- 28 Mart 2020
- 4.105
- 16.747
- 208
- Konu Sahibi Halinur_06
Kız yok ne havası, kamilin biri aklınca işsizlik peşindeHava atmaya geldin sanirim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız yok ne havası, kamilin biri aklınca işsizlik peşindeHava atmaya geldin sanirim![]()
Deli bir degilki aglayasin heKız yok ne havası, kamilin biri aklınca işsizlik peşindeülkece cinselliğe aç olduğumuz için dalgalar bile bu konular üzerinden naparsın
![]()
Yeni evlendik ve devamlı birlikte olmak istiyorum eşimleşimle günde 5 6 kez birlikte olsak bile doyamıyorum devamlı ilişkiye girmek istiyorum neden ?¿
Doyamadigin için 5-6 oluyor zaten. Kocanda iş yok, seni doyuramiyor boşan bacım![]()
Biliyorumkonu sahibi yine mahmut abi o yuzden cokta ciddiye almamak lazim
Ne neden? Hayır buna nasıl bir yorum yapmamızı istiyorsun kiYeni evlendik ve devamlı birlikte olmak istiyorum eşimleşimle günde 5 6 kez birlikte olsak bile doyamıyorum devamlı ilişkiye girmek istiyorum neden ?¿
Yenilen pehlivan güreşe doymaz diyorsun yaniCanım büyük ihtimalle bamya erken sönüyor sen ne olduğunu anlamadan , yoksa günde beş altıya mümkün değil doymaman. Diğer zaruri ihtiyaçları çıkarınca beş altıya vakit kalmıyor gerçi. Kiz bu ne beş dakka mi sürüyor tabi doymazsın![]()
Rumuzuna da Halinur" yazmış, bildiğin Halil Nur' dur okonu sahibi yine mahmut abi o yuzden cokta ciddiye almamak lazim