• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime çok mu yükleniyorum ?

600 liraya ne aldiniz acaba? Ben de baktim geçenlerde, 1500 civari gordum. Ucuz olanlara da güvenemedim. Memnunsaniz hangi marka aldiginizi öğrenebilir miyim?
Bende samsung buds fe var kulaklarım küçük olduğu için diğerleri kulağımdan düşüyor diye aldım çok memnunum ama fiyatı çıkmış biraz. Xiaomiler de güzel (arkadaşa sormussunuz ama araya kaynak yapayım dedim)

Aa ilahiyatçı mısnız ? Abimde mesleki öğretmen. Ben de imam hatip mezunuyum ama sağlıkçıyım. Kulaklığım yok bugün alıcaktık eşim mesaiye kaldı
Milyoncu dedikleri yerlerde bile 300 400 TL ye kulaklık var 3 harfli markette vs
Gidin kendiniz alın
Yok ev hanımıyim okumak nasip olmadı ailemin maddi durumu yoktu bende kazandım gidemedim
Evde tarih videoları, tefsir dersleri, podcast vs dinliyorum kitap okuma tefsir ilmihal tarih şiir bunlarla vakit geçiriyorum
Kendimi geliştirmeye çalışıyorum
10 11 yaşından beri kitap okurum
Beyni atıl durumda bırakmamak adına birşeyler yapmaya çalışıyorum
Yoksa eşe çocuğa Sarar durursunuz

Tamam eşim eve gelince söylenmicem☹️ hep eve gelir biryere gitmiyor ☹️
Böyle devam ederseniz adam mesai der çok iş der gelmez oturur bir yerde zamanla iyice soğur bırakır gider.Kadın erkek fark etmez insanların bu kadar sabrı zorlanmaz .Kul hakkına giriyorsunuz,onunda bir kalbi var yazık gerçekten sürekli aşağılandığı bir evlilik yaşıyor adam,hiç memnun olmayan şükür bilmeyen bir eşi var.Kaderi fazla zorlamayın sınanırsınız.....

600 liraya ne aldiniz acaba? Ben de baktim geçenlerde, 1500 civari gordum. Ucuz olanlara da güvenemedim. Memnunsaniz hangi marka aldiginizi öğrenebilir miyim?
Philips marka 1 yıl oldu alalı indirimde imiş birde hamur yoğurma makinası vs aldık indirim yaptı adam resmini atayım şimdi çok özelliği yok ama ben memnunum önceki kulaklığımin markası yoktu ucuzluktan 250 e almıştım
1000080488.webp
1000080488.webp
1000080489.webp

Bende samsung buds fe var kulaklarım küçük olduğu için diğerleri kulağımdan düşüyor diye aldım çok memnunum ama fiyatı çıkmış biraz. Xiaomiler de güzel (arkadaşa sormussunuz ama araya kaynak yapayım dedim)
Estagfurullah bakayim hemen. Benim telefon da samsung zaten. Gecen niyetlendim de fiyatlar yuksek geldi. Genelde de 1500 civari olunca iste uygun fiyatlilar dandik mi cikar diye dusundum.
Migrostan almistim mesela, sarj dayanmiyor pit bitiveriyor.
Tesekkur ederim.

Seni gerçekten hiç anlayamıyorum sunshine. Yani üç kuruş maaş alıp zengin gibi yaşama hevesin bana hiç normal gelmiyor. Evde laptop var, borç dağ olmuş, tablet gerçekten çok mu şart? Hiç mi ev ekonomisi bilmiyorsun? Hiç mi eşine acımıyorsun? Bir de yani yaşın daha 27. Benim o yaşta evim bile yoktu. Maddi durumumu bilip yaşadım hep. Yoksa yoktur yani neden zorluyorsun sürekli? Durumu daha iyi biriyle evlenebilirdin. Çocuğu daha sonraya planlayabilirdin. Esin elinden geleni yapıyor maddi anlamda. Manevi anlamda da biraz karşısında bir şey görürse kendisi de verici olacaktır. Sürekli şikayet halinde birine ne vermesini bekliyorsun içinden gelerek? Ben de talepkar bir kadınım gerçekten ama istemesini bilirim, cilvemi bilirim, tek taraflı istemem ben de veririm. Bir de karsimdakini tartarım yani nazımı çekecek mi diye, karşıda bir karşılığı yoksa yapmazdım.
Reddedince kendimi değersiz hisssediyorum aslında hepsi bu. Çocuktan sonra tüm ilgi kızıma kaydı bende güzel söz öpücük sarılma istiyorum. Ne tableti laptop varya diyince zoruma gidyor üzülüyorum. Sıkışığız canım bakarız ama laptoptan idare et dese mutlu olucam ama konuşma tarzı batıyor bana ya da hormonlardan bilmiyorum. Sanki bana güzel birşey söylemediği her an beni sevmiyormuş gibi hisssediyorum. Bilmiyorum ya anlatamıyorum galiba ondan kaynaklı da sürekli adama laf söylüyorum

Philips marka 1 yıl oldu alalı indirimde imiş birde hamur yoğurma makinası vs aldık indirim yaptı adam resmini atayım şimdi çok özelliği yok ama ben memnunum önceki kulaklığımin markası yoktu ucuzluktan 250 e almıştım
Cok ozellik beklemiyorum zaten. Ben devamli muzik dinliyorum, sadece muzik dinlerken bir de araba kullanırken calissin yeter.
Tesekkur ederim.

