Eşime fazla mı sert davrandım?

bu yorum bana yapılmış sanırım.,
öncelikle,
ben böyle adama koca denmez demedim ki. ben böyle koca istemem dedim.
sen dezaten' katlanıyordur garibim' demişsin.
katlanılacak şey var katlanılmayacak şey var. fazla 'garibim' bir adam bu.
iyi biri olduğu kesin. adamı aşağılama niyetim falan yok.
ama senin konu sahibi hanım diye başlayan tepkini kocasının vermesi gerekirdi.
eşi kendisini değersiz biri yerine koyuyorsa, adamın mahkeme orda demesi gerekirdi.
ama tabi her ilişkinin kendi içinde bir dengesi var.
belki adam sert kadın seviyordur.

kendime çok benzettim ya seni akrep burcu musun?eşin seni niye kızdırdı

off ya bunu bazen bende yapmak isityorum..ama o sırnaşınca hemen gülüyorum.
ara ara yap ama hep böyle olma...bak yazık adama pişman omuş belli ki fazla naz aşık usandırırmış. bir yaparsın iki yaparsın üçüncüye eh be der adam sonra o nazları çok ararsın.

Sanırım buraya yazdıklarınla egonu tatmin ediyorsun sanki evde erkek sen kadın da eşin gibi garip bir evlilik
Oldu olacak kavga sebebinizi yazsaydınız da ona göre yorum yapsaydık şimdi bu yazdıklarınızla övülmeyi mi bekliyorsunuz

gün gelecek, bunları burnundan fitil fitil getirecek...

Korkmuyorsunuz çünkü böyle bir ihtimal vermiyorsunuz.
Ama böyle bir ihtimal var; siz yatağınızı ayırdığınızda asla umursamayacağı, kavga ettiğiniz asla aramayacağı, arayı bulmayacağı, sizin ona DAVRANDIĞINIZ şekilde bir gün size davranavbileceği ihtimali var ve böyle devam ederseniz bunun yakın olma durumu var.

Sorunuza cevap; tartışma nedenizi bilmiyorum ama yazdığınız kadarıyla günlerce yatağınızı ayıracak kadar büyük değil kavganız..Evet sert davranmışsınız.

Peki bu cevap sizin işinize yaracak mı ? Yorumlara verdiğiniz cevaplarla, belliki hayır.

Böyle bezdirecek kadar sinirli, sinirinden taviz vermeyen, adım attığımda buna cevap vermeyen (en çokta buna tahammul edemem)bir eşle yaşlanmak istemezdim..
Biraz empati yapın olur mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…