Hello ben geldim. Benim eşim de kendisi huylu olduğu için ve düzensiz uyku saatleri sebebiyle sık sık bensiz uyurdu. Uygun pozisyonu bulabilmek için yanımda debelenir gider salonda yatardı. Hiç takılmadım nerde rahat ediyosa orda uyusun. Sonra çocuk oldu benle yattı memeyi bırakana kadar çocuk. O dönemlerde de bazen öyle bi pozisyona gelirdik ki mecburen giderdi. Yattığı yerin soğuk olmasını çok sever mesela. Kışın gider cam açar uyurdu salonda. Şimdi bir yıldır Şırnak'tayız. Klimaya muhtacız uzunca bir süre. Mayısta direkt gitti salona.

Burda geceleri 14 derece oldu 2 gün önce yine klima açmış bir süre salonda. Klima açmasa da cam açıyo bilmem ne. Hala gelemedi yatak odasına. Yatağımız dandik. Onu daha çok rahatsız ediyo mesela. Dibimde olacağına rahat ettiği yerde olsun. Aşk meşktir cinselliktir hiç problem yaşamıyoruz çok şükür. Yüzük ben de takamıyorum. Aslında çok beğeniyorum kadında da erkekte de ama özellikle pandemi ile gelen dezenfektan alışkanlığından sonra ben de çıkardım.
Yazabildiğim kadar detaylı yazmaya çalıştım. Hayat zaten zor. Birbirimize zorlaştırmayalım. Adam nasıl rahat ediyosa öyle takılsın. Yurt dışında ayrı yatan çiftlerin uyku kaliteleri üzerine bi sürü haberler yapılıyo onlara bakın. Bi yastıkta kocama devri fiilen tamamen bitmiş durumdadır artık.