Milyoncu dedikleri yerlerde bile 300 400 TL ye kulaklık var 3 harfli markette vs
Gidin kendiniz alın
Yok ev hanımıyim okumak nasip olmadı ailemin maddi durumu yoktu bende kazandım gidemedim
Evde tarih videoları, tefsir dersleri, podcast vs dinliyorum kitap okuma tefsir ilmihal tarih şiir bunlarla vakit geçiriyorum
Kendimi geliştirmeye çalışıyorum
10 11 yaşından beri kitap okurum
Beyni atıl durumda bırakmamak adına birşeyler yapmaya çalışıyorum
Yoksa eşe çocuğa Sarar durursunuz
Açıktan okuyabilirsiniz aslında sınavları var aklınızda bulunsun🌸

Esim de ben de horluyoruz benim alerjik rinitim var eylülden hazirana kadar mütemadiyen horlarim kendi horlama sesime uyaniyorum cogu zaman esim de senenin 12 ayı horlar ben en ufak seste yorgunluktan ölsem de uyuyamayan yapıya sahibim o yüzden ayri yatıyoruz birlikte yattığımızda o fazlaca hızlı nefes alsa rahatsız oluyorum kavga ediyoruz careyi ayrı yatmakta bulduk.Ayrı yatmayla cinsellik etkilenmiyor bu ciftlerin elinde olan bir sey cocugunuzla yasit cocugum var benim de cocuklardan sonra hic bir sey eskisi gibi kalmiyor ama o düzene göre hayatinizi idame ettirmek zorundasiniz bazen anne kayinvalide yakinsa birakin bebeginizi es olarak birlikte vakit gecirin bir yerlere gidin ya da evde birlikte vakit gecirin film izleyin birbirinize vakit ayirmazsaniz tabii ki böyle hissedersiniz.Ayri uyuma konusunu cok ciddiye alıyorsunuz ayrıca önemli olan uyku kalitesi.

Yüzüğü atıcam ama ya da satıcam en azından takmıyor gider parasıyla bi kahve içerim atıcam dedim atmazsam her sözümü goy goy anlar. 5 6 yıl olmuş yeni evli değilmişizzzz abartıyormuşum. Batıyor bu adam bana ya kızmazsan yastığımı getirirmisn diyor bi de dikenlerde yat bananeğğğğ
Evet, abartıyorsun.

Kendimi kesicem az kaldi
Boşver canım enerjini emmesine kötü etkilemesine izin verme
Kiminin derdi bugün kocamdan dayak yemeyeyim yiyecek birşey bulabilecek miyim
Kiminin derdi pırlantamin taşı ufak
Çiçek böcek yüzük vs vs
Gerçekten üzülüyorum yani dünyada insanlar toprak yiyor açlıktan
Doğu Türkistan da Filistin'de Yemen'de vs vs kirima uğruyor zulm görüyor
Ülkemizde çoğu insan çöpten topladığıni yiyip giyiyor

Bizde de var böyle telefonu iPhone olacak
Bir giydiğini bir daha giymeyecek
İstediği anında olacak

Annemde böyle. Hep haklıdr. Puf☹️
Sosyal medya Instagram vs varmı sizde orada paylaşılan görüntüleri savaş vs görüyor musunuz?
Ankara abisi meleklerin abisi vs gibi sosyal sorumluluk hesaplarına bakıyor musunuz
Depremde herşeyini kaybeden insanları hatırlıyor musunuz acaba ?

Reddedince kendimi değersiz hisssediyorum aslında hepsi bu. Çocuktan sonra tüm ilgi kızıma kaydı bende güzel söz öpücük sarılma istiyorum. Ne tableti laptop varya diyince zoruma gidyor üzülüyorum. Sıkışığız canım bakarız ama laptoptan idare et dese mutlu olucam ama konuşma tarzı batıyor bana ya da hormonlardan bilmiyorum. Sanki bana güzel birşey söylemediği her an beni sevmiyormuş gibi hisssediyorum. Bilmiyorum ya anlatamıyorum galiba ondan kaynaklı da sürekli adama laf söylüyorum
Adam sizi sevmiyor zaten bu huylarınızla evlat olsanız sevilmez siniz.

Belkide sadece mecbur ve katlanmaya çalışıyor.

Bazen erkekler de katlanmaya çalışır. Tabi bir yere kadar.

Adam sizi sevmiyor zaten bu huylarınızla evlat olsanız sevilmez siniz.

Belkide sadece mecbur ve katlanmaya çalışıyor.

Bazen erkekler de katlanmaya çalışır. Tabi bir yere kadar.
Adam da sevgi varsa da bitmiştir düşünsenize sürekli terslenip duruyorsunuz ne yapsanız yetmiyor

Eşiniz doğru söylemiş. Gidip kavga mı çıkarmasını istiyorsunuz? Hadi kavga çıkardı eşinizin zarar girmeyeceği ne mağlum. Sanırım eşim beni kıskansın da ne olursa olsun diye düşünüyorsunuz.
Hamileyim ve duygusal boşluk hissediyorum şu sıralar bu hissettiklerim de gayet normal, her kadın kıskanılmak ister, sadece bana bunu belli etmesini istedim, ve ben size yorum yapmadım konu sahibine yazdım sizi ne ilgilendirir yorum yapmak ki 😁🤣

Sevildiğini hissetmenin tek yolu maddiyattan mi geçiyor sizin için?
Adama sürekli ters davranıp size yumuşak ve ilgili olmasını beklemek ne kadar mantıklı sizce ?
Bence sevgisi çoktan bitti adamın çocuk için dayanıyor ama nereye kadar dayanacak Allah bilir
Bana eşim çocuk büyüsün işim düzelsin yüzüne bakmyacagim dese benimde sevgim vs kalmazdı

Back
X