• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime gelen arama

NasilYarDiyeyim

Çok şükür
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2017
6.586
8.549
198
Arkadaşlar eşimin iş yerindeki asistanı bir kaç gün önce gece yarısına yakın aradı. Eşim de yanımda bu niye arıyor ki dedi. Açayım mı dedi. Ben de aç bakalım belki zor durumdadır dedim. Eşim açtı iki üç defa alo dedi ses gelmeyince kapadı. Bugün telefonunu kontrol ederken aslında o aramayı reddettiğini gördüm. Yani hiç açmamış. Söyleyince şaşırdı farketmedigini söyledi.
Aslında olabilir çünkü o aramadan sonra mesaj yazayım mi ne oldu diye ya da geri arayayım mi diye sormustu. Ben de hayır demiştim.
Eşimin başka türlü hiçbir şüpheli hareketi yok 7/24 birlikteyiz diyebilirim. Telefonunun şifresini de biliyorum.
Siz ne düşünürsünüz?
Bu arada bu kişinin eşime karşı ilgisini hissediyorum normalde ama eşim ilgisizdi pek üstünde durmamistim o yüzden. Eşim benim bu kıza karşı suphelerimi biliyordu o yüzden izin aldı benden ve rahatsız oldu telefonu açarken.
Ayrıca eşim biraz beğenilmek isteyen kötü niyetli olmasa da ilgi hep üzerinde olsun isteyen biri. O yüzden bir yanım da bu kıza hafifçe ümit vermiş olabileceğini düşünüyor.

Son düzenleme:
belkıde kız esıne acıldı esın de reddettı bu defa kız yuzsuzlukle sırnasmaya basladı adamda durumu sıze anlatamadı, kız arsızlık edıp gece gece aradı esınde bısey yokken tadınız kacmasın dıye acıyrmus gıbı yaptı :D gercekten aklıma bu geldı evet hayal dunyam genıs napayım

Arkadaşlar eşimin iş yerindeki asistanı bir kaç gün önce gece yarısına yakın aradı. Eşim de yanımda bu niye arıyor ki dedi. Açayım mı dedi. Ben de aç bakalım belki zor durumdadır dedim. Eşim açtı iki üç defa alo dedi ses gelmeyince kapadı. Bugün telefonunu kontrol ederken aslında o aramayı reddettiğini gördüm. Yani hiç açmamış. Söyleyince şaşırdı farketmedigini söyledi.
Aslında olabilir çünkü o aramadan sonra mesaj yazayım mi ne oldu diye ya da geri arayayım mi diye sormustu. Ben de hayır demiştim.
Eşimin başka türlü hiçbir şüpheli hareketi yok 7/24 birlikteyiz diyebilirim. Telefonunun şifresini de biliyorum.
Siz ne düşünürsünüz?
Bu arada bu kişinin eşime karşı ilgisini hissediyorum normalde ama eşim ilgisizdi pek üstünde durmamistim o yüzden.

Bana kafaya takılacak cok obemlı bır durum gıbı gelmedı sadece esınızın karsı taraf reddettıgı halde alıo alo demesı acıldı demesı garıp olmus ama belkı o da anlamadı acıldı sanmıstır takmayın

Sizi gece yarısı biri arar mi ?
Cevabınız hayirsa demek ki kimseye sizi o saatte arayacak yüzü vermemissinizdir.
Anlatabildim umarım. ....
Rol yapması da ayrı bi soru işareti zaten :KK34:
Tam rol yaptı diyemem ses gelmedi diyince geri arayayım ya da mesaj yazayım dedi. Ben engel oldum açıkçası bu saatte iletişim kurmanın doğru değil önemli bişey olsa tekrar arar diye. Ama içim içimi yiyor tabii.
Eşimin onunla geçirebilecek çok zamanı var ama en ufak arada eve koşuyor yanıma geliyor bensiz dışarı çıkmıyor telefonu da hep ortada...
Yine de flört falan mı var diye korkuyorum

