• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime gelen arama

Bu arada 7/24 birlikte olmak masum olduğu anlamına gelmiyor, geçen burada bir konu okudum, kadının eşi işten 6'da çıkıp 6.15'de evde olan bir tipmis. Kadın tesadüfen arama ve sms geçmişini görüyor, eşi sabahtan akşam saat 6'ya kadar bir numarayla konuşmuş mesajlasmis. Konuştuğu kadını da tanıyor uye, eşinin birlikte is bağlantısı olduğu bir kadın. Sonra ne oldu bilmiyorum takip edemedim.

Bu konuda da eşin "sen arama dedin diye aramadim" "sen aç dedin diye açtım yoksa o saatte acmazdim" gibi savunmalarla suç bastırmak için her şeyi sormuş gibi hissettim ben. Hemen kadını başka birime yollayacağım falan da demiş. Bence şu dokumleri bi ara siz de inceleyin çaktırmadan. Bi de tabi whatsapp web olmazsa olmazimiz:)
Başka birime yollamak yerine işten çıkarsın kızı da göstersin samimiyetini derim ben bu durumlarda. :) Başka birime yollayınca noluyorsa, göz boyama yapmış adam paso, ben de sizin gibi hissettim o konuşmaları okurken.

Başka birime yollamak yerine işten çıkarsın kızı da göstersin samimiyetini derim ben bu durumlarda. :) Başka birime yollayınca noluyorsa, göz boyama yapmış adam paso, ben de sizin gibi hissettim o konuşmaları okurken.
Evet sonradan okudum yorumunuzu birebir aynı şeyleri hissetmişiz, aklın yolu bir:)

başka birime yollama teklifi de "açayım mı?" ve "arkadan mesaj atayım mı?" diye sormasıyla eşdeger gibi, yani blöf. Eşini aldatan adamın aksam eve çiçeklerle ve hediyelerle gelmesi gibi abartı bir durum var sanki. İnşallah biz yaniliyoruzdur diyelim

Yinede kötü dusuedüşüş esini iyi taniyorsan umarım kötü bisi yoktur biz kadınlar bole şeylere dikkat ederiz ve içimizi kemirir ama inşallah kötü bisi yoktur yinede gozllgozlleyin karşı tarafi

banada pek masum gelmedi açıkcası hadi diyelim telefonu açtı sandı geç bi saat başına bişeymi geldi diye açılıyo telefon alo dedi eşiniz çıt bile çıkmıyo karşı taraftan insan ekrana bakmazmı kapandı mı dakika işliyomu diye eşiniz 2 kere daha arka arkaya alo alo diyo hani o an aradı yakalandı ses gelmiyo gibi yapıyım meşgule atıyım diye sanki kasten söylenmiş ve en önemlisi başka birime göndermek ne demek kızdan taraf yada eşinizden taraf bi durum olmasa niye böyle bişey söylesin eşiniz sanki yakalandığı için sizin içinizi rahatlatmaya calısıyo ama bence alakası olmayan erkeğe siz böyle bişey deseniz bile ne alaka neden değişsin kız çalısıyo işte bizene demeli diye düşünüyorum . ortada hiç bişey yokken sırf siz taktınız diye kızın birimini değiştircek kadar hassas biriyse içinizi rahatlatmak adına bu gece yarısı gelen aramayıda o an yada sabahına sizin yanınızda geri arayıp öğrenip çözer içinizi rahatlatırdı o yüzden bunu sırf sizin için yapcak kadar hassas oldugunu düşünemedim

Gece kabuslar gördüm resmen arkadaşlar. Takibe alacağım muhtemelen bişey çıkmayacak evdeyken kesinlikle konusmadiklarina mesajlasmadiklarina eminim ama ya işteyken? Şu arama dökümü nasıl öğrenilir bilmiyorum eşimin telefonu faturalı degil

