• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime Çok Kızıyorum

Bir gün seks sonrası alacan eline telefonu, "Ay dur anneni bir arayayım" diyeceksin. Sonrası sana kalmış. "Ayy anneciğim biz de yeni fanfini yaptık. Keşke bu adamı azıcık sulak yerde yetiştirseydiniz. Bamya küçük kalmış. Misyonerde gene hissediliyor da işte doggy falan olunca bir şey anlaşılmıyor. Madem her şeyi bilmek istiyorsunuz, bunu da biliverin" diyeceksin. :KK45: :olamaz:

En azından eşinizin yanında arıyormuş gibi yapsanız belki bir şeyleri anlar.
:olamaz:

Tabii ki haklısınız. Kayinvalidem bana farklı oğluna farklı konuşuyor artık bende bana söylediklerini ses kaydı alıp eşime dinletmeye başladım. Tamam diyor aramayacaklar seni. Bende ararlarsa açmayacağım dedim şimdilik çözüme kavuşmuş gibi bakalım artık.
Ses kaydı olayına eşin birşey demedi mi?

Ses kaydı olayına eşin birşey demedi mi?
Ne zaman sitem etsem bak aradılar böyle diyorlar yeter artık diye. Sen yanlış anlamışsındır annem babam öyle dememiştir diyordu kendimi düze çıkartamıyordum en son damarıma basılınca gel dinleteceğim dedim. Sen ses kaydı mi aldın dedi şaşırdı biraz ama bir şey demedi dinleyince de hak verdi bence çünkü birlikte bir kez daha dinleyince cidden inadıma yapıyorlar.

Ne zaman sitem etsem bak aradılar böyle diyorlar yeter artık diye. Sen yanlış anlamışsındır annem babam öyle dememiştir diyordu kendimi düze çıkartamıyordum en son damarıma basılınca gel dinleteceğim dedim. Sen ses kaydı mi aldın dedi şaşırdı biraz ama bir şey demedi dinleyince de hak verdi bence çünkü birlikte bir kez daha dinleyince cidden inadıma yapıyorlar.
İyi bari gerçek yüzlerini görsünde

Çenesi kopsun ne kadar rahatsız edici bi durum ya.. Valla önerim filan yok ben eş ailesinin telefonunu açmazdım herhalde, aklıma başka birşey gelmiyor

Aynı babam..
Eşim böyle bir insan değildir asla ama babamdan senelerce çektik hala çekiyoruz annemle alışkanlık haline geldi bizimki :) Yaş itibariyle değişme imkanı olmadığından hayatımızda olan önemli olayları maalesef ki üzülerek en son bilmesi gerektiği zaman duyuyor onun harici hiç birşey bilmiyor günlük hayatta olanları biliyor çünkü bildiği anda halamlara ve babaanneme gidiyor konu. Hani öyle böyle bir anlatım değil sizinki nasıl bilmiyorum ama ,
Mesela bir günü anlatıyor baya baya

Bugün hastaneye gittik ,
hemşireler mavi eldiven takmaya başlamış yaaa evet!
Annemden bahsediyor x olsun x tahlilleri vardı doktor bi tanesi haftaya çıkar dedi
geri döndük
dolmuşla geldik
gelirken simit aldık yiyelim diye kıza uğradık( burda ismimi söylüyor )
yatıyordu doğum yakın doktor yat demiş hiç kalkmıyor
annesi simit koydu tepsiye meyve suyu falan yedi birazcık
eşi geldi ( burda eşimin adını söylüyor ) oturduk çay içtik gidelim dedik
yok ben sizi bırakırım dedi
zahmet etmesin dedik ama bıraktı
evdeyim valla abla şimdi tuvalte falan girdim çıktım işte balkonda sigara içerim sonra tv izler uyurum .
Böyle bir anlatma şekli olabilir mi ya sinirden verem olursun

Aynı babam..
Eşim böyle bir insan değildir asla ama babamdan senelerce çektik hala çekiyoruz annemle alışkanlık haline geldi bizimki :) Yaş itibariyle değişme imkanı olmadığından hayatımızda olan önemli olayları maalesef ki üzülerek en son bilmesi gerektiği zaman duyuyor onun harici hiç birşey bilmiyor günlük hayatta olanları biliyor çünkü bildiği anda halamlara ve babaanneme gidiyor konu. Hani öyle böyle bir anlatım değil sizinki nasıl bilmiyorum ama ,
Mesela bir günü anlatıyor baya baya

