Eşime fazla mı sert davrandım?

irinaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2010
273
3
118
Diğer
Hanımlar,

Dün gece eşim kızdırdı beni.Bende gittim içeri odaya yattım.Geldi dil döktü yataga döneyim diye dönmedim.Kendimi de biliyom şimdi kaç gün ayrı yatarım belli değil.
Sabahtan beri arıyo eşim.En sonunda az önce belki bişey olmuştur diye açtım telefonu ve aramızda gecen konuşmayı aynen aktarıyorum.
Sesi çok kötü geliyordu eşimin.

eşim:bitanem napıyosun
ben :nooldu?
e:sesini duymak için aradım
b:benden ses yok
e:çok hastayım ben
b:kış mevsimindeyiz olablir
e:hastaneye gitcem ben
b:benden ses yok
e:sende gelirmisin?
b:gelmicem deyip kapattım telefonu.

Sonra bian düşündüm.Adam hasta işte azcık ilgilensen ölürmüsün diye!
Ama aramadım geri.üzülmedim de.İyiyken çok iyiyim de kötüykende çok kötü oluyorum.
Napcam ben bu sinirimle ya!!!

Biraz abartmışsınız.. Asabiyeti törpülemekte fayda var. Eşiniz her zaman bu kadar sakin davranmayabilir. Evinizde huzursuzluk cıkmasın.

Bir de ne olursa olsun, ayrı yatmayın. Bu şekilde alıştırmayın evliliğinizi.

gercekten sert olmus ... ne yaptida bu kadar sinirlendirdi sizi ? Ona gore yorum yapalim..

Kavga sebebinizi bilmiyoruz tabi ama yazık niye öyle yapıyorsunuz ki. Fazla naz aşık usandırır sözünü hatırlayın arada bir.

bence arayın hemen ve yapabileceğim birşey var mı diye sorun,
düşman değil sonuçta eşiniz.
yarın siz hasta olsanız o sizin yanınızda olmayacak mı? olmayacak diyorsanız bilemem tabi
ben de zaman zaman böyle sert çıkışlar falan yapabiliyorum ama biraz zaman geçince çok büyük vicdan azabı çekiyorum.

İşin kötüsü bu kadar eşim sakin davranmassa ben hiç davranmıyorum.Sinir katsayım iyice artıyor.
Yıllardır böyleyim.Hiç ezdirmem kendimi ne eşime ne kendi aileme ne de eşimin ailesine.Eşim en ufak bir laf söylese mahkemenin yerini biliyorsun deyip dönüyorum arkamı.

her evlılık farklıdır sizi neden üzdü kızdırdı bilemem ama asla yatagımı ayırmam istersem kapı cam kırayım ama o yataga beraber girilir sonra herkes diyorkı esım benden sogudu ee tabıkıde kadın ayrı yatarsa nolcek hıc tavsıye etmem ayrı yatmayı ve ne olursa olsun uzatmayın cunku arada bı bağ kopmamalı eşim hastayım desin en sinirli anımda hemen ilgi alakam üstünde olur cunku eşiniz aramız sormus herkes bunu yapmıyor deger bilin derim abartmıssın!!!

Ben de sizin gibiydim. Annem babam kardeşlerim cok cektiler benden, keza eşim de... Ama zamanla onun da dili uzamaya başladı. O kadar cok kavga ediyorduk ki tadı tuzu kalmamıtı evliliğimizin.

Sonra ben biraz törpüledim sivri yanlarımı, derin nefesler alıp ondan geriye doğru saymaya falan başladım

Zamanla da oturdu ilişkimiz, şimdi hiç ses yükseltmeyiz, kalp kırmayız. Arada sırada oluyor tartışmalar ama o da olumlu sonuçlanıyor.

bence hemen aramalısın eşine çok sert çıkşmışsın eşin hasta ve eşinden şevkat bekliyo bence durduk yere arayı açmaya gerek yok

esler birbirlerine nekadar kizsada dargin olsada yatak odasina dargin girmemelidir bence. yatak ayrimini hic sevmem evet kizgin olabilirsin ama baska odaya gecip orada uyuman abest kacmis.

tel. konusmasina gelince abartmissin. ne yapti bilmiyoruz ama cezasini cekmistir aksamdan beri. affedin esinizi :))

bence çok sertsiniz konuyu bilmiyorum ama. Sonuçta hastalık apayrı birşey. Size ihtiyacı olabilirdi. Öfke yer bitirir insanı bana biraz abartı geldi belki de konuyu bilmedğimden.

İlgilenmek gelmiyor içimden...Sorunum da bu zaten...Kızdığımda,sinirlendiğimde hop gidiveriom başka diyarlara...Normalde olsa kalkar hemen yanına giderim de...Sinirliyim hiç görümyor gözüm adamı.

ben biraz değil epey abartmışsınız diyorum. kaç danışanımın böyle şeylerden dolayı boşandığını bilrim. yatak ayırmak ne demektir. siz büyüklerinizden duymadınızmı hiç kavga da edilse ayrı atılmaz yatağa küs grimlmez diye. hem hani sizin hastalıkta sağlıkta diye yemininiz. eşimin sesi kötüydü çağırdı diyosunuz ama telefonu kapadım diyosunuz. belki çok büyük bi sorun vardır anlarım ama yine de bunun yerine konuşmanız birbirinizi anlamaya çalışmanız evliliğinizde bağların incelmesini önleyecektir. ilk önerimiz her zaman konuşmak kendini ifade etmek anlayışlı olmaktır karşılıklı olarak. bence bunu yapmayın eşiniz bugün özür diler af diler yalvarır yarın susmaya başlar öbürgün de uzaklaşır. bunun çok fazla öreneğini gördüm. dikkatli olmanızda yarar var

tel konuşmanı okuyunca
ohh my god!!
çok sertsin ama sebep neki acaba,egerki çok yanlış bişey yaptıysa haketmiştir diye düşünüyorum

İyide bu şekilde davranmak kendini ezdirmemek değil ki. Genel anlamda ukalalık. Çok kötü davranıyorsunuz bence eşinize ne demek mahkemenin yerini biliyosun demek ve arkanı dönmek. Bu kadar kolaysa o zaman bence bir an önce boşanın adam da çekmesin boşuna. Hem sizde sevmiyosunuz belli ki eşinizi.

Sanki yaptığınızla gurur duyuyorsunuz.
Biraz da empati yapmayı deneseniz...

Beni buakadr sinirlendiren olay uzun biraz kendi açımdan anlatmam uzun hikaye yani de...Yok öle adamın bişi yaptığı sölediği yok.Uyku semesi söylediği bi lafa kızdım.kısaca.

Beni buakadr sinirlendiren olay uzun biraz kendi açımdan anlatmam uzun hikaye yani de...Yok öle adamın bişi yaptığı sölediği yok.Uyku semesi söylediği bi lafa kızdım.kısaca.

Yani yanlış yaptığınızın farkındasınız o zaman.
Öyleyse yanlışınızı düzeltin..

burası bir erkek platformu olsa idi
eminim eşin "karım beni hiç umursamıyor" başlıklı bir konu açardı.
o derece yani

yapmayın, tamam gurur güzeldir, insanın hakkını savunması da güzeldir.
ancak bu kadar inat, özellikle de yatak ayırmak???

kaç yaşındasınız ve ne kadarlık evlisiniz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…