• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime gelen arama

Kızma sen olay Çıkarma diye açmış gibi rol yapmış olabilir ya da fark etmeden açtı ya da reddetti sonradan .

Bende sen bu kıza bir Gözdağı ver ara Kızı gecen akşam aramıştın bir sorun mı var konu ne diye sor

Sizin konunuzu okudum da son durumunuzu merak ettim kadinin kocasına soylediniz mi
yok söylemedim. kadınla mesajlaştım bi iki. eşim biliyor bizim konuştuğumuzu mesajlaştığımızı, sonuçta biz akrabayız, bunda niye bu kadar kötülük aradınız anlamıyorum. ben evliliğimde mutluyum, senin eşinde bana çok mutlu olduğunu falan anlattı, ne kötülük var ki bunda falan dedi. uzatmadım ben de. ama takiptemiyim hala, evet. güveniyormuyum hayır.

Varsa eğer eşimi tebrik edicem bu zamana kadar en ufak bir açık vermediği için... is çıkış saatinden 5 dk sonra evde her zaman. Öğle aaralari gelmese de olur ama gelip bana musallat oluyor. Yani sabah bile uyuyor numarası yaptım telefonla goruscek mi yaziscak mi diye yok... Telefonu yanımda bıraktı gitti bütün işlerini halletti öyle geldi cebine attı yüzüne bakmadan. Bu kadar profesyonel olamaz herhalde.
Ama neden hep eşime ilgili kızlar çıkıyor karşıma bu belki de 10 oldu eşime karşı bariz ilgisini hissettiğim... Benim kocam dunyalar yakışıklısı uzun boylu renkli gözlü değil yani... Çok mu flortoz acaba ileri gitmeden herkesin ilgisini mi topluyor. Kafamda deli sorular...
aynen ben de tebrik etmiştim eşimi eski nişanlısıyla 1000lerce mesajından saatlerce konuşmasından sonra :) çünkü teli hep ortada, şifresini bilirim, face şifresini bilirim. valla emeğine saygı duydum, az uğraşmamışsın hepsini silmeye diye tebrik ettim :)

Back
X