• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime çok mu yükleniyorum ?

Boşver canım enerjini emmesine kötü etkilemesine izin verme
Kiminin derdi bugün kocamdan dayak yemeyeyim yiyecek birşey bulabilecek miyim
Kiminin derdi pırlantamin taşı ufak
Çiçek böcek yüzük vs vs
Gerçekten üzülüyorum yani dünyada insanlar toprak yiyor açlıktan
Doğu Türkistan da Filistin'de Yemen'de vs vs kirima uğruyor zulm görüyor
Ülkemizde çoğu insan çöpten topladığıni yiyip giyiyor

Bizde de var böyle telefonu iPhone olacak
Bir giydiğini bir daha giymeyecek
İstediği anında olacak
Şuan bununla konumun ne alakası var? Adam çiçek almıyor bırakıyorum nalet olası adam demiyorum önceden mutlu olurdum iyi hisssederdim ilgisizim kötü hisssedİyorum diyorum

Adam sizi sevmiyor zaten bu huylarınızla evlat olsanız sevilmez siniz.

Belkide sadece mecbur ve katlanmaya çalışıyor.

Bazen erkekler de katlanmaya çalışır. Tabi bir yere kadar.
Eşimin sevmediğini düşünmüyorum zira sevmese bana az önce molasında napıyorsun yazmazdı. Katlanan adam dün yanağımı okşamaz. Düzeltmeye çalışıyorum kendimi.

Hamileyim ve duygusal boşluk hissediyorum

Şuan bununla konumun ne alakası var? Adam çiçek almıyor bırakıyorum nalet olası adam demiyorum önceden mutlu olurdum iyi hisssederdim ilgisizim kötü hisssedİyorum diyorum
Sizin isminizimi vermişim genel konuşmuşum
Memnuniyetsizsiniz bencil ve ben odaklı birisiniz bunu kabul edemiyorsunuz ama olan bu
Eşinizi tehdit etmek yerine hemen şimdi düşüncenizi icraata dökün bırakın adamı
Çünkü böyle giderse o sizi bırakacak
Neyse size iyi günler diliyorum gerçekten ben bile daraldim kalbim sıkıştı yazdıklarınızdan

Son düzenleme:
Evet yok. Eşimi de tehtit ediyorum kendine gel kızım büyüyüp eski enerjime dönünce suratına bakmam bana iyi davran diye. İyice öküz oldun kibar ol bana diyor. Sanki bana çok kötü davranıyormuş gibi hissediyorum ☹️
Valla yazdıklarınıza bakınca kendisine kötü davranılan tek bir kişi var o da eşiniz.
Bu yaptıklarınızı eşim yapsa bana artık eski eşim olurdu.

Evet çok bunaldım. Sanki yüzük takmayıp yanımda takmadığı için ayrılmışız ve evliliğimiz bitmiş gibi hissediyorum. Yeni evli bıcır bıcır çiftleri görünce özenir oldum. Annem hasta bakamıyor kızıma uzun saat. Kızm babasıyla zorluk çıkarmıyor gidiyoruz heryere ☹️

Evlilik ve yüzüğün alakalı olduğunu düşünmüyorum. Adam unutur yada rahat edemez. Ben yüzük takmayı seviyorum ama bir müddet sonra ağırlık yapıyor, en fazla 3 saat sonra ruhum daralıyor. Eşim böyle hissetse üzülürdüm.

Bence mevzu burada yüzük değil o ayrı yeni hayatına uyum sağlamaya çalışıyorsun.

Benim Amcam da konu sahibinin kocası gibiydi. Kadın tavşan gibi doğurdu durdu 5 çocuğu resmen amcam büyüttü evine misafir gitse amcam mutfaktan çıkmazdı.

Karısı yedi içti, kendisini devirdi.. Amcam dışarıda öyle çalışırdı ki zapzayıf kalmıştı. Evinde de huzuru yoktu. Ama karısını herkesin içinde el üstünde tutmaya çalışırdı, rezil olmamak için..

En son ne oldu biliyor musunuz?

O, evin de yatacak yer bulamayan amcam 45 yaşındayken karısına darbeyi iyi vurdu.

İş yerinde tam kendi huyunda bir kadın bulmuş ve ona aşık olmuştu. Sonra babam ona tepki verdiğinde karısının herşeyini bir bir anlatmıştı..

Kilosundan tutun, ağız kokusuna kadar, dişlerinden, ev temizliğine kadar, sonra aileye karşı hep kışkırtmış daha neler neler..

Ama bizde böyle aldatma, boşanma olamayacağı için bir şekilde tehditle ikna ettiler kadından ayırdılar..

