eşime doğum günü sürprizi yapamk istiyorum .

tubams

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
141
2
26
Nevşehir
eşime doğum günü sürprii
yapöak istiyorum.2 yıllık evliyim.onun için henuz hiç hediye almadım gömlek kravat vs hariç onu çok mutlu edecek bir sey yapmak istiorum .önerileriniz bekliyorumm:)

Eklentiler

• $IMG_20140109_222556.webp
    28 KB · Görüntüleme: 6.286
Canım bende esime doğum gününde unutamayacagi bir hediye vermek istiyordum benimki olmadi ama sana fikir verebilir belki. Onun adina 200-300 adet ağaç diktirip,adını vermek istiyordum.orman Müdürlüğü gerekli yardımı yapacaktı yalnız uygun arazi bulamadım. Zaten esimde hediyemi biliyor gibi, is yerinde agac dikmek isteyen olursa diye ağaç satabileceklerini söylemişler. Yani benim hediye olmadı. Şimdi doğum günü için kurabiye yaptiracagim evdede kendim meyve sepeti hazirlayacagim kurabiyeleride icine koyacagim (yaşadığımız yerde bonny food gibi birsey yok , elden ne gelirse ) çalıştığı yere göndereceğim. Birde çok sevdiği fimin dvd sini ve ihtiyaci olan tablet sehpası.bu kadar :)) umarım sana yardımcı olmuşumdur

Agac dikmek maliyetli olur mu acaba ve ne kadar sure ister bu fikri begendim.ama sanirim sux turkiyede degilsinuz tutkuyede agac dikmek isteyene devlet destek veriyor mu

Agac dikmek maliyetli olur mu acaba ve ne kadar sure ister bu fikri begendim.ama sanirim sux turkiyede degilsinuz tutkuyede agac dikmek isteyene devlet destek veriyor mu

Fidan dikme fikrine bayildim. Soyleyenr cok tesekkurler.
Esimin dogum gunune yirmi gun var .
Pazartesi ilk is orman müdürlüğü nu arayacagim
Arastirdim gerçekten boyle bi olay varmis...
Ben birde dilek balonu alacagim gece yuksek bi yere cikip onu havaya birakacagiz..
Hayallerim boyle bakalim

Bende dilek balonu ve agac istyrm 1 nisan dogumguju umarim hava piril piril olur

Cok maliyetli oluyor ama agac dikmek 2000-3000 arasi bu kadar veremem ki

Ben eşime geçen sene şöyle bir sürpriz yaptım;

Henüz sözlüydük o zaman.

Yemek tarifi gibi anlatayım dur :)

Malzemeler;

*Dilediğin sayıda balon ( ben 30 adet aldım)

*Balon sayısı kadar not kağıdı

*Kalem

*Rafya

Yapılışı;

Kagıtlara romantik ve güzel notlar yazıyoruz. Rulo yapıp her notu bir balon içine koyuyoruz. Balonları şişirip ağzını bağlayıp ucunu rafyayla süslüyoruz. Eve geldiğinde o balonlar bi odada olacak. Balonların degmeyeceği yerlerde mumlar da olabılr. Ortaya bi sehba. Sehbanın üstüne bi pasta. Bi de bi büyük tabağa çilek dilimlerinden kalp yapabilrsin. Pastayı kesip doğum gününü kutladıktan sonra tek tek balonları patlatmasını iste. Okusun notları.

İlk odaya girdiğinde o balonları süs için şişirdiğini zannedecek. Notları okudukça şok olacak :)

Yanına da ömür boyu saklayacağı bi hediye alabilrsin. Mesela kol düğmesi :)

Bunları yap. Süslenip karşıla. Sevinecektir :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu fikir de guzelmis hem daha az maliyetli aklimda bulunsun tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…