Beni buakadr sinirlendiren olay uzun biraz kendi açımdan anlatmam uzun hikaye yani de...Yok öle adamın bişi yaptığı sölediği yok.Uyku semesi söylediği bi lafa kızdım.kısaca.
Yani yanlış yaptığınızın farkındasınız o zaman.
Öyleyse yanlışınızı düzeltin..
Olaya yanlış-doğru seklinde bakmıyorum aslında...
Ama asıl sorunum da bu zaten.Bi adım atmak gelmiyor içimden...
Yapmam lazım deyip yapamıyorum.Ya koşa kışa giderim yanına ya da gitmem.Sürüyemiyorum ayaklarımı.
Olaya yanlış-doğru seklinde bakmıyorum aslında...
Ama asıl sorunum da bu zaten.Bi adım atmak gelmiyor içimden...
Yapmam lazım deyip yapamıyorum.Ya koşa kışa giderim yanına ya da gitmem.Sürüyemiyorum ayaklarımı.
Merhaba bazen ben de eşim beni kızdırdığı zamanlarda filmlerde dizilerde olduğu gibi yatağa gelemezsin demeyi çok istiyorum. Çünkü siizn tersinize benim eşim benim haklı olduğum konularda bile gider oturma odasında yatar.((
Şaka bir yana kızmanız siirlenmeniz tabii ki doğal ama yatak ayırmak inanın çok kırıcı bir şey diğer eş tarafından. Yani bir iki kere belki ama sonrasında eşiniz de sıkılıp peşinize düşmeyecektir sonunda. Fazla naz aşık usandırır lafını bilmiş te söylemiş atalarımız:))
Aslına bakarasanız sanırım asıl sorunum...Usanır diye hiç kaygılanmıyorum.Hiç öyle bir korkum yok.Böyle şeyler yok içimde.sorunum da bu zaten...Sonucta ben bu adamı deli gibi seviyorum.Ama tepem attığında hersey ucup gidiyor...Gözüm dünyayı görmüyor.
Bu tavrıma iyi ya da kötü diye bakmıyorum sadece neden niye diye merak ediyorm.
Bana evlilik gururdan öfkeden daha çok fedakarlık gerektiren bir durummuş gibi geliyor.:26: Tüm bunlar egonuzdan kaynaklanıyor olabilir mi? Yani demek istediğim kırılmaktan çok kırmayı seviyorsunuz. Ama ilişkiniz yıpranabilir. Eşiniz sizden soğuyabilir biraz daha yumuşak ve sakin olmakta fayda var. Yatak ayırmak bence de yanlış diyemem belki ama böyle ufak sorunlarda da yatak ayırılırsa büyük sorunlarda neler yaşanır bilinmez. O yüzden bence bugün eşinize sarılın tabi içinizden geliyorsa.
Sanirim esin seni cok seviyor ve cok deger veriyor, bu da seni simartmis, umursamaz etmis. Bizim iliskimize birsey olmaz gozuyle bakiyorsun, sen ne yaparsan yap. Hani bu iyiniyeti suistimal gibi oluyor bence, biraz da boyle dusun. Kendini onun yerine koy, Irina'dan ne yapmasini beklerdin mutlu olmak icin su an, sonra da oyle yap, kocani mutlu et, sen ondan cok mutlu ol.
Gurur yapiyorsun irina, bence sonra da kendin uzuluyorsun. Buraya konu actigina gore su an yaptigindan mutlu oldugun soylenemez. Kendini mutlu etsene, hadi ara onu..bak bahanen de var, hastaymis yazik..
Geldi şimdi eşim.Yattı.Migreni azmış.Bi bardak su verdim.İlaç alcam açım dedi,hafif olsun diye bi salatalık tuzlayıp verdim.Migreni tuttuğunda ne yerse çıkarır.Büyük ihtimalle bunuda cıkarcak birazdan.
Şimdi bekliom hafif iyi hissetsin ayaklasında yemek yiyelim diye...Ama sinirim devam ediyo işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?