Arkadaşlar eşimin iş yerindeki asistanı bir kaç gün önce gece yarısına yakın aradı. Eşim de yanımda bu niye arıyor ki dedi. Açayım mı dedi. Ben de aç bakalım belki zor durumdadır dedim. Eşim açtı iki üç defa alo dedi ses gelmeyince kapadı. Bugün telefonunu kontrol ederken aslında o aramayı reddettiğini gördüm. Yani hiç açmamış. Söyleyince şaşırdı farketmedigini söyledi.
Aslında olabilir çünkü o aramadan sonra mesaj yazayım mi ne oldu diye ya da geri arayayım mi diye sormustu. Ben de hayır demiştim.
Eşimin başka türlü hiçbir şüpheli hareketi yok 7/24 birlikteyiz diyebilirim. Telefonunun şifresini de biliyorum.
Siz ne düşünürsünüz?
Bu arada bu kişinin eşime karşı ilgisini hissediyorum normalde ama eşim ilgisizdi pek üstünde durmamistim o yüzden.
Bence Esinize yanasti bu kiz,esiniz kizdi ona oda yuzsuzlukle geri aradi sizrahatsiz olmayin diye acmadi
Yada bilmeden atti meskule
Yada o acana kadar kapandi tlf
Ihtimal,cok ama esiniz bise saklamiyo gibime geldisaklasa hareketlerinden anlasiniz
(Saklasa Kiz aradi diyip yaninizda acmaz direkt panikler meskule atar tlf)
amaa gozunuz kizin ustunde olsun

Bence Esinize yanasti bu kiz,esiniz kizdi ona oda yuzsuzlukle geri aradi sizrahatsiz olmayin diye acmadi
Yada bilmeden atti meskule
Yada o acana kadar kapandi tlf
Ihtimal,cok ama esiniz bise saklamiyo gibime geldisaklasa hareketlerinden anlasiniz
(Saklasa Kiz aradi diyip yaninizda acmaz direkt panikler meskule atar tlf)
amaa gozunuz kizin ustunde olsun
Eğer beni aldatiyorsa Oscar ödülünü hak ediyor zaten bu oyunculukla, bu gizlilikle... Gözüm kızın üstünde olamayacak başka birime gondertiyorum onu yani eşimi ikna ettim haklısın dedi.

Arkadaşlar eşimin iş yerindeki asistanı bir kaç gün önce gece yarısına yakın aradı. Eşim de yanımda bu niye arıyor ki dedi. Açayım mı dedi. Ben de aç bakalım belki zor durumdadır dedim. Eşim açtı iki üç defa alo dedi ses gelmeyince kapadı. Bugün telefonunu kontrol ederken aslında o aramayı reddettiğini gördüm. Yani hiç açmamış. Söyleyince şaşırdı farketmedigini söyledi.
Aslında olabilir çünkü o aramadan sonra mesaj yazayım mi ne oldu diye ya da geri arayayım mi diye sormustu. Ben de hayır demiştim.
Eşimin başka türlü hiçbir şüpheli hareketi yok 7/24 birlikteyiz diyebilirim. Telefonunun şifresini de biliyorum.
Siz ne düşünürsünüz?
Bu arada bu kişinin eşime karşı ilgisini hissediyorum normalde ama eşim ilgisizdi pek üstünde durmamistim o yüzden.
Şüpheli geldi bana sana niye soruyoki bişey yoksa zaten yoktur açması lazım hatta geri dönmesi lazımdı senn yanında üstünde dur bu konunun

şimdi bi yorum yapacağım ama hamilesiniz üzüllürsüznüz diyede çekiniyorum en haififinden yazayım eşiniz mutlak birşeyler karıştırıyor.hemen ihanet diyemem ama aramayı reddetmek çok kurnazca.o anı kurtardı ve siizde peşie düşmeyecğinizi biloyr zaten.eşine ilgisi var ve sen bunu hissedecek kadarsan mutlaka oda hissetmiştir.o oralarda onun ayapına dolanmaya devam ettikçe olay aşikar olmayan başlar.ve sen hamilesin birde bu olayların % 90 i belkide hamileken veya lohusayken oluyor

belki gerçekten farketmedi.
belki de o kişinin ilgisini biliyor ve onunla gece konuşmak istemedi senin rahatsız olacağını bliyordu. eşine güveniyorsan sorun yok bence.