Bugün hastaneye gittik ,
hemşireler mavi eldiven takmaya başlamış yaaa evet!
Annemden bahsediyor x olsun x tahlilleri vardı doktor bi tanesi haftaya çıkar dedi
geri döndük
dolmuşla geldik
gelirken simit aldık yiyelim diye kıza uğradık( burda ismimi söylüyor )
yatıyordu doğum yakın doktor yat demiş hiç kalkmıyor
annesi simit koydu tepsiye meyve suyu falan yedi birazcık
eşi geldi ( burda eşimin adını söylüyor ) oturduk çay içtik gidelim dedik
yok ben sizi bırakırım dedi
zahmet etmesin dedik ama bıraktı
evdeyim valla abla şimdi tuvalte falan girdim çıktım işte balkonda sigara içerim sonra tv izler uyurum .
Böyle bir anlatma şekli olabilir mi ya sinirden verem olursun
Evet tam olarak bu işte bizimki de yani hem yaptıklarını hem yapacaklarını ayrıntısına kadar anlatıyor. Demek yalnız değilmişim. Anneniz ve size de sabır diliyorum. Huylu huyundan vazgeçmiyor.

Evet tam olarak bu işte bizimki de yani hem yaptıklarını hem yapacaklarını ayrıntısına kadar anlatıyor. Demek yalnız değilmişim. Anneniz ve size de sabır diliyorum. Huylu huyundan vazgeçmiyor.
Kesinlikle vazgeçmiyor canım bak seneler geçti aradan herşey aynen devam ediyor ama tabi şimdi eşinin yaşı daha babama göre gençtir sizin umudunuz vardır bence gene de pes etmeden konuş kimseye söylenmeyecek vs gibi biliyorum konuşmaktan tüy bitti dilinde babam artık ne yapıyor biliyor musun ,

Ekmek almaya çıktığında arıyor mesela:) Biz duyup da laf etmeyeceğiz çünkü.annem bi gün bana gelmek için evden çıkmış maskeyi unutmuşum asansörde farkettim dedi babam da evde tabi hemen geri döndüm yukarıya dedi 2 dk olay çoktaaann aramış annemin gittiğine kadar gelmiş konu :)

Çok basit... Siz de misilleme yapacaksınız. Otu b*ku herşeye ailenize anlatacaksınız. Laftan anlamıyormu buyrun... Aileniz her durumda arayacak eşinizi. Tabii bu durumdan rahatsız olacak bakalım o zaman ne olacak. Size çıkıştığında, sen anlatırsan ben de anlatırım diyeceksiniz bu kadar basit. Biraz çocukça bir yöntem belki ama işe yarayabilir. Bu tür laftan sözden anlamayan adama çivi çiviyi söker mantığı yapmak gerek.

Kesinlikle vazgeçmiyor canım bak seneler geçti aradan herşey aynen devam ediyor ama tabi şimdi eşinin yaşı daha babama göre gençtir sizin umudunuz vardır bence gene de pes etmeden konuş kimseye söylenmeyecek vs gibi biliyorum konuşmaktan tüy bitti dilinde babam artık ne yapıyor biliyor musun ,

Ekmek almaya çıktığında arıyor mesela:) Biz duyup da laf etmeyeceğiz çünkü.annem bi gün bana gelmek için evden çıkmış maskeyi unutmuşum asansörde farkettim dedi babam da evde tabi hemen geri döndüm yukarıya dedi 2 dk olay çoktaaann aramış annemin gittiğine kadar gelmiş konu :)
Dediğiniz gibi dilimde tüy bitti konuşmaktan. Artık kendi ayıbı istediğini anlatsın ben yoruldum, yıprandım. Benim yanımda konuşmasın bende arayana cevap vermeyeceğim zaten iyi niyetli bulmadığım için, böyle böyle sindireceğim.

Çok basit... Siz de misilleme yapacaksınız. Otu b*ku herşeye ailenize anlatacaksınız. Laftan anlamıyormu buyrun... Aileniz her durumda arayacak eşinizi. Tabii bu durumdan rahatsız olacak bakalım o zaman ne olacak. Size çıkıştığında, sen anlatırsan ben de anlatırım diyeceksiniz bu kadar basit. Biraz çocukça bir yöntem belki ama işe yarayabilir. Bu tür laftan sözden anlamayan adama çivi çiviyi söker mantığı yapmak gerek.
Ya utanmasa arayıp saatlerce benim aileme hatta ele bile anlatacak böyle böyle yaptık böyle böyle yapacağız şunu şunu aldık şunu şunu alacağız diye de. Benim ailem hemen uyarıyor bizi ilgilendirmez oğlum o sizin bileceğiniz iş diyip susturuyor.

