• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime çok mu yükleniyorum ?

Laptop varken neden tablet istiyorsunuz
Çalışmak isteyen tabletsiz laptop suzda çalışır test çözer kaynak kitap okur
YouTube da ders videoları var onlara bakın
Hani olmasa tamam ama var zaten
İki maaş değil 10 maaş girsede bazı kimseler mutlu olamıyor bunu çevremden vs biliyorum
Huzur hepsinden önemli inanın iki maaş girecek belki ama evde saygı Sevgi tahammül yoksa huzur çok zor
Dalga geçiyor bizle 😅

Eşimde öyle diyor. İşyerinde evliyim çocuğum var diye bas bas bağırıyorum ne yüzüğü diyor. Ee adam demekki önemsemiyor yüzüğü takmıyor derler dedim off diyor. Çevremde tek eşi çalışıpta çiçek böcek alanlar var görünce içim gidiyor 🥲
Çiçek böcek bu kadar önemli mi ?
Hayati bir mesele mi gerçekten?
Neden başkalarına bakmak yerine kendinize dönmüyorsunuz ?

Evet tam olarak bunları istiyor.
Kendi hayatının gerçekliğinden bu kadar uzak olmanın sinirini, stresini yaşıyor ve yaşatıyor sürekli.
İşten geliyorsun, ekstra mesaiye kalmış yorulmuşsun, evinde en azından biraz rahat etmek istiyorsun. Gelince boylu boyunca da yatmıyorsun bu arada çocukla ilgileniyorsun ama senin gece uykusu dahil hiçbir şeyde rahat etmeni istemeyen, sürekli ben ben diyen gezinen bir karın var. İnsanın eve gidesi bile olmaz.
Kız deme öyle🥲

Sizin kafanızdan istiyorum valla bilinçaltıma kim işledi bunu bilmiyorum. Sorma sorma yapıcaksın tabi babasın sen eşsin senle evlendim diğer adamlarla değil diyorum bende.
Buna kendini bulunmaz Hint kumaşı sanma sendromu diyebiliz ama kimse vazgecilmez değildir, sen de Adana evde huzur ver o da seninle evlendi diğer kadinllarla değil, huzur veren birini de bulabilirdi....ama açık konuşalım senin huyun bu bencillik, kaç kişi neler yazmış düşüncen hala degismemis, bu kafa yapisiyla huzur bulamazsın seb

Çiçek böcek bu kadar önemli mi ?
Hayati bir mesele mi gerçekten?
Neden başkalarına bakmak yerine kendinize dönmüyorsunuz ?
Eşim bana çiçek getirirdi. Kurutmayı çok severdim atmıyorum diye kızardı. Sonra kurumadan yenisini alacam söz dedi. Baktı baş edemiyor saksıda alıp getirdi. Yıllarca kurumadı . Çözüm ürettim diyor.😅 ayrıca çiçek yerine ailecek dışarda bir yemek yemek bana daha mantıklı geliyor çok pahalı valla yazık .

Bana bunalıyor gibi gelmediniz daha çok kaybetme korkunuz yok gibi geldi.
Evet yok. Eşimi de tehtit ediyorum kendine gel kızım büyüyüp eski enerjime dönünce suratına bakmam bana iyi davran diye. İyice öküz oldun kibar ol bana diyor. Sanki bana çok kötü davranıyormuş gibi hissediyorum ☹️

Seneye buraya evimin yanındaki şehir hastanesine atandım yazıcamm 🥲 çok istiyorum. İki maaşla kızımda çok güzel büyür hem bende belki biraz kendime gelirim. Tablet istedim eşimden çalışmak için çok pahalı laptop varya falan filan dedi ona da üzüldüm kızdım. Ev hanımlığı hiç bana göre değilmiş
Seni gerçekten hiç anlayamıyorum sunshine. Yani üç kuruş maaş alıp zengin gibi yaşama hevesin bana hiç normal gelmiyor. Evde laptop var, borç dağ olmuş, tablet gerçekten çok mu şart? Hiç mi ev ekonomisi bilmiyorsun? Hiç mi eşine acımıyorsun? Bir de yani yaşın daha 27. Benim o yaşta evim bile yoktu. Maddi durumumu bilip yaşadım hep. Yoksa yoktur yani neden zorluyorsun sürekli? Durumu daha iyi biriyle evlenebilirdin. Çocuğu daha sonraya planlayabilirdin. Esin elinden geleni yapıyor maddi anlamda. Manevi anlamda da biraz karşısında bir şey görürse kendisi de verici olacaktır. Sürekli şikayet halinde birine ne vermesini bekliyorsun içinden gelerek? Ben de talepkar bir kadınım gerçekten ama istemesini bilirim, cilvemi bilirim, tek taraflı istemem ben de veririm. Bir de karsimdakini tartarım yani nazımı çekecek mi diye, karşıda bir karşılığı yoksa yapmazdım.

