eşime deliler gibiii AŞIĞIIIIIMM onsuz olamam diyenler....

flyemre

Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
66
0
16
39
Samsun
eşinizden vazgeçemediğiniz beş neden nedir?????nedir sizi ona aşık edennnn....yazın paylaşalımmmm:)))

1) her durumda benim arkamda olması
2) Seni seviyorumu dudaklarından duyarken gözlerinden ''sana kıyamam'' bakışları
3) Beni gözünden sakınması:nazar::nazar::nazar:
4) Her haftasonu hiç görmediğimiz bi yere gidelim hadi demesi:1:
5) Beni tanıdığı gün diğer kadınların onun için bitmiş olması

İlk neden eşime olan GÜVENİM dir
İkinci neden ise, onun yanında bulduğum HUZURUM dur.
Üçüncüsüü, onun yanında ben hiç olmadıgım kadar KENDİM im
Dördüncüsü, ona olan kayıtsız şartsız SEVGİM dir
Beşinci neden ise saymakla bitmez :)) yani 5. şık onunla beraber oldugum her yeni gün, yeni keşifler ile değişecek
bazen hırçın, bazen agresif, bazen sinirli, bazen bebekler gibi saf, bazen mutlu bazen mutsuz bir ömrü onunla geçirmek istiyorum beeen :))
Allah bozmasın, AMİN :nazar:

Son düzenleme:
1-onu tanıdığım gün yeniden doğdum...
2-aşkın aslında üç harf değilde EMRE den oluştuğunu anladım...
3-beni dünyanın en mutlu kadını yaptığı ve her bakışında gülüşünde öpüşünde bunu hissettirdiği için..
4-ona her baktığımda bu adam benim kocam işte dedirttiği için...
5-hayatıma girip beni ve tüm bedenimi büyük bi sevgiyle tamamladığııı içinnn....AŞIĞIM ONA...VE ASLA ONSUZ YAPAPAMAM....BU BEŞ NEDEN LE BİTMİYOOO TABİKİİİİ....AMA HER GECE BİRBİRİMİZE BAKIP BİRBİRİMİZ OLAMADAN YAPAMIYACAĞIMIZI BİLDİĞİMİZ İÇİNNN...SENİ ÇOOOK SEVİYORUMMMM AŞKITOOOMMM...:))))

bir çok neden var tabikide ama en önemlileri.

1.beni sevdiğine emin olmam.
2.bana her konuda yardımcı olması.o benim yanımdayken her iş her güçlük her zorluk bana vız gelir.
3.tekbir kelime etmese bile odada onun nefesini hissetmek bile bana çok HUZUR veriyor.
4.öyle her daim bana güzel sözler iltifatlar etmez.ama ettiği zaman o gözlerindeki anlam bana bir ömür yeter.
5.çocuklarımın tatlı sevimli merhametli gamzeli babası o.:16::16:

Son düzenleme:
Konu saçma sapan bir yere açılmış :)

Eşim benim hayatımın ta kendisi onsuz evet yapamam bağırması kızması bile beni mutlu ediyor sinirlensemde sanırım saniyeler içinde tartışma konusu yaratıp sanıyeler içinde küsüp ve saniyeler içinde barısan tek çift biziz :9:

buraya açıldı çünküüü anne tek olamıyoruz sevgili eşlerimizde bu konuya dahil değilmi???:))))beraber yapıoyoruz eee birazcıkda onları bu konuya bu şekil sokalım dedik saçmada olsaaa:))))
sözün kısası allah herkesin sevdiğini oan bağşlasınnn kötülüklerden fesat insanlar bu sevgiler bozulmasınnn aman arkdaşlarrr....

buraya açıldı çünküüü anne tek olamıyoruz sevgili eşlerimizde bu konuya dahil değilmi???:))))beraber yapıoyoruz eee birazcıkda onları bu konuya bu şekil sokalım dedik saçmada olsaaa:))))
sözün kısası allah herkesin sevdiğini oan bağşlasınnn kötülüklerden fesat insanlar bu sevgiler bozulmasınnn aman arkdaşlarrr....

İyi yapmışsın o zaman diyelim :)

Aminnnnn artık anne olalım yaaaa ben bu aydan zaten cok umutluyum inşallah güzel haberlerimizde bu konuya dahil olur

aynen canım inşllhhhhh.....bende bu ayı bekleyenlerdenim inşallha hepimiz hamile müjdesini bıu topiktende variririz ::)))

Konu saçma sapan bir yere açılmış :)

Eşim benim hayatımın ta kendisi onsuz evet yapamam bağırması kızması bile beni mutlu ediyor sinirlensemde sanırım saniyeler içinde tartışma konusu yaratıp sanıyeler içinde küsüp ve saniyeler içinde barısan tek çift biziz :9:

BizDe öyLeyiz TatLımm Küs aSLa kaLamıyoRuzz Kawqa Yatak oDaSınDa basLıyoR oRDaDa BitiyoR asLa yataqa KüS qiRmeyizz :))

Back
X