Dediğiniz gibi dilimde tüy bitti konuşmaktan. Artık kendi ayıbı istediğini anlatsın ben yoruldum, yıprandım. Benim yanımda konuşmasın bende arayana cevap vermeyeceğim zaten iyi niyetli bulmadığım için, böyle böyle sindireceğim.
Yani karşılık olarak tabi ki Birşeyler yapmalısınız annem de artık hiç birşey anlatmıyor hiç
Bir paylaşımı kalmadı zamanla tükendi çünkü herşeyi saklıyor kadın bilmesin çünkü onlar bilir diyor ne yapsın eski zaman kadını ancak bu kadar baş edebiliyor o.
Ama siz dediğiniz gibi deneyin bir süre sen böyle yaptıkça onların suçu yok belki ama ben soğuyorum deyin mesela yavaş yavaş değişmen için bende yardım edeyim deyin suyuna gidip deneyin olmadı tersine gidip bir şekilde vakit geçmeden daha fazla yaş almadan inşallah çözersin arkadaşım 🙏🏻

Yani karşılık olarak tabi ki Birşeyler yapmalısınız annem de artık hiç birşey anlatmıyor hiç
Bir paylaşımı kalmadı zamanla tükendi çünkü herşeyi saklıyor kadın bilmesin çünkü onlar bilir diyor ne yapsın eski zaman kadını ancak bu kadar baş edebiliyor o.
Ama siz dediğiniz gibi deneyin bir süre sen böyle yaptıkça onların suçu yok belki ama ben soğuyorum deyin mesela yavaş yavaş değişmen için bende yardım edeyim deyin suyuna gidip deneyin olmadı tersine gidip bir şekilde vakit geçmeden daha fazla yaş almadan inşallah çözersin arkadaşım 🙏🏻
Inşallah iyi dileklerin için teşekkür ederim.

dalga geçerek yaklaşsan?
madem konuştun olmadı. ne bileyim evde bardak mı kırıldı anında hayatım telefonunu getireyim anneni ara bardağın kırıldığını haber ver gibi. çamaşır yıkadın diyelim hayatım ben çamaşırları asıyorum ara anneni söyle hemen gibi.. yavaş yavaş başla dozu arttır. tuvaletten mi çıktı aşkım anneni ara kakanın rengini söyle merak etmesin kadıncağız gibi. bir şey derse de e biz aileyiz sır olmasın aramızda de.

dalga geçerek yaklaşsan?
madem konuştun olmadı. ne bileyim evde bardak mı kırıldı anında hayatım telefonunu getireyim anneni ara bardağın kırıldığını haber ver gibi. çamaşır yıkadın diyelim hayatım ben çamaşırları asıyorum ara anneni söyle hemen gibi.. yavaş yavaş başla dozu arttır. tuvaletten mi çıktı aşkım anneni ara kakanın rengini söyle merak etmesin kadıncağız gibi. bir şey derse de e biz aileyiz sır olmasın aramızda de.
Ilk rahatsız olmaya başladığım zamanlar şakayla karışık yaklaşayım dedim bir iki baktım yüzsüzlüğe vurup işi ciddi ciddi arıyor ya da o aramasa annesi babası görüntülü arıyor falan şakayla başlayıp işin boyutu tartışmaya varıyor. Benim kendi ailemde erkekler kadınlardan daha ketumdur. Fazla konusmaz fazla paylaşmazlar. Bazen hayret ediyorum ama gerçekten aile ve aileden gelen eğitim çok önemli. Kayınpederimde kayinvalidemde aynı çocuklarına her şeylerini anlatırlar yedikleri ictiklerine kadar.

