Hanımlar,
Dün gece eşim kızdırdı beni.Bende gittim içeri odaya yattım.Geldi dil döktü yataga döneyim diye dönmedim.Kendimi de biliyom şimdi kaç gün ayrı yatarım belli değil.
Sabahtan beri arıyo eşim.En sonunda az önce belki bişey olmuştur diye açtım telefonu ve aramızda gecen konuşmayı aynen aktarıyorum.
Sesi çok kötü geliyordu eşimin.
eşim:bitanem napıyosun
ben :nooldu?
e:sesini duymak için aradım
b:benden ses yok
e:çok hastayım ben
b:kış mevsimindeyiz olablir
e:hastaneye gitcem ben
b:benden ses yok
e:sende gelirmisin?
b:gelmicem deyip kapattım telefonu.
Sonra bian düşündüm.Adam hasta işte azcık ilgilensen ölürmüsün diye!
Ama aramadım geri.üzülmedim de.İyiyken çok iyiyim de kötüykende çok kötü oluyorum.
Napcam ben bu sinirimle ya!!!
Biraz abartmışsınız.. Asabiyeti törpülemekte fayda var. Eşiniz her zaman bu kadar sakin davranmayabilir. Evinizde huzursuzluk cıkmasın.
Bir de ne olursa olsun, ayrı yatmayın. Bu şekilde alıştırmayın evliliğinizi.
İşin kötüsü bu kadar eşim sakin davranmassa ben hiç davranmıyorum.Sinir katsayım iyice artıyor.
Yıllardır böyleyim.Hiç ezdirmem kendimi ne eşime ne kendi aileme ne de eşimin ailesine.Eşim en ufak bir laf söylese mahkemenin yerini biliyorsun deyip dönüyorum arkamı.
İşin kötüsü bu kadar eşim sakin davranmassa ben hiç davranmıyorum.Sinir katsayım iyice artıyor.
Yıllardır böyleyim.Hiç ezdirmem kendimi ne eşime ne kendi aileme ne de eşimin ailesine.Eşim en ufak bir laf söylese mahkemenin yerini biliyorsun deyip dönüyorum arkamı.
Beni buakadr sinirlendiren olay uzun biraz kendi açımdan anlatmam uzun hikaye yani de...Yok öle adamın bişi yaptığı sölediği yok.Uyku semesi söylediği bi lafa kızdım.kısaca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?