• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime çok mu yükleniyorum ?

Yani affedersiniz ama okurken ben bunaldim, adama evde huzur vermiyorsunuz, devamli bir söylenme dırdır halindesiniz. Adam yakinda eve gelmek istemese hakli olur artik.

Su yazdiklarinizi baskasi yazsa ne derdiniz bir dusunun.

Sürekli ona laf söylüyorum ne halin varsa gör of sus bii kalk sen yap o zaman vs vs.

canımı sıkıcaksın yine of uyuyamıyorum acıman yokmu yanındaydım horluyorsun diyor.

Durup durup laf sokuyorum böyle oluyormuş demekki 5 yıl geçince yazık be diyorum naptım yine film izliyoruz diyor.

Ondada sürekli laf söylüyorum 🥹

Eve geldim bi huzur ver diyor dahada kızıyorum Allah huzurunu versin diye. Bırakıp odada kitap okuyorum huzurlu ol diye bu seferde saçmalama gel diyor

O da dürtüyor bu seferde dürtüyor diye kızıyorum🥲

o beni öpse bile öf bi git diyorum

Eşime de çok şikayetçiyim senden pişman olucaksın diye de tehtit ediyorum.

Cumartesi bana karışınca evde sen cumarteside çalış demiştim mesai çıktı. Bana beddua da etmeye başladın diyor.

bunaltıyorsun diyor ondada alınıp daha da kızıyorum.

o yatak odasına gelmek istese bile istemiyorum seni al yastığını diye söyleniyorum.

Her ay eksideyiz ondan da bunaldı çünlü sütekli neden takip etmiyorsun diye kızıyorum.

Adam evde devamli sizden azar isitiyor, devamli laf ediyorsunuz. Horladiginiz icin beraber yatmak istemediginde kiziyorsunuz, beraber yatarken horladiginizda durttugunde kiziyorsunuz, siz uyuyana kadar kalip gittiginde kiziyorsunuz, yaniniza geldiginde istemiyorum seni diyorsunuz, optugunde öf bir git diyorsunuz, film izlerken bile laf sokuyorsunuz. Napsin adam?

Yani affedersiniz ama okurken ben bunaldim, adama evde huzur vermiyorsunuz, devamli bir söylenme dırdır halindesiniz. Adam yakinda eve gelmek istemese hakli olur artik.

Su yazdiklarinizi baskasi yazsa ne derdiniz bir dusunun.

Adam evde devamli sizden azar isitiyor, devamli laf ediyorsunuz. Horladiginiz icin beraber yatmak istemediginde kiziyorsunuz, beraber yatarken horladiginizda durttugunde kiziyorsunuz, siz uyuyana kadar kalip gittiginde kiziyorsunuz, yaniniza geldiginde istemiyorum seni diyorsunuz, optugunde öf bir git diyorsunuz, film izlerken bile laf sokuyorsunuz. Napsin adam?
Çok bunalıyorum çocukla🥲

Sizin önceki konularınızı da biliyorum. Eş ailesinden de şikayetçiydiniz. Şimdi onlar ile araya mesafe girince bu sefer eşinize sarmışsınız. Eşiniz elinden geleni yapıyormuş zaten ve sizin bir sorununuz yüzünden adam uyku uyuyamıyormuş ama suçlu yine eşiniz sizin gözünüzde.
Çocuğunuz 1 yaşını geçmiş artık uyku düzeni olması gerekirdi. Çocuktan dolayı abur cubur yiyerek günü geçirmek kilo verememekte mantıklı değil sonuçta yeni doğan değil bebeğiniz kusura bakmayın.
Sabah erkenden kalkın işinizi toparlayın yemeklerinizi pişirin alın çocuğu çıkın bir parka biraz sosyalleşin. Kendinize bir düzen kurmaya başlayın artık hem biraz yürüyüş aktivite kilo vermeniz açısından da faydalı olur.
Yüzük konusuna gelince benim eşimde 10 seneden fazladır takmıyor aklıma bile gelmiyor neden takmadığı.
Bende vardiyalı çalışıyorum üstelik 3-4 saatim de yollarda geçiyor. 3 küçük çocuğum var eve gelince direk yatmaya gidiyorum yine eşiniz uykusunu bölüp çocukla ilgileniyor kıymetini bilin
Kızımın düzeni var aslında ama son zamanlarda böyle kalkmaya başladı. Gün içinde paçamda hep yenidoğanken bu kadar bunalmıyordum ben🥲

Çok bunalıyorum çocukla🥲
Ben bunaliyorum o yuzden esimi de bunaltayim, ikimizin de huzuru olmasin diyorsunuz. Degisik bir mantık ama biraz daha devam ederseniz elinizde patlar. Kimsenin sonsuz tahammulu yok. Adam yorgun argin gelip bir de evde sizin kaprisinizi nereye kadar cekecek?