Merhaba. Sinirlerim çok bozuk içimi açıp rahatlamak istiyorum. Eşim ile güzel bir evliliğim var yalnız son zamanlarda aramız sürekli gelgitli sebep biraz ben biraz o tabii ki. Eşim ailenin büyük çocuğu olduğu için ailesiyle çok alakadar bir adam ve bekarkende böyleydi ben bilerek evlendim bu durum beni rahatsız etmiyor. Ama sorun eşim ile özel hayatımızın sıfır olması bunun sebebi ise yine kendisi. Her şeyi dakikası dakikasına ailesine hem de ayrıntısıyla anlatıyor. Zaten günde iki üç kere telefonlaşıyorlar. Çok gündelik şeylerden özel şeylere kadar her şeyimizi annesi babasına anlatıyor. Bugün elektrikçi geldi avize taktırdım, şu şu geldi akşam yemeği yedik, bu ay bu kadar kazandım şu kadarını harcadık. Ben ise bekarkende ailemle çok fazla özel hayatımı paylaşmazdım şimdide aynı şekilde çünkü özel hayatım özel olmalı insanların yorumuna açık olmamalı benim için. Bugün ki kavga sebebimiz ise; yeni eve taşınacaktık eşimin huyunu bildiğim için özellikle uyardım hayatım taşınma aceleye gelsin istemiyorum sonuçta her şeyi ben kendim yapacağım tek başıma, ailelere taşındıktan sonra söyleyelim yoksa sürekli arayıp darlayacaklar beni dedim en çokta benim ailem yapacak bunu biliyorum. Beni dinlemedi hemen ailesine söyledi biz taşınıyoruz diye. Neyse dedim o zaman konuş bizimkilere söylemesinler şimdiden dedim hemen söylemişler her gün en az 5 defa aranıyorum noldu ne yaptınız diye. Aramızda bir plan yapalım diyoruz daha karar vermeden bir duyuyorum annesine bahsetmiş kayinvalidem arıyor yapmayin etmeyin diye. Ya bizim her yaptığımızı ettiğimizi konustugumuzu yediğimizi ictigimizi evimize gelen gidene kadar bütün aile biliyor. Söyleme diyorum anlatma bunlar bizim özelimiz diyorum yok değişen hiçbir sey yok. Evime aldığımı ettiğimi benden iyi biliyorlar sadece bilip sussalar belki bu kadar rahatsız olmam bir de üstlerine vazifeymiş gibi her şeye yorum yapıyorlar yönlendirmeye çalışıyorlar. Ne yapacagimi şaşırdım artık huylu huyundan vazgeçmiyor gerçekten.
**
Eşime söyledim, sen bilirsin artık ister anlat ister anlatma ama annen baban kardeşin aradıklarında açmayacağım artık bilgin olsun, dedim. Tamam konuşacağım seni arayıp rahatsız etmeyecekler dedi. Böyle bir anlaşmaya vardık şimdilik bakalım.
Şaka gibi rapor vermeye devam edecek yAni. Ondan vazgeçmek yok. Gerçekten çok sinir bozucu. Benzerini zamanında yaşadım. Çok çok büyük bir kavgadan sonra anladım ki eşim değil karşı taraf dolaylı olarak ne yapıp edip laf alıyor öyle öğreniyor her şeyi. Sizinki de böyle olabilir. Sonrasında açıkça konuştum yapılmak istenen şeyleri anlatıp ufkunu açtım. Niye merak etsinler ki dizin evde olup biteni kime ne ? Siz artık bir aile oldunuz. Çok şükür bu nedenle o kavgamız son oldu. Telefonla çok konuşunca da iş bu hale geliyor. Elli kere konuşurlardı günde. Birinde gerekli olduğu için arıyorsa geri kalanında kesin bu tip şeyler dönüyordu. Günlük aramalarına sınır getirdim ilk olarak . Günde 1 den fazla hal hatır için arama yapmasını yasaklamıştım

Aile olmak bu demek değildir.. evinizin içerisinde yaşadklarınızı dışarıya taşımamak aile kavramına özel bir durumdur.. üzgünür ama eşinin aile kavramından zerre haberi yok..

Ya utanmasa arayıp saatlerce benim aileme hatta ele bile anlatacak böyle böyle yaptık böyle böyle yapacağız şunu şunu aldık şunu şunu alacağız diye de. Benim ailem hemen uyarıyor bizi ilgilendirmez oğlum o sizin bileceğiniz iş diyip susturuyor.
Yok artıkkkk... Ee o zaman sadece kendi ailesine böyle değil herkese böyle. Tövbe estağfurullah nasıl bir huy böyle ya 😲

Bu durumu aslinda eşinizden çok kayinvalidenizin basiretsizliği olarak görüyorum. Yazıkki bu anne kendi ayaklari üzerinde duran bir evlat yerine hep yaptiklarina onay almaya çalışan özgüven yoksunu birey yetiştirmiş. Daha vahimi eşiniz annesini ve babasını yitirdikten sonra yörüngesini hiç bulamıyacak kah sizde kah bir arkadaşında huzur arıyacak. Benim bu konudaki en büyük endişem evladınız ile ilgili.Maalesef insan genellikle ailesinden öğrendiği gibi davranıyor. :KK64:Umarım herşey sizin için düzelir

Back
X