- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
- Konu Sahibi Degiskenruhlu
-
Asla kendi ailesine şöyle benim aileme böyle diye kıyaslama onlar onun ailesi canı çünkü sen üzülürsün sonundaGeçen gün de annemler iftara çağirdiklarinda çok yorgunum diye gitmek istemedi ses çıkarmadım çünkü gerçrkten çok yoğun çalışmıştık ama babam biraz bozuldu bu duruma bi şey diyemedim.Kendi abisi yakın zamanda vefat ettiği için bayağı bir süre de orda kaldı.Ben de kaldım ama iş dolayısıyla evimize döndüğüm halde o iki hafta daha orda kaldı.Şimdi de ne isteseler koşar ama benim ailem bu kadar önemsiz mi diye düşünmeye başladim artik.
Evet sorarlar eşimin abisi vefat ettiğinde de gelmişlerdi eşimin ailesine başsağlığına ve iftara da davet etmişlerdi bizi.Ben de bu yüzden istiyorum biraz zaten.Bu gezmek istediğiniz akrabalar , hal hatır sorar mi, ilgilenir mi sizlerle ?
Evet sorarlar eşimin abisi vefat ettiğinde de gelmişlerdi eşimin ailesine başsağlığına ve iftara da davet etmişlerdi bizi.Ben de bu yüzden istiyorum biraz zaten.
Bu mesajdan sonra bir çok mesajınızı okudum vallahi süpersiniz ya“Zaten bizimkilere gelince iş böyle yapıyorsun” demek yerine
“Aşkım biliyorsun, bu şehirde sadece 2 akrabam var, zaten topu topu 10 dakika otururuz, kırma beni hadi, seni çok seviyorum” deseydiniz sizce yumuşayıp “iyi bari senin hatırına gidelim” demez miydi?
Siz haklısınız ama iletişim berbat. Kendinizi ifade etme yönteminiz skandal.
Değer yargıları uyuşmayan insanlar evlenmemeliMerhabalar...Bugün eşimle işten çıkınca ikimizin de ailelerine çikolata alıyorduk ve ben bir akrabama daha mı alsak acaba bayramda gideriz dedim.Hiç gezemem akrabaları şimdi gezmek istiyorum ben tatilde dedi.Ben de çok bozuldum ve zaten bizimkilere gelince iş böyle yapıyorsun dedim.O kendi akrabalarıyla görüşmek istemiyor zaten bağlarını koparmış ama ailesiyle sık sık görüşür.Zaten burda iki akrabam var ve onlara da gitsem alt tarafı onar dakka otururuz maksat gönül almak, ben böyle şeyleri önemsiyorum.Bana sen yalnız git o zaman beni niye sürüklüyorsun diyo ama yalnız gidince de herkes eşimi soruyor ve seviyorlar da normalde onu.Şimdi tartıştık biraz bayram öncesi ve küs küs oturuyoruz
Haklısınız evet ama evlenmeden önce böyle olduğunu farkedememişim yoksa kesinlikle evlenmezdim.Farkli kişiliklerde olduğumuzu sonradan anladım ne yazik kiBu adamın a sosyal olduğunu evlenmeden önce bilmiyormuydunuz? Eğer biliyorsanız bile bile lades demişsiniz.
Günlük Vs yemek daveti buluşma olur Tamam tek takılıyor, Ama ben tek gitmeye bayram ve özel günlerde karşıyım. Normal bir yemek daveti değil ki ayrı ayrı takılalım. İnsanın ölüsüde diriside adam ister.
Evlilik ayni zamanda fedakarlık demek..ben de hic sevmem bayram ziyareti fazla akrabam da yok ama esiminkileri gezerim.Merhabalar...Bugün eşimle işten çıkınca ikimizin de ailelerine çikolata alıyorduk ve ben bir akrabama daha mı alsak acaba bayramda gideriz dedim.Hiç gezemem akrabaları şimdi gezmek istiyorum ben tatilde dedi.Ben de çok bozuldum ve zaten bizimkilere gelince iş böyle yapıyorsun dedim.O kendi akrabalarıyla görüşmek istemiyor zaten bağlarını koparmış ama ailesiyle sık sık görüşür.Zaten burda iki akrabam var ve onlara da gitsem alt tarafı onar dakka otururuz maksat gönül almak, ben böyle şeyleri önemsiyorum.Bana sen yalnız git o zaman beni niye sürüklüyorsun diyo ama yalnız gidince de herkes eşimi soruyor ve seviyorlar da normalde onu.Şimdi tartıştık biraz bayram öncesi ve küs küs oturuyoruz
Ha işte yarım Birgün bir bebeğin olur büyür el içine karişir ana babadan vefa görmediği için ahanda tam böyle olur.Haklısınız evet ama evlenmeden önce böyle olduğunu farkedememişim yoksa kesinlikle evlenmezdim.Farkli kişiliklerde olduğumuzu sonradan anladım ne yazik ki
Bazıları evlendikten sonra sürpriz yumurta gibi çıkıyor.gercekten çok iyi gizliyorlar kendileriniBu adamın a sosyal olduğunu evlenmeden önce bilmiyormuydunuz? Eğer biliyorsanız bile bile lades demişsiniz.
Günlük Vs yemek daveti buluşma olur Tamam tek takılıyor, Ama ben tek gitmeye bayram ve özel günlerde karşıyım. Normal bir yemek daveti değil ki ayrı ayrı takılalım. İnsanın ölüsüde diriside adam ister.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?