Gece kabuslar gördüm resmen arkadaşlar. Takibe alacağım muhtemelen bişey çıkmayacak evdeyken kesinlikle konusmadiklarina mesajlasmadiklarina eminim ama ya işteyken? Şu arama dökümü nasıl öğrenilir bilmiyorum eşimin telefonu faturalı degil
evdeyken her daim yanındamısınız eşinizin? benim eşim ben evde iş yaparken, öbür odada çamaşır sererken, tatil valizi hazırlarken, kendisi tuvalete girdiğinde, ben çocuğu uyuturken, hatta ve hatta karşısındaki koltukta oturmuş örgümü örerken bile eski nişanlısıyla mesajlaşıyormuş. ben de oyun oynuyor zannediyorum tel elinde olduğu için. bu kadar güvenmeyin. erkekler suya götürür, susuz getirir.

Eğer beni aldatiyorsa Oscar ödülünü hak ediyor zaten bu oyunculukla, bu gizlilikle... Gözüm kızın üstünde olamayacak başka birime gondertiyorum onu yani eşimi ikna ettim haklısın dedi.
Acikca,soyle yani ben cok pimpirikliyim mesela biseye bakarken bile o kimdiye bagiririm

whatsap web den takip et.hemde kullandığı operatörü neyse onun online işlem hesabını oluştur.atıorum vodaonsa S yazıp 7000 e gönder eşinin telefonundan, gelen mesajda şifren olucak zaten.gir operatörün online işlem sayfasına fatura detaylarına bak.

Hareketler bana gore suphe uyandirici.
Arayinca acayim mi demesi, mesgule atip ses vermedi demesi (o sirada tekrar telefon calsa ne yapardi acaba).
Sonra geri arayayim mi mesaj atayim mi demesi de panik ifadesi gibi geldi bana.
Ben olsam bir takibe baslardim.

Hareketler bana gore suphe uyandirici.
Arayinca acayim mi demesi, mesgule atip ses vermedi demesi (o sirada tekrar telefon calsa ne yapardi acaba).
Sonra geri arayayim mi mesaj atayim mi demesi de panik ifadesi gibi geldi bana.
Ben olsam bir takibe baslardim.
aaa bak gördünmü farketmemişim naptığımı .napim açayımmı derdi geniş geniş........

evdeyken her daim yanındamısınız eşinizin? benim eşim ben evde iş yaparken, öbür odada çamaşır sererken, tatil valizi hazırlarken, kendisi tuvalete girdiğinde, ben çocuğu uyuturken, hatta ve hatta karşısındaki koltukta oturmuş örgümü örerken bile eski nişanlısıyla mesajlaşıyormuş. ben de oyun oynuyor zannediyorum tel elinde olduğu için. bu kadar güvenmeyin. erkekler suya götürür, susuz getirir.
Hep yanımda lavaboya giderken banyoya giderken ortalığa bırakır telefonu şifresini biliyorum, bildirim sesleri açık. Çok rahat davranıyor telefon konusunda birden çıkıp elinden alsam telefonu al der uzatır hatta bu olaydan sonra üzüldüğümü görünce istersen telefonum sende kalsın dedi. Ama ya kız da bu durumu biliyorsa asssla evdeyken mesajlaşmak yok aramak yok diye aralarında konusmuslarsa o yüzden çok rahatsa... İş yerinde yalnız değiller ama ya birbirlerine bakıp yazisiyorlarsa oradayken sonra siliyorlarsa...
Bilemiyorum en ufak bir kötülük geçmişse içlerinden benim bu zor dönemimde.... Bir yandan da hiçbir şüpheli hareketi olmayan kocamı iyice kıskançlık yapıp başkalarına itmek istemiyorum

Nasil anladiniz peki konustugunu yakaladinizmi

Back
X