Buradaki gariplik ertesi gün bunun konuşulmaması

Yani beni iş yerinden biri Geceyarısı aradı ve konuşamadık ise ertesi sabah ilk işim gece gece neden aradın demek olur

Akşam da konuyu evde anlatırım

Arada biz de yanlışlıkla onu bunu arıyoruz oğlum küçükken de arada elimizde tel varken atlar arardı

Gece olunca bir de karşı taraf meşgule atınca tekrar aramayız ya da mesaj atmayız da ertesi gün açıklarız

Siz ertesi gün neden aramış diye sormadınız mı ya da eşiniz anlatmadı mı

Son düzenleme:
Tam rol yaptı diyemem ses gelmedi diyince geri arayayım ya da mesaj yazayım dedi. Ben engel oldum açıkçası bu saatte iletişim kurmanın doğru değil önemli bişey olsa tekrar arar diye. Ama içim içimi yiyor tabii.
Eşimin onunla geçirebilecek çok zamanı var ama en ufak arada eve koşuyor yanıma geliyor bensiz dışarı çıkmıyor telefonu da hep ortada...
Yine de flört falan mı var diye korkuyorum
Aklınıza en kotusunu getirmeyin hemen..
Yapıcak olan emin olun heryerde yapar ama tedbiri elden bırakmayın , o kadar çok aldatilan kadın var ki.....
Umarım yoktur öyle bişey.

Buradaki gariplik ertesi gün bunun konuşulmaması

Yani beni iş yerinden biri GeForce'ları ve konuşamadık ise ertesi sabah ilk işim gece gece neden aradın demek olur

Akşam da konuyu evde anlatırım

Arada biz de yanlışlıkla onu bunu arıyoruz oğlum küçükken de arada elimizde tel varken atlar arardı

Gece olunca bir de karşı taraf meşgule atınca tekrar aramayız ya da mesaj atmayız da ertesi gün açıklarız

Siz ertesi gün neden aramış diye sormadınız mı ya da eşiniz anlatmadı mı
Hayır haftasonu girdiği için karsilasmadilar. Cuma gecesi olmuştu. Gece konuşulacak bir işimiz yok tek açıklaması yanlışlıkla aradım olabilir. Ama bilemiyorum yem mi attı eşime acaba bakalım konuscaz mi falan diye... Eşime karşı garip davranışları var zorla pasta poğaça yapıp iş yerine getirmek zorla evinize götürün demek gibi ... Belki de benim kiskancliigim tuttu

Hayır değil kaydırılarak aramaya cevap verilen tipten
Anladım onu bilemiyorum. Kızın açılmış olması ve eşinin sana söyleyememiş ama rahatsız etmesini istemediğinden telefonu açmak istememesidir olay büyük ihtimal.
Ama öyle değilse bile eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayın tabiri caizse. Gözlemleyin.

Açıkçası açayım mı sorusu da garip

Gece yarısı tanıdığım biri ararsa direkt açarım kötü bir şey mi var diye

Ertesi gün de döner ararım

Asistan dediğiniz aynı meslekte alt kademesinde çalışan mı sekreter mi

Yani sekreter ise gece arayınca açayım mı demesi cidden garip
Bu kızın esime asildigni düşünüyordum eşime de söylemiştim yüz verme diye. O yüzden izin aldı benden.
Sekreter taşeron bir mesleği yok. İşlerle ilgisi de pek yok

Bu kızın esime asildigni düşünüyordum eşime de söylemiştim yüz verme diye. O yüzden izin aldı benden.
Sekreter taşeron bir mesleği yok. İşlerle ilgisi de pek yok

İyi de sekreterine ertesi gün beni gece gece neden aradın diye sormadı mı

Bence bu garip ama siz tedirgin olmayın deyip mesafeyi artırmaya çalışıyor da olabilir

Back
X