O öf bir git diye terslediginiz opmeleri de birakir yakinda, siz de sudan çıkmış baliga donersiniz.

Günaydınnnn çocuklu hayata 😀 benim 2 böcüğüm var oğlan kolik bunun için bazen gıcık kapıyorum eşime sanki sebebi oymuş gibi😀 fakat artık ebeveyn oldunuz. Bu durumda gidilen mekanlar bile çocuklara göre düzenleniyor. Elbet herşeyde az birşey değişim oluyor kendimiz dahil. Bu süreci yıpratmamanızı öneririm. Çünkü büyüdükçe evlilik tekrar toparlanıyor. Sürekli evde olmanın bunalımını yaşıyorsunuz aynı durumdayım fakat bebekten eşimde yatak odasına gelmiyor. Valla çok güzel kocaman yatak bize kalıyor. Çünkü benimki beşiğinde yatmıyor günde abartısız 20 defa uyanıyor sürecin bitmesini bekliyorum. Salonda uyuya kalıyor hemen üstünü örtüp kaçıyorum. 3 çocuğu kaldıracak hiç gücüm yok 😀 Oda uyuya kaldım diyor çaktırmıyorum çünkü bebekten sürekli uyanıyor ve uykusuz kalıyor. Aynı yoğun çalışıyor haftasonu dahi çünkü benden yana gelir yok. Evin çocukların tüm yükü de bende. Sevgi saygıyı hissediyorsanız afakanlar basmak yerine keyfinize takılın onunla sohbet muhabbet edin karşılıklı birbirinizi anlmaya çalışın.
Yanımda yatınca melek gibiydim ben diyordum uyuyamadın git diye yatmayınca cehennemin dibi moduna geçiyorum

Biraz daha zorla. Adamı kaçırt. Daha çok özlersin o günleri. Aslında sorumluluklar ağır geliyor hıncınızı adamdan çıkarıyorsunuz. Adamın işte ne kadar yorulduğu umurunuzda değil essek gibi çalışacak. Beni hoş edecek. Çocuğuna bakacak. Ama ben nazlanacam. Çocuk gibi yüzük yüzük diye ağlayacam. Hem horlarım hem doktora gitmem. İpi çok çekiyorsun. Koparsa görürsün gününü

Çok bunalıyorum çocukla🥲
Buradaki kadınların çoğunda var bu.Bir tek ben çocuk büyütüyorum kafası ,başka kimse benim gibi zor büyütmedi.Abartın ,abartın ; sonra da adama dank edince vay efendim yine adam suçlu olsun.Çok naz aşık usandırır hatta bence nefret ettirir.

Çok bunalıyorum çocukla🥲
Tamam haklısınız bunaliyorsunuz yoruluyorsunuz ama adam ne yapıyor elinde sigara kahve oturuyor mu ?
Bide siz evde çocukla istediğiniz zaman oturup çocuk oyun oynarken uyurken soluk alabiliyorsunuz istediğiniz zaman çayınızı yemeğinizi yiyorsunuz
Ama eşiniz iş yerinin kurallarına uymak zorunda ben acıktım diyemiyor iş yeri ne zaman verirse o zaman yada ben çok yoruldum bir 5 dk oturayım da diyemiyor
Ama siz çocuk la da olsa oturup dinlenebilirsiniz

Yanımda yatınca melek gibiydim ben diyordum uyuyamadın git diye yatmayınca cehennemin dibi moduna geçiyorum
Kendinize çocuğunuza eşinize evliliğinize zarar. Herkes lafını pat pat söylemeyez. Önce düşüneceksiniz sonra laflarınızı bir teraziye koyacaksınız sonra konuşacaksınız. Şimdi adam lafları yutuyor diye hep böyle olacağını sanma patlama noktası ağır olur. O zaman neden diye sorarsınız. Benden söylemesi🤷‍♀️

Ayakların yere sağlam bassın biraz.
Ciddi maddi zorluk var, kriz ortamı var, bebek büyütüyorsun. Senin derdin romantizim mi? Romantizm beklentin de yorgun çalışan adama horultuyla uyutmak.
Seneye buraya evimin yanındaki şehir hastanesine atandım yazıcamm 🥲 çok istiyorum. İki maaşla kızımda çok güzel büyür hem bende belki biraz kendime gelirim. Tablet istedim eşimden çalışmak için çok pahalı laptop varya falan filan dedi ona da üzüldüm kızdım. Ev hanımlığı hiç bana göre değilmiş

