- 4 Haziran 2017
- 577
- 234
- 103
- 41
- Konu Sahibi Degiskenruhlu
-
Bence haklısınız eşiniz çocukça davranmış ben evli eşlerin sen kendin git muhabbetini anlamıyorum madem tek gezecem bayramda seyranda davetlerde niye evlendim ben arkadaş???Merhabalar...Bugün eşimle işten çıkınca ikimizin de ailelerine çikolata alıyorduk ve ben bir akrabama daha mı alsak acaba bayramda gideriz dedim.Hiç gezemem akrabaları şimdi gezmek istiyorum ben tatilde dedi.Ben de çok bozuldum ve zaten bizimkilere gelince iş böyle yapıyorsun dedim.O kendi akrabalarıyla görüşmek istemiyor zaten bağlarını koparmış ama ailesiyle sık sık görüşür.Zaten burda iki akrabam var ve onlara da gitsem alt tarafı onar dakka otururuz maksat gönül almak, ben böyle şeyleri önemsiyorum.Bana sen yalnız git o zaman beni niye sürüklüyorsun diyo ama yalnız gidince de herkes eşimi soruyor ve seviyorlar da normalde onu.Şimdi tartıştık biraz bayram öncesi ve küs küs oturuyoruz
Bence haklısınız eşiniz çocukça davranmış ben evli eşlerin sen kendin git muhabbetini anlamıyorum madem tek gezecem bayramda seyranda davetlerde niye evlendim ben arkadaş???
Zaten gitmeyecek insan zorlasanda yirtinsan da gitmez . Benim düşüncem bu sadece bayramda seyranda bari eşler birbirlerinin istediğini karşılıklı yapsa her dakika yapışık ikiz olalım istemiyorum hani bu bayramlar özel günler ya o yüzdenAma evlilik her şeye, her yere yapışık ikiz gibi birlikte gitmek değildir ki birlikte katılmak çok elzem değilse. Önemli olan iki tarafında yapmaktan keyif alarak yapacağı şeyleri birlikte yapmaktır. Zorlamak sadece huzursuzluk yaratır.
Zaten gitmeyecek insan zorlasanda yirtinsan da gitmez . Benim düşüncem bu sadece bayramda seyranda bari eşler birbirlerinin istediğini karşılıklı yapsa her dakika yapışık ikiz olalım istemiyorum hani bu bayramlar özel günler ya o yüzdenyoksa bende çok meraklı değilim yapışık gezmeye mesela iki akraba on dakikadan toplasa yarım saatini alır yol felan ondan sonrada kocası nereleri isterse kalan günlerde gezebilirler
Aynen zaten kavgaya dönüşmesi iyi olmamış bence de benim esim de bazı akrabalarimi sevmez gitmez mesela kavga çıkarsam mecbur gider ama ne gerek var kavga çıkarmaya onun sevmedigi gitmek istemediği yerlere ben yanlız giderim sadece bayramda bana saygısından gider yine de saolsunYani o da doğru ama istemiyor sonuçta, ılımlı değil adam. Kavgaya dönmüş mevzu. Bu kadarına gerek yok diyorum. İnsan kocasının karakterini, sınırlarını bilmeli bence.
Aslında babamın halasınının çocukları olduğundan biraz uzak sayılırlar ama annemlere çok yakın oturduklarından annemlerle sık sık görüştüğümüz insanlar.Eşim de daha önce kaç defa görüştü ve severler kendisini.Her bayram da gidemiyoruz zaten ama bu bayram burda olacağımız için gitmek istedim.Zaten her gün nereyi gezicez.Kim bu akraba
Yani dıdının dıdısı mı
Erkekler zaten o tarz bayram seytan ev oturması ortamını sevmiyor anne baba dede nene dışında kime gitsinler ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?