• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime çok sinirliyim

Sshelby

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
460
134
33
Eşimin ısrarı sonucu başka eve taşındık 10 gün önce. Ama hanımlar nakliyatçıyı eşim seçti tanıdık diye. Ve daha borcunu ödediğimiz sırf bunları ödüyoruz diye bi yere çıkamadığımız beyaz eşyalarımda çökmeler diğer masa yatak gardropta ise bütün köşelerde çökmeler oluşmuş. Çok üzgünüm. Yesyeniydi mobilyalar evleneli çok olmadı üstelik çıktığımız evde kiralık. Ne yapcam ben eşime çok kızıyorum kinleniyorum içten içe :( :(

e gösterin eşinize, adamlarla görüşsün. zarar tazmini isteyin.

ayrıca eşinize neden kinleniyosunuz ki vurun kırın demedi sonuçta. tanıdıkla iş yapmak istemesi kadar doğal bişey yok.

Tanıdık madem, çok daha dikkat etmeliydi. Eşiniz durumu söylesin adama

Canınız sağolsun...

Olmuşla, ölmüşe çare yok...

Oda istemezdi böyle olmasını...

Eşinize nakliyatçı yüzünden mi kızıyorsunuz yoksa taşınmayı istemediniz o ısrar etti diye mi kızgınsınız? Belki asıl kızgınlığınızı böyle şeylerden çıkarmaya çalışıyorsunuzdur.

Eşimin ısrarı sonucu başka eve taşındık 10 gün önce. Ama hanımlar nakliyatçıyı eşim seçti tanıdık diye. Ve daha borcunu ödediğimiz sırf bunları ödüyoruz diye bi yere çıkamadığımız beyaz eşyalarımda çökmeler diğer masa yatak gardropta ise bütün köşelerde çökmeler oluşmuş. Çok üzgünüm. Yesyeniydi mobilyalar evleneli çok olmadı üstelik çıktığımız evde kiralık. Ne yapcam ben eşime çok kızıyorum kinleniyorum içten içe :KK43: :KK43:
senin seçtiğin nakliyecide de bu sorunlar olabilirdi
eşin de mobilyalarımıza zarar verebilirler diye düşünerek secmedi değil mi

eşine kızacak bir durum yok burda
o halde ugrasıp sen secseydin madem suçlu eşin

Eşinize kızmayın bence, o da eşyasına malına zarar gelsin istemezdi.
Ancak zararın tazminini giderecek bir yol bulmanızda fayda var.

Ben başka nakliyeci istedim hemen karar verme dedim ama diretti ve sonuç bu

Eşinize kızmayın bence, o da eşyasına malına zarar gelsin istemezdi.
Ancak zararın tazminini giderecek bir yol bulmanızda fayda var.
Adamlar karşılarız dediler ama eşim küçücük şeyler gerek yok söylemeye diyo. Kırık yok sadece çizik çökme belki yapmazlar diyo.

Taşınmak böyle bişey eğer iyi bi nakliye seçilmediyse :(
Benim eşyalar da hep böyle oldu

Taşınmak böyle bişey eğer iyi bi nakliye seçilmediyse :KK43:
Benim eşyalar da hep böyle oldu
:KK43: çok üzücü ya
Şimdiki aklım olsa kimse tasındıramazdı beni eşimin aklına uydum huzursuzluk olmasın diye çıktım

Back
X