Amcam o kadından ayrıldı ama inanıyorum ki hala devam ediyor. Çünkü karısına karşı hala soğuk

Yok oyle bir şey kafanızdan genelleme uydurmayin
Kıskanç baskıcı adamı iyi birşey zannediyorlar herhalde
Evet insan eşini kıskanır ama kimsede eşine kadın yada erkek biliyor musun bana laf attılar beni arıyorlar mesaj atıyorlar vs deyip evde kaos ortamı yaratmak istemez
Adam gitse kavga ederken yaralansa ne olacak
Yada kadına sen kuyruk sallamissindir da ondan baktılar diyip kafa göz girme ihtimali de var
Böyle psikopatlar var çünkü

Kötü davranıyor ama bana kibar olsun güzel söz söylesin istiyorum. Oflayıp puflayınca da görürsün sen kızım büyücek eski hayatıma dönücem diyorum. İnsan içinde çok konuşuyor bu diyor. Söylediğim herşey batmaya başladı. O da sürekli yükseliyor. Karşılıklı. Sen tahrik ediyorsun beni diyor. Bende sen yükseliyorsun bana düzgün davran pişman olursun iyi davranıcak bi karın olmaz diyorum. Çok bişey istemiyorum iyi davransın🥲
Eşinden beklediğin şeyleri sen ona yapıyor musun? Hayır. Tatlı dille konuşsan o da tatlı dille konuşur, iltifat eder. Değişime önce kendinden başla.

Benim Amcam da konu sahibinin kocası gibiydi. Kadın tavşan gibi doğurdu durdu 5 çocuğu resmen amcam büyüttü evine misafir gitse amcam mutfaktan çıkmazdı.

Karısı yedi içti, kendisini devirdi.. Amcam dışarıda öyle çalışırdı ki zapzayıf kalmıştı. Evinde de huzuru yoktu. Ama karısını herkesin içinde el üstünde tutmaya çalışırdı, rezil olmamak için..

O, evin de yatacak yer bulamayan amcam 45 yaşındayken karısına darbeyi iyi vurdu.

İş yerinde tam kendi huyunda bir kadın bulmuş ve ona aşık olmuştu. Sonra babam ona tepki verdiğinde karısının herşeyini bir bir anlatmıştı..

Kilosundan tutun, ağız kokusuna kadar, dişlerinden, ev temizliğine kadar, sonra aileye karşı hep kışkırtmış daha neler neler..

Ama bizde böyle aldatma, boşanma olamayacağı için bir şekilde tehditle ikna ettiler kadından ayırdılar..

Amcam o kadından ayrıldı ama inanıyorum ki hala devam ediyor. Çünkü karısına karşı hala soğuk
Amcaniz da ağzı kokan kadindan beş çocuk yapmasini biliyor maşallah :)

Gereksiz bi gurur var bende ya o beni öpse bile öf bi git diyorum içimde ona ister istemez soğukluk beslemeye başladım. Uykusu hafifmiş. Çocuk derin nefes alsa duyar o yüzden diğer odadan bile duyup geliyor noluyor kızım gel diye. Benim uykum ağır o horlasada duymuyorum onunda ağır olsaymış napıyım
Ee onun da uykusu ağır olsa bebe ağlamaktan nefessiz kalırdı. Bunu hiç düşünmedin galiba. Kendine hemen çeki düzen vermezsen adam eve uğramamaya başlar, iş boşanmaya kadar gider.

Adam canını dişine takıp çalışıyor. " bentüm gün yoruldum" demeyip karısı horul horul horlarken gece bebeye de bakıyor. Karısını öpmek istiyor ama karısı oflayıp surat yapıyor. Bu evliliğin bu adama şu an hiçbir artısı yok.

Gittim kilodan oluyormuş. Kilomuda veremiyorum düzenim yok destekçim yok. Yüzmeye gidiyordum görümcemle o da haftada 1 en fazla pazar sabah 6 da gittiğimiz için tek o saat boş eşimde izin gününde sabah erken uyandığı için mızmızlandı bırakıp gidiyormuşum onu bla bla bla. Ben napıyım kızımı bırakıp spora yürüyüşe de çıkamıyorum. Sürekli onun bakımından kendime bişeyler hazırlayamıyorum abur cubur:(
Kaç kilo fazlanız var ki? Kulak burun boğaz uzmanına gittiniz inşallah

Demek ki o zamanlar kokuya da katlanmış 😂😂ama taaa ki temiz, gönlüne göre kadın bulana kadar.
Kadının fotoğrafını görmüştüm kadın yaşına göre çok güzel, bakımlı hoş bir kadındı.
Karısı da güzeldi ama gerçekten de şimdi düşünüyorum çok bakımsız bir kadındı.

Demek ki o zamanlar kokuya da katlanmış 😂😂ama taaa ki temiz, gönlüne göre kadın bulana kadar.
Eee yani? Karısını boşasaymış madem memnun değilmiş. Birini bulup özelini ortaya dökmek, baban uyardı aile karşı çıktı diye ayrılmak da nedir…amcanız karakterli biri olmadığı için bu konuya örnek teşkil etmiyor bence

Siz tip kadinlar neykne gúvenip cocuk diguruyir anlamoyorum.
Hemen bir tuhaf hallere girip terör estirme.
Adam sogumus zaten, devam et yakinda kurtulursun pardon kacirrisin adami ozaman rahatlarsin

Bir kadın olarak bunu savunmanıza hayretle bakıyorum. İnanılır gibi değil. Kimse ev içinde ki durumu bilemez. Bizde o zaman bulalım başkasını ? Eşim az kazanıyor diye çiçek alamıyor diye ya da ne bileyim geç geliyor diye kendime göre bulayım? Bu nasıl bi düşüncedir. Karısına darbe vurmuşmuş. Amcanız haysiyetsizlik yapmış bana göre. Evli iken başka kadına bakmış adam olsaymışda boşanıp baksaymış.

Back
X