Eşime Gelen İş Teklifi

Ne güzel, inglizce bilmeyen, yurtdişi danişmani yapiliyor. 2-3 dil bilen mühendislerede işsiz olmaya devam.

Bu konuda hava atmak için açilmadiysa ben bişey bilmiyorum.
egonuzu anlıyorum . Ciddi zorluklar yaşamış insanlarız ve evet ülkede meslek sahibi binlerce işsiz var ama buna sebep olan biz değiliz değil mi derdiniz ve hırsınız nedir bilmiyorum ama yaranız neyse ilacınızı bulurda insanlara sataşmazsınız inşallah

Ayda bir hafta neyse ama bu zaman uzarsa asla kabul etmeyin.
Benim arkadaşımın babası da orta Asya'da bir işe girmişti, kız 35 yaşındayken ergen kardeşi olduğunu öğrendi, oralarda.
Hiçbir para evinizin huzurundan daha önemli olamaz.

İyi insanlara da denk gelebilmek güzel birşey herkes kötü olmak zorunda değil . Patronda babamızın oğlu değil adam iyi niyetle bir teklifle gelmiş. Bu durumu yaşayan birileri var mı mantıklı mıdır nasıl olur tecrübeleri nelerdir derdim bu onun içinde bu topikte açtım bu konuyu herhalde tek sorun aile içi sıkıntılar olamaz değil mi ?

Torpil yok . Hayatımı değiştirip değiştirmemem benim kararım . Evet daha fazla paramız olacak belki de ama ben eşimi tutup da yatları katları var diye de sevmedim. Benim eşim yeri geldi çöp de topladı ve hiçbir zaman gocunmadım . Kısmete inarım kaderede inanırım ama kısmet nasip olup gelir . Onu kader de iyi kötü diye hayatına sen etki ettirirsin. O yüzden ayh napsak tekifi kabul mu etsek yeaaaa diye düşünmüyorum. Zamanında yaşadığımız sıkıntıların nasibi ve müjdesi olarak görüyorum.

var, görümcem. bir yerde sekreterken şirket küçülmeye gidiyor ve görümcem işten çıkartılıyor. daha sonra o şirketteki mühendis kendi iş yerini açmayı düşünüyor ve görümceme destek olmasını istiyor, şirketin açılışından itibaren birlikte yapıyorlar, patron görümcemi üniversiteye gönderiyor, işe istediği saatte gidip istediği saatte çıkıyor, hoş şimdi battılar ama olsun o adam olmasaydı görümcem üniversiteye gitmezdi sanırım

Ben sadece şunu anlamıyorum . İyi insanlara denk gelebiliyoruz. Neden hemen bi art niyet neden hemen bir yargılama. Ya belki bilmeden yaptığımız bir iyiliğin karşılığı bize bu teklif ? Nerden bilebiliriz ki. Ama insanlar hemen yargılıyorlar. Derdi hava atmak demek ne demek ya . Derdim hava atmak olsa bunu beni tanımayan insanlara yapmazdım herhalde o kadar aptal değilim.

Daha az ve daha fazlasını da gördüm eşimin. Daha olumlu , daha verici ve daha yapıcı imkan arttıkça daha eğlenceli birlikte aktivitelerli bir evlilik haline dönüştü evliliğimiz. Ve beni daha da yapmak istediğim şeylere teşvik ettiriyor. Konunun başında bahsettiğim ehliyet almayı istemediğim halde beni ikna etmesi gibi . Sana araba alalım demesi gibi. Umarım değişmez niyeti bozuk olsa zaten yapar. Ruhum duyar yada duymaz. Ona güvenim tam şüphem gram yok.

kesinlikle evimizin huzuru en önemlisi ama yapacak burdada yapar. Takılmıyorum güvenim tam eşime .

hiç düşünme gitsin tabiki
ilerde bebek olunca istesede gidemez nasılsa

Resmen tanımadığın insanı kıskandın he. Demek ki değeceğine inanmış ki bu yatırımı yapmış. bir de dil bilse neler yapacak demiş patron. Torpille ne ilgisi var. Çalışanı sonuçta helal olsun adama çalışanlarına değer veriyor.
Ya da konu sahibinin eşi kalbinin ekmeğini de yiyor olabilir. Bazen iyi niyet de güzel kapılar açar.

Bosver insanlar normal degil. Yakında bi lokma ekmek icin birbirimizin sacini basini yolcaz. Turkan sorayin aclik filmine döndü memleket. Herkes önünden yesin. Ben iyi niyetli insanlarin iş konusunda sansli olduklarina inaniorum. Ha ben oyle miyim hayir tam tersi çünkü gayet fesatim. Hic yardim edenim olmadi hep kazmak zorunda kaldım. Bence kabul etsin baktiniz olmuo ne kaybedersiniz ki sozlesme mi yapcak yari yolda birakin die demiorum da alt tarafı kursa gondercek.

Erkeklerin Türk kadınları dışındaki kadınlardan. İle bahsederken nasıl ağızlarının suyu aktığı malesef malum

Eşinizin yabancı dili ne seviyede? Başlangıç seviyesi ise yurtdışında iş yapabilecek seviyeye gelmesi için bayağı bir hazırlık yapması gerekir bence. Kendine güveniyorsa neden olmasın?

Eşinizin yabancı dili ne seviyede? Başlangıç seviyesi ise yurtdışında iş yapabilecek seviyeye gelmesi için bayağı bir hazırlık yapması gerekir bence. Kendine güveniyorsa neden olmasın?
Başlangıç seviyesinde fakat 1 sene süresi var yapabileceğine inanıyor bakalım sıcak bakıyoruz şimdilik dahs net cevabımızı iletmedik :)

bu fırsatlar insana herzaman gelmez
bizde yıllarca cok yogun calıştı eşim günlerce kızımızı görmezdi
ama çok şükür şimdi rahatladı ,

ben olsam destek olurum eşime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…