlıyorum değişmez tamam der geçer ta da ne var ki anlatsam ne olacak derler .Benim eşim banyoda düşen saç telimi bile babasına söyleyen bir insan düşünün artık uyarmama rağmen anlatıyordu herşeyi ve bana annemle her gün ne konuşuyorsunuz böyle diyen bir insan kendi ailesiyle 2 defa konulmazsa rahat etmez o yüzden kendiniz şöyle bir derin nefes alın yoksa kendinizi doldurmaktan başka birşeye yaramaz hatta sizde ailenize onun yanında yapın anlasın nasılmış

Konu sahıbı bu durumdan hoslanmadıgını sert sekılde dile getirmiyor.
Oyle gormus dıyıp anlamaya calisiyormus, kaynana kılıklı adamı ve anında arayıp biz bir aileyiz sır saklamak olmaz diyen aılesını.
Zaten o yuzden korkusuzca devam ediyor kaynana beyi.
Tartışıyoruz açık açık bunu yapma bu beni üzüyor, rahatsız oluyorum, empati kur diyorum. Anlamıyor ona göre ben yanlışım bende kendi aileme anlatabilmeliyim falan. Yani ne yapayım saç baş kavga edecek ya da birbirimize küfür edecek kadar saygısız değiliz. Konuşarakta çözüme varamıyoruz. Sert dille nasıl uyarayım siz bir akıl verin lütfen rica ediyorum.

Ya işte o kapıyı kapatmanız lazım. Benim kayınvalidem asla beni arayıp benim işime karışmaz. Eşime de karışmaz yani sadece brifing gibi birşey yapıyorlar. Aradaki sınırları çizdikten sonra isterse camiden anons ettirsin yani ben işime evime kimseyi karıştırmam
Babamlar duydu durumu açık açık konuştum en sonunda. Baba böyle böyle diye. Babam ailesiyle konuştu hani onlar karı koca bize karışmak düşmez kendi hayatları kendi kararlarını kendileri alsınlar gibisinden. Kayinvalidem babama bile benim oğlum benim sözüme çok değer verir bana danışmadan iş yapmaz falan demiş. Babam da bana, kızım ararlarsa he he de geç canını sıkma duymazdan görmezden gel huylu huyundan vazgeçmez dedi.

Şaka gibi cidden öyle oldu babasına söylemiş tartıştık diye aradılar tabii hemen biz bir aileyiz tabii ki aramızda sırlar olmamalı falan muhabbeti yaptılar.
Ay yok artık.
Çekirdek aile kavramından bir haber eşiniz.
Ciddi ciddi konuşun diyeceğim de muhtemelen yine velileriyle muhattap olmak zorunda kalacaksınız.
Kendisinin sırrı yok mudur hiç?
Ya da ne bileyim daha özel şeyleri ben de kendi aileme anlatacağım diye tehdit mi etseniz?
Şok oldum resmen adamdan empati isteseniz babası kuracak :KK14:

Bazı konularda tavsiye ediliyor ya iyi bir cinnet işi çözer diye. Madem kocanız huyundan vazgeçmiyor, en azından size dönüşe bir dur deyin :duduk: Size akıl vermek için aradıklarında akıl almaya ihtiyacınız olmadığını, yetişkin ve ana-babadan bağımsızda iş yapabileceğinizi, çok sevgili oğulları büyüyemediği için sadece onun akla ihtiyacı olduğunu ve işinize karışmamalarını söyleyin.
İnsanlara gerekli sınırları çekmelisiniz ki nerde duracaklarını bit zahmet anlasınlar.
Koskoca evli barklı çoluk çocuk sahibi adama bak. Her gün telefonda ıcık cıcık herşey de anlatılmazki pess

Ay yok artık.
Çekirdek aile kavramından bir haber eşiniz.
Ciddi ciddi konuşun diyeceğim de muhtemelen yine velileriyle muhattap olmak zorunda kalacaksınız.
Kendisinin sırrı yok mudur hiç?
Ya da ne bileyim daha özel şeyleri ben de kendi aileme anlatacağım diye tehdit mi etseniz?
Şok oldum resmen adamdan empati isteseniz babası kuracak :KK14:
Sır mır yok apaçık bir adam her şeyi ortada bir o kadar zıttız birbirimize yani ne diyeyim. Öyle bir sır olsa bile söylemiş olsam zoruna gitmez yani.

Bazı konularda tavsiye ediliyor ya iyi bir cinnet işi çözer diye. Madem kocanız huyundan vazgeçmiyor, en azından size dönüşe bir dur deyin :duduk: Size akıl vermek için aradıklarında akıl almaya ihtiyacınız olmadığını, yetişkin ve ana-babadan bağımsızda iş yapabileceğinizi, çok sevgili oğulları büyüyemediği için sadece onun akla ihtiyacı olduğunu ve işinize karışmamalarını söyleyin.
İnsanlara gerekli sınırları çekmelisiniz ki nerde duracaklarını bit zahmet anlasınlar.
Koskoca evli barklı çoluk çocuk sahibi adama bak. Her gün telefonda ıcık cıcık herşey de anlatılmazki pess
Tatlı dille çok defa söyledim umursamadılar yetti artık eşime de söyledim sen bilirsin artık ister anlat ister anlatma ama annen baban kardeşin aradıklarında açmayacağım artık bilgin olsun dedim. Tamam konuşacağım seni arayıp rahatsız etmeyecekler dedi. Böyle bir anlaşmaya vardık şimdilik bakalım.

