- 20 Kasım 2018
- 15.751
- 59.451
- 598
- 36
Yani affedersiniz ama okurken ben bunaldim, adama evde huzur vermiyorsunuz, devamli bir söylenme dırdır halindesiniz. Adam yakinda eve gelmek istemese hakli olur artik.
Su yazdiklarinizi baskasi yazsa ne derdiniz bir dusunun.
Adam evde devamli sizden azar isitiyor, devamli laf ediyorsunuz. Horladiginiz icin beraber yatmak istemediginde kiziyorsunuz, beraber yatarken horladiginizda durttugunde kiziyorsunuz, siz uyuyana kadar kalip gittiginde kiziyorsunuz, yaniniza geldiginde istemiyorum seni diyorsunuz, optugunde öf bir git diyorsunuz, film izlerken bile laf sokuyorsunuz. Napsin adam?
Su yazdiklarinizi baskasi yazsa ne derdiniz bir dusunun.
Sürekli ona laf söylüyorum ne halin varsa gör of sus bii kalk sen yap o zaman vs vs.
canımı sıkıcaksın yine of uyuyamıyorum acıman yokmu yanındaydım horluyorsun diyor.
Durup durup laf sokuyorum böyle oluyormuş demekki 5 yıl geçince yazık be diyorum naptım yine film izliyoruz diyor.
Ondada sürekli laf söylüyorum![]()
Eve geldim bi huzur ver diyor dahada kızıyorum Allah huzurunu versin diye. Bırakıp odada kitap okuyorum huzurlu ol diye bu seferde saçmalama gel diyor
O da dürtüyor bu seferde dürtüyor diye kızıyorum![]()
o beni öpse bile öf bi git diyorum
Eşime de çok şikayetçiyim senden pişman olucaksın diye de tehtit ediyorum.
Cumartesi bana karışınca evde sen cumarteside çalış demiştim mesai çıktı. Bana beddua da etmeye başladın diyor.
bunaltıyorsun diyor ondada alınıp daha da kızıyorum.
o yatak odasına gelmek istese bile istemiyorum seni al yastığını diye söyleniyorum.
Her ay eksideyiz ondan da bunaldı çünlü sütekli neden takip etmiyorsun diye kızıyorum.
Adam evde devamli sizden azar isitiyor, devamli laf ediyorsunuz. Horladiginiz icin beraber yatmak istemediginde kiziyorsunuz, beraber yatarken horladiginizda durttugunde kiziyorsunuz, siz uyuyana kadar kalip gittiginde kiziyorsunuz, yaniniza geldiginde istemiyorum seni diyorsunuz, optugunde öf bir git diyorsunuz, film izlerken bile laf sokuyorsunuz. Napsin adam?