• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime çok mu yükleniyorum ?

Gereksiz bi gurur var bende ya o beni öpse bile öf bi git diyorum içimde ona ister istemez soğukluk beslemeye başladım. Uykusu hafifmiş. Çocuk derin nefes alsa duyar o yüzden diğer odadan bile duyup geliyor noluyor kızım gel diye. Benim uykum ağır o horlasada duymuyorum onunda ağır olsaymış napıyım
Bu gurur değil ki, bencillik ve şımarıklık.

Geçn görümcem ay benim kocam bensiz asla yatmaz dedi. Köye gidince bile yatamaz yatak odasında beni arar gelir koltukta uyur dedi. Çok zoruma gitti. Ağladım. Değersiz hissettiriyor
Ya senin görümcenin kocası çocuklara bile doğru dürüst bakmiyordu. Kimlere özeniyorsun? Bir tarafta artısı varmis ama baska tarafta onlarca eksisi vardır o insanların. Elmalarla armutları kıyaslama.

Tamam haklısınız bunaliyorsunuz yoruluyorsunuz ama adam ne yapıyor elinde sigara kahve oturuyor mu ?
Bide siz evde çocukla istediğiniz zaman oturup çocuk oyun oynarken uyurken soluk alabiliyorsunuz istediğiniz zaman çayınızı yemeğinizi yiyorsunuz
Ama eşiniz iş yerinin kurallarına uymak zorunda ben acıktım diyemiyor iş yeri ne zaman verirse o zaman yada ben çok yoruldum bir 5 dk oturayım da diyemiyor
Ama siz çocuk la da olsa oturup dinlenebilirsiniz
Ben konu açana kadar hep kendimi haklı görüyordum🥲

Geçn görümcem ay benim kocam bensiz asla yatmaz dedi. Köye gidince bile yatamaz yatak odasında beni arar gelir koltukta uyur dedi. Çok zoruma gitti. Ağladım. Değersiz hissettiriyor
Yazık ya bak nasıl üzüldüm şimdi size bende boşanın ya sizinle uyuyacak hep çiçek alacak yüzüğünü hiç çıkarmayacak birini bulun hemen

Evet yok. Eşimi de tehtit ediyorum kendine gel kızım büyüyüp eski enerjime dönünce suratına bakmam bana iyi davran diye. İyice öküz oldun kibar ol bana diyor. Sanki bana çok kötü davranıyormuş gibi hissediyorum ☹️
Sende kalp yokmuş ya...

Evet yok. Eşimi de tehtit ediyorum kendine gel kızım büyüyüp eski enerjime dönünce suratına bakmam bana iyi davran diye. İyice öküz oldun kibar ol bana diyor. Sanki bana çok kötü davranıyormuş gibi hissediyorum ☹️
Merak etmeyin, bu gidisle kizinizin buyumesine gerek kalmadan esiniz sizin suratiniza bakmayacak.

Ben o kadar sorunlu bir insan mıyım ?
Evet.

Ayakların yere sağlam bassın biraz.
Ciddi maddi zorluk var, kriz ortamı var, bebek büyütüyorsun. Senin derdin romantizim mi? Romantizm beklentin de yorgun çalışan adama horultuyla uyutmak.
Anlatmayın anlamıyor ya da işine gelmiyor, her konusunda aynı şeyi yapiyor

Ya senin görümcenin kocası çocuklara bile doğru dürüst bakmiyordu. Kimlere özeniyorsun? Bir tarafta artısı varmis ama baska tarafta onlarca eksisi vardır o insanların. Elmalarla armutları kıyaslama.
Yok bakmıyor hiç. Karısıyla bir kere haftasonu dışarı çıkmaz. Eve de yardım etmez. Elinde tesbih oturur. Kötü hissettim bilmiyorum. Kimse bana değer vermiyormuş gibi☹️

Sende kalp yokmuş ya...
Kötü davranıyor ama bana kibar olsun güzel söz söylesin istiyorum. Oflayıp puflayınca da görürsün sen kızım büyücek eski hayatıma dönücem diyorum. İnsan içinde çok konuşuyor bu diyor. Söylediğim herşey batmaya başladı. O da sürekli yükseliyor. Karşılıklı. Sen tahrik ediyorsun beni diyor. Bende sen yükseliyorsun bana düzgün davran pişman olursun iyi davranıcak bi karın olmaz diyorum. Çok bişey istemiyorum iyi davransın🥲

Ben o kadar sorunlu bir insan mıyım ?
Evet fazlasıyla...adam boşansın diye elinizden geleni yapıyorsunuz az daha gayret adamı daha da itin dışarı ,yakında eve gelmez bulur birini sizde çocukla öyle kala kalırsınız.Olmaz demeyin kimin sabrı ne kadar nerede biter bilinmez.Kocanızın size olan aşkına çok güvenmeyin bitti bitecek.....

Buna kendini bulunmaz Hint kumaşı sanma sendromu diyebiliz ama kimse vazgecilmez değildir, sen de Adana evde huzur ver o da seninle evlendi diğer kadinllarla değil, huzur veren birini de bulabilirdi....ama açık konuşalım senin huyun bu bencillik, kaç kişi neler yazmış düşüncen hala degismemis, bu kafa yapisiyla huzur bulamazsın seb
Haklısınız birşey demiyorum zaten. Biraz sakinleşip rahatlicam. Dikkat edicem bakalım düzelicek mi. Kendimi haklı görüyordum ne bileyim ben

Ben 600 TL ye aldım cokda güzel işe yarıyor tefsir derslerimi veya podcast gibi şeyleri işimi yaparken dinliyorum
Aa ilahiyatçı mısnız ? Abimde mesleki öğretmen. Ben de imam hatip mezunuyum ama sağlıkçıyım. Kulaklığım yok bugün alıcaktık eşim mesaiye kaldı

Kötü davranıyor ama bana kibar olsun güzel söz söylesin istiyorum. Oflayıp puflayınca da görürsün sen kızım büyücek eski hayatıma dönücem diyorum. İnsan içinde çok konuşuyor bu diyor. Söylediğim herşey batmaya başladı. O da sürekli yükseliyor. Karşılıklı. Sen tahrik ediyorsun beni diyor. Bende sen yükseliyorsun bana düzgün davran pişman olursun iyi davranıcak bi karın olmaz diyorum. Çok bişey istemiyorum iyi davransın🥲
Yahu adam ne yapıyor ne yapsin daha

Siz hayatınızı başkalarına göre mi yaşarsınız? Yüzük sadece bir objedir yanınızda takar evden çıkınca çıkarır,emin olamazsınız.Adamın sizin için çalışması pes etmeden evi için mücadele etmesi,dırdırınızı çekmesi, elinden geldiğince size yardım etmesi,memnun olmayan kötü bir eşi olduğunu bildiği halde yine o eve gelmesi ,vazgeçmemesi daha ne olsun? Ne istiyorsunuz?
Tamam eşim eve gelince söylenmicem☹️ hep eve gelir biryere gitmiyor ☹️

Back
X