Evet fazla mızmızım. Param yok olsa alırdım. Dinlediğim videolarda vardı bana iyi gelen ama kızım sağolsun dinletmiyor dinletse ders videoları dinlicem
Kablosuz ucuz kulaklık alsana dinletmiyor ne demek. Telefondan aç kulaklıkla dinle iste

Ben de boşanan erkeklerin daha sorunlu olduğunu düşünüyorum konu sahibi gibi kadinlar o kadar yaygin degildir sanirim. 🙄
O degil de adam yazik öglenleri iş yerinde aç duruyormuş konu sahibiyse kilodan horluyormuş. Bi insan bu kadar gamsiz ve bencil nasil olabilir tanimayan insanlar bile acidi yani haline.
Ben o kadar sorunlu bir insan mıyım ?

Evet yok. Eşimi de tehtit ediyorum kendine gel kızım büyüyüp eski enerjime dönünce suratına bakmam bana iyi davran diye. İyice öküz oldun kibar ol bana diyor. Sanki bana çok kötü davranıyormuş gibi hissediyorum ☹️
E şimdi yapın dediğiniz şeyi bakmayın yüzüne bırakın adamı
Ama yapamazsınız adama muhtacsiniz
Ama adam bir susar iki susar 3.de basar gider haberiniz olsun

Ben de boşanan erkeklerin daha sorunlu olduğunu düşünüyorum konu sahibi gibi kadinlar o kadar yaygin degildir sanirim. 🙄
O degil de adam yazik öglenleri iş yerinde aç duruyormuş konu sahibiyse kilodan horluyormuş. Bi insan bu kadar gamsiz ve bencil nasil olabilir tanimayan insanlar bile acidi yani haline.
Gerçekten mi yazık ama adam o kadar ağır işte çalışıp aç kalıyor kadının derdine bak

Hello ben geldim. Benim eşim de kendisi huylu olduğu için ve düzensiz uyku saatleri sebebiyle sık sık bensiz uyurdu. Uygun pozisyonu bulabilmek için yanımda debelenir gider salonda yatardı. Hiç takılmadım nerde rahat ediyosa orda uyusun. Sonra çocuk oldu benle yattı memeyi bırakana kadar çocuk. O dönemlerde de bazen öyle bi pozisyona gelirdik ki mecburen giderdi. Yattığı yerin soğuk olmasını çok sever mesela. Kışın gider cam açar uyurdu salonda. Şimdi bir yıldır Şırnak'tayız. Klimaya muhtacız uzunca bir süre. Mayısta direkt gitti salona. 🤣 Burda geceleri 14 derece oldu 2 gün önce yine klima açmış bir süre salonda. Klima açmasa da cam açıyo bilmem ne. Hala gelemedi yatak odasına. Yatağımız dandik. Onu daha çok rahatsız ediyo mesela. Dibimde olacağına rahat ettiği yerde olsun. Aşk meşktir cinselliktir hiç problem yaşamıyoruz çok şükür. Yüzük ben de takamıyorum. Aslında çok beğeniyorum kadında da erkekte de ama özellikle pandemi ile gelen dezenfektan alışkanlığından sonra ben de çıkardım.

Yazabildiğim kadar detaylı yazmaya çalıştım. Hayat zaten zor. Birbirimize zorlaştırmayalım. Adam nasıl rahat ediyosa öyle takılsın. Yurt dışında ayrı yatan çiftlerin uyku kaliteleri üzerine bi sürü haberler yapılıyo onlara bakın. Bi yastıkta kocama devri fiilen tamamen bitmiş durumdadır artık.
Geçn görümcem ay benim kocam bensiz asla yatmaz dedi. Köye gidince bile yatamaz yatak odasında beni arar gelir koltukta uyur dedi. Çok zoruma gitti. Ağladım. Değersiz hissettiriyor

Eşimde öyle diyor. İşyerinde evliyim çocuğum var diye bas bas bağırıyorum ne yüzüğü diyor. Ee adam demekki önemsemiyor yüzüğü takmıyor derler dedim off diyor. Çevremde tek eşi çalışıpta çiçek böcek alanlar var görünce içim gidiyor 🥲
Siz hayatınızı başkalarına göre mi yaşarsınız? Yüzük sadece bir objedir yanınızda takar evden çıkınca çıkarır,emin olamazsınız.Adamın sizin için çalışması pes etmeden evi için mücadele etmesi,dırdırınızı çekmesi, elinden geldiğince size yardım etmesi,memnun olmayan kötü bir eşi olduğunu bildiği halde yine o eve gelmesi ,vazgeçmemesi daha ne olsun? Ne istiyorsunuz?

Yok böyle var böyle kadınlar hemde hiç az değiller malesef

Back
X