Eşime çok sinirlendim,sizce kim haklı?

Kimse kimsenin akrabasını kapı kapı dolaşmak zorunda değil...Normal zamanda da gidilir...Ben de sevmiyorum

Asla kendi ailesine şöyle benim aileme böyle diye kıyaslama onlar onun ailesi canı çünkü sen üzülürsün sonunda

Eşiniz haklı. Aile değil bu sonuçta akraba.
Kimse hayatının yarım saatini eşinin amcası, teyzesi için çarçur etmek zorunda değil. Akrabalarınız da eşinize meraklı değildir zaten.
Ya yalnız gidin ya da saldırgan olmayan bir dille ikna etmeye çalışın.
"zaten bizimkilere gelince iş böyle yapıyorsun" dediğinizde bir aydınlanma yaşayıp "aa çok haklısın, hadi gidelim" dememesi çok normal.

Siz haklısınız bence sizi kırmamak için bı kahve içip kalkarsiniz nolacak ki zaten 2 akrabaniz varmış olduğunuz yerde eminim eşinizin akrabası olsaydı kendisi de giderdi.

Anne babanızı anlıyorum ama eşi akrabalara sürüklemek neden ? Eşimin anne ve babadı baş tacı ama yok amcasıydı teyzesiydi vs.hiç uğraşamam.Kaldı ki kendi arkabalarıyla bile görüşmüyormuş.Gelmek istememesi normal.

Bu gezmek istediğiniz akrabalar , hal hatır sorar mi, ilgilenir mi sizlerle ?

Eşiniz haklı.. her bayram eşimin 7 sülalesini gezmek zorunda kalıyordum. 2 senedir gitmiyorum ve eşim bozuluyor. Bozulsun, bu bayramda gitmeyeceğim.
Dayatmaları hiç sevmem çok isteniyorsa herkes kendi akrabasına gitsin,istemeyen evde otursun.

Eşiniz akrabalarınızı gezmek istemeyebilir en doğal hakkı nasıl ki size akrabalarına gitme demesi yanlışsa sizin de ona illa akrabalarıma beraber gidelim demeniz yanlış. Burda olayı büyüten ve tartışmanın fitilini ateşleyen taraf siz olmuşsunuz. Hiç olay çıkartılacak bir mesele değil kendiniz giderseniz ne olmuş yani evlilik ördek ailesi gibi her yere birlikte gitmek mi demek? Hadi birinci derece olsa anlarım ama şurda kaç zamandır tanıdığı insanları gezmek istemeyebilir siz yıllardır tanıyorsunuz hissettiğiniz yakınlığı, samimiyeti eşinizin hissedememiş olabilir.

Görüyorum ki artık değerlerimizi iyice yitirmişiz.Eskiden bayramlarda eş dost ziyaret edilirdi,demekki artık bunların bir anlamı kalmamış.Eşler de her yere yalnız gitsinler madem evliliğin de bir anlamı kalmasın

Bu adamın a sosyal olduğunu evlenmeden önce bilmiyormuydunuz? Eğer biliyorsanız bile bile lades demişsiniz.

Günlük Vs yemek daveti buluşma olur Tamam tek takılıyor, Ama ben tek gitmeye bayram ve özel günlerde karşıyım. Normal bir yemek daveti değil ki ayrı ayrı takılalım. İnsanın ölüsüde diriside adam ister.

Bu mesajdan sonra bir çok mesajınızı okudum vallahi süpersiniz ya çok mantıklı ve zihin açıcı konuşuyorsunuz favorimsiniz

Değer yargıları uyuşmayan insanlar evlenmemeli

Haklısınız evet ama evlenmeden önce böyle olduğunu farkedememişim yoksa kesinlikle evlenmezdim.Farkli kişiliklerde olduğumuzu sonradan anladım ne yazik ki

Evlilik ayni zamanda fedakarlık demek..ben de hic sevmem bayram ziyareti fazla akrabam da yok ama esiminkileri gezerim.

Haklısınız evet ama evlenmeden önce böyle olduğunu farkedememişim yoksa kesinlikle evlenmezdim.Farkli kişiliklerde olduğumuzu sonradan anladım ne yazik ki
Ha işte yarım Birgün bir bebeğin olur büyür el içine karişir ana babadan vefa görmediği için ahanda tam böyle olur.
Biz kadınlar sevgililik döneminde kendi ailesinden uzak olunca bizi erkeklerin çok sevdiğini düşünür ve seviniriz. Ha işte hatamızda burda başlıyor adam a sosyal kendi anasına babasına göstermwsi gereken saygı ve sevgiyi göstermeyen kuz tarafının anasına babasına akrabasına sence gösterir mi?

Bazıları evlendikten sonra sürpriz yumurta gibi çıkıyor.gercekten çok iyi gizliyorlar kendilerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…