- 3 Ocak 2013
- 2.072
- 1.895
- 133
sakın başka birini bulamayacağını anlamış olmasın canım.iyi düşün derim sevdiğinden dönmiyo sankibiliyor.1 yıldır ayrı durumdayız.ayrı kalalım dedi.hatalı olduğunu biliyor.secdiğim halde evliliğimiz çok yara almıştı.1 yıldır pek mücadele de etmedi.son bir aya kadar
Lay lay lomm galiba sana göre sevmeler..
Eğleniyorlarmış..güldürdün kız allah razı olsun senden emii :)
Konu sahibi pek cvp vermiyor ama sorayım yine de acaba şimdiki sevgilinizle cinsel anlamda bişeyler yaşadınız mı ??? Eğer yaşadıysanız eşinizin ' az çok' bildikleri arasında bu bilgi de varmı ?..
Kestane kebap acele cvp diye de soğuk bi espri yapayım
vay anasini milletin hem kocası hem sevgilisi var
benim bakistigim bile yok
adalet ihmal edilebilir seviyede : (
Eğleniyorlarmış..Kadın daha ne desin
az çok biliyor.benm dönmeme razı
önceden açtığım konu vardı.kararsızdım.yarın konuşmayı düşünüyorum.çünkü devamının nereye varacağını bilmiyorum.eşim tekrar biraraya gelelim diye iyice ısrar ediyor.sanırım en mantıklısı bu olacak.beni kınayan çok oldu ama düşündüğünüz gibi gözü dışarda basit biri değilim.yarın konuştuğumda vereceği tepkiyi de bilmiyorum
az çok biliyor.benm dönmeme razı
Eşinizin çok saygıdeğer ultra-mega-süper medeni bir insanmışşş şaşırdım doğrusuaz çok biliyor.benm dönmeme razı
ben hatasızım demiyorum ben istemezmiydm gzl bi evlilik gzl bi yuva yaşamadan eleştiri yapıyo herkes.şimdikiyle mi önüme bakmalıyım senceeski eskide kalmıstır sen yoluna bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?