Huy değişmez gerçekten ama çekilecek gibide değil .

Babamlar duydu durumu açık açık konuştum en sonunda. Baba böyle böyle diye. Babam ailesiyle konuştu hani onlar karı koca bize karışmak düşmez kendi hayatları kendi kararlarını kendileri alsınlar gibisinden. Kayinvalidem babama bile benim oğlum benim sözüme çok değer verir bana danışmadan iş yapmaz falan demiş. Babam da bana, kızım ararlarsa he he de geç canını sıkma duymazdan görmezden gel huylu huyundan vazgeçmez dedi.
Bu olay çok kötü ya burda eşinizde çok hata var ama bir kadın olarak sizi anlaması ve geri çekilmesi gerekirken tam tersi davranan kayınvalide de şuçlu. Ne diyelim bu durum çok değişmiyor yani can çıkar huy çıkmaz derler. Siz ya alışmaya çalışın yada kayınvalideyi iyi bir uyarın.

Bu olay çok kötü ya burda eşinizde çok hata var ama bir kadın olarak sizi anlaması ve geri çekilmesi gerekirken tam tersi davranan kayınvalide de şuçlu. Ne diyelim bu durum çok değişmiyor yani can çıkar huy çıkmaz derler. Siz ya alışmaya çalışın yada kayınvalideyi iyi bir uyarın.
Çok defa tatlı dille büyüğüm diye kalp kırmadan uyardım olmuyor artık. Eşim konuşacağım arayıp rahatsız etmeyecekler karışmayacaklar sana dedi bende ararlarsa açmayacağım bilgin olsun dedim. Anlaştık şimdilik hayırlısı bakalım ne olacak.

Tartışıyoruz açık açık bunu yapma bu beni üzüyor, rahatsız oluyorum, empati kur diyorum. Anlamıyor ona göre ben yanlışım bende kendi aileme anlatabilmeliyim falan. Yani ne yapayım saç baş kavga edecek ya da birbirimize küfür edecek kadar saygısız değiliz. Konuşarakta çözüme varamıyoruz. Sert dille nasıl uyarayım siz bir akıl verin lütfen rica ediyorum.
Saygısız olmadıgımızdan emın mısınız, sızın ıcın demiyorum ama kocanız baya saygısız
Saygısızlık illa sac bas girmek degıldır.

Sert dille nasil uyarırsınız onu bilmiyorum sabrınız henuz tasmamıs demek, tasınca bence hakettıgını vereceksiniz onun.

Tatlı dille çok defa söyledim umursamadılar yetti artık eşime de söyledim sen bilirsin artık ister anlat ister anlatma ama annen baban kardeşin aradıklarında açmayacağım artık bilgin olsun dedim. Tamam konuşacağım seni arayıp rahatsız etmeyecekler dedi. Böyle bir anlaşmaya vardık şimdilik bakalım.
Hakkınızda hayırlısı. Bir çimdik cinnet😄😄 Bi kenarda dursun.

Bir gün seks sonrası alacan eline telefonu, "Ay dur anneni bir arayayım" diyeceksin. Sonrası sana kalmış. "Ayy anneciğim biz de yeni fanfini yaptık. Keşke bu adamı azıcık sulak yerde yetiştirseydiniz. Bamya küçük kalmış. Misyonerde gene hissediliyor da işte doggy falan olunca bir şey anlaşılmıyor. Madem her şeyi bilmek istiyorsunuz, bunu da biliverin" diyeceksin. :KK45: :olamaz:

En azından eşinizin yanında arıyormuş gibi yapsanız belki bir şeyleri anlar.

Şaka gibi cidden öyle oldu babasına söylemiş tartıştık diye aradılar tabii hemen biz bir aileyiz tabii ki aramızda sırlar olmamalı falan muhabbeti yaptılar.
Telefonu hiç olmadık anda eline al anneni aramış gibi yap (tabi teli sessize al çalarsa falan)anne nasılsın deyip gerekli gereksiz ne varsa anlat oda duysun hatta onun hakkında anlat evde gaz çıkarttı ne bilim donla gezdi gerekli gereksiz ne varsa ay konuştum rahatladım diyerek teli kapatın sonuç ne olacak 😂😂

Saygısız olmadıgımızdan emın mısınız, sızın ıcın demiyorum ama kocanız baya saygısız
Saygısızlık illa sac bas girmek degıldır.

Sert dille nasil uyarırsınız onu bilmiyorum sabrınız henuz tasmamıs demek, tasınca bence hakettıgını vereceksiniz onun.
Tabii ki haklısınız. Kayinvalidem bana farklı oğluna farklı konuşuyor artık bende bana söylediklerini ses kaydı alıp eşime dinletmeye başladım. Tamam diyor aramayacaklar seni. Bende ararlarsa açmayacağım dedim şimdilik çözüme kavuşmuş gibi bakalım artık.

Çok defa tatlı dille büyüğüm diye kalp kırmadan uyardım olmuyor artık. Eşim konuşacağım arayıp rahatsız etmeyecekler karışmayacaklar sana dedi bende ararlarsa açmayacağım bilgin olsun dedim. Anlaştık şimdilik hayırlısı bakalım ne olacak.
Tatlı dilden anlamıyorlar demek ki🤷🏻‍♀️
Eşiniz aradığında yeni bilgi paylaşımları da yapmaz umarım😐 İşiniz zor gerçekten

Back
X