- 14 Ağustos 2015
- 231
- 392
- 103
Iyi ozaman. Bize söz düşmez. Son durumdan bilgi vermişsiniz. Eksik olmayın .az çok biliyor.benm dönmeme razı
Benim adetimden 5 gun gecikti yarin 6 inci gun idrar testi yaptim negatif ama kasim ayinda iki kere adet oldum test yapmak icin bu ayin sonunu bekleyeyim diyorum tecrubeli olan bayanlardan yardim istiyorum acaba ikinciyi ustune mi gordumbende bebis istiyorum
Diğer konularını okursan çözeceğine inanıyorum şekerimbaşlığı çözeni alnından öpmek istiyorum
Kan testi yaptirsam hemen belli olur mukan testi yaptır ..
zaten konu karışık, sen de ot diktin şu anBenim adetimden 5 gun gecikti yarin 6 inci gun idrar testi yaptim negatif ama kasim ayinda iki kere adet oldum test yapmak icin bu ayin sonunu bekleyeyim diyorum tecrubeli olan bayanlardan yardim istiyorum acaba ikinciyi ustune mi gordumbende bebis istiyorum
Kan testi yaptirsam hemen belli olur mu
Konu içinde konuBenim adetimden 5 gun gecikti yarin 6 inci gun idrar testi yaptim negatif ama kasim ayinda iki kere adet oldum test yapmak icin bu ayin sonunu bekleyeyim diyorum tecrubeli olan bayanlardan yardim istiyorum acaba ikinciyi ustune mi gordumbende bebis istiyorum
şaka gibisin ya, exten next olur mu?
demek anlaşmazlık o raddeye gelmiş ki, boşanmışsın. ne güzel hayatına devam da ediyorsun..
nedir yani bu aynı cehennemin içine tekrar girmek istemek?kendini kurtarmışken?
ayrıca sen o kocanda sırf sevgilin var diye kıymete binmediysen ve de tekrar evlendikten sonra bu durum senin burnundan fitil fitil getirilmezse ben de birşey bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?