Yani kilo vermenin %80i beslenme zaten. Spor tabii ki cok iyi ama kilo verip vücut yükünü azaltma falan hep beslenme ile olur. Onu da yaparsın yani.
Hamilelikte sadece 4 kilp alıp 3 buçuk kilosu kızım olan ben doğumdan sonra stresten 10 kilo aldım🥲 annemide hep azarlıyorum hiçbirşeye tahammülüm yok. Herşeye bağırıyorum 🥲

bugün mahalleden biri korna basıp bana baktı eşime anlattım tepki bile vermedi, napayım adamı mı döveyim dedi cidden de kırıldım yani

Eşiniz doğru söylemiş. Gidip kavga mı çıkarmasını istiyorsunuz? Hadi kavga çıkardı eşinizin zarar girmeyeceği ne mağlum. Sanırım eşim beni kıskansın da ne olursa olsun diye düşünüyorsunuz.

Kendinize çocuğunuza eşinize evliliğinize zarar. Herkes lafını pat pat söylemeyez. Önce düşüneceksiniz sonra laflarınızı bir teraziye koyacaksınız sonra konuşacaksınız. Şimdi adam lafları yutuyor diye hep böyle olacağını sanma patlama noktası ağır olur. O zaman neden diye sorarsınız. Benden söylemesi🤷‍♀️

Seneye buraya evimin yanındaki şehir hastanesine atandım yazıcamm 🥲 çok istiyorum. İki maaşla kızımda çok güzel büyür hem bende belki biraz kendime gelirim. Tablet istedim eşimden çalışmak için çok pahalı laptop varya falan filan dedi ona da üzüldüm kızdım. Ev hanımlığı hiç bana göre değilmiş
Laptop varken neden tablet istiyorsunuz
Çalışmak isteyen tabletsiz laptop suzda çalışır test çözer kaynak kitap okur
YouTube da ders videoları var onlara bakın
Hani olmasa tamam ama var zaten
İki maaş değil 10 maaş girsede bazı kimseler mutlu olamıyor bunu çevremden vs biliyorum
Huzur hepsinden önemli inanın iki maaş girecek belki ama evde saygı Sevgi tahammül yoksa huzur çok zor

Laptop varsa tableti ne yapacaksın tek maaşla? Bir de kızıyorsun. Adam iyi evden gitmiyor kusura bakma. Tam dayaklıksın derler eskiler aynen öyle (kimse kimseyi dovmesin tabii)

Yorulmuşsunuz kabul ama bu evlilikte yorulan tek sizsiniz tüm yük sizde gibi davranmayı bırakın.Sabahtan akşama canı çıkacak gibi çalışan adam çiçek böcek düşünemez,ekonomi o kadar kötü ki eve ekmek götüren şükür eder hâle geldi .Adam elinden geldiğince yardım ediyormuş .Eğer dinlenmek için geldiği evde huzur bulamazsa ne yapacak adam? Sizi sürekli eleştirin bir eşiniz olsa ne hissederdiniz? Ben evliliğim boyunca hiç yüzük takmadım eşimde öyle çünkü yüzük sadece bir aksesuar önemli olan kalbinde olması.Bakış açınızı değiştirin yoksa en çok üzülen siz olursunuz
Eşimde öyle diyor. İşyerinde evliyim çocuğum var diye bas bas bağırıyorum ne yüzüğü diyor. Ee adam demekki önemsemiyor yüzüğü takmıyor derler dedim off diyor. Çevremde tek eşi çalışıpta çiçek böcek alanlar var görünce içim gidiyor 🥲

Tatlım çocuk parayla 5 dk mutlu olur. Dünya oyuncak alırız 5 dk oynar atar kenara. Evdeki huzur çocuğu daha mutlu eder. Çünkü çocuk maddiyatı bilmez.

Bazı şeyler eskisi gibi olmayacak uzun bir süre önce bunu kabullenmek lazım. Horlama için doktora git adam uyuyamıyorsa normal bunda kızılacak bir şey yok. Eşim de iki senedir işi yüzünden yüzüğünü takmıyor, takılmış bir yere bana gösterdi yüzük yamulmus, adamın parmağı mi kopsun yani? Kolye gibi taksın istiyorsan the one ring gibi assın boynuna :)

Kilo için yüzme sart değil beslenme daha önemli. Abur cubur alma, geceden salata sandviç artık ne yiyeceksen yap koy dolaba. Seni fazla mızmız buldum kusura bakma. Psikolojik destek almayi düşündün mu tüm yazılanları okumadim
Evet fazla mızmızım. Param yok olsa alırdım. Dinlediğim videolarda vardı bana iyi gelen ama kızım sağolsun dinletmiyor dinletse ders videoları